موضوعها: 0
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-13 ساعت 18:09)hosseinkht نوشته: سلام دوستان
مشکل مهمی برام پیش اومده لطفا کمک کنید
بعد از حدود 12 سال انتظار نامه welcome letter از NVC برام اومده. اما مثل اینکه برادرم که برام درخواست اولیه را پر کرده الان رغبتی به اتمام کار نداره و همین جور داره دست دست میکنه و فرم ساپورت مالی را نمیخواد پر کنه. من حتی Fee ها رو هم نتونستم پرداخت کنم.
تو این شرایط آیا راه دیگه ای هم هست. میشه فرم ساپورت را بدون نیاز به پتیشنر به کس دیگه ای داد پر کنه؟
متاسفانه شما نمیتونید بدون داستان پتیشنر کیس رو جلو ببرید و چون کیس F4 هست امکان نداره کسی به غیر از برادر و یا خواهرتون بتونه ساپورتتون کنه و حتی اگر برادر یا خواهر دیگه ای هم داشته باشید بازم کلی دردسر داره که اونا رو وارد کیس کنید چون از همون اول نبودن و الان بعد از 12 وارد کردنشون توی کیس بسیار دشوار.
تنها راحتون اینه که برادرتون رو راضی کنید همه کارهاش رو بکنه و بهش بگید وقتی بیاید امریکا اصلا مزاحمش نمیشید و راه خودتون رو میرید . ممکنه مشکل مالی باشه و برادر شما میترسه وقتی شما بیاید نتونه شما رو حمایت کنه (وقتی اسپاسنر یکی میشی باید تا 10 سال حمایتش کنی هر جوری میتونی و این یه قانونه که شکستنش جرمه) .
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزيز
خيلي ممنون از پاسختون
مسأله اينه كه برادرم خانوادش رو برده آمريكا و خودش در رفت و آمد هستش و در اونجا شغل و درآمدي نداره. و الان اين موضوع را مطرح كرده (به نوعي بهانه كرده) كه چون من درآمدي ندارم نميتونم بهت كمكي بكنم.
نميدونم واقعا چي بايد بهش بگم؟
حداكثر تا چه موقعي ميشه مراحل را پيگيري كرد تا كيس باطل نشه؟
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-16 ساعت 15:25)hosseinkht نوشته: دوست عزيز
خيلي ممنون از پاسختون
مسأله اينه كه برادرم خانوادش رو برده آمريكا و خودش در رفت و آمد هستش و در اونجا شغل و درآمدي نداره. و الان اين موضوع را مطرح كرده (به نوعي بهانه كرده) كه چون من درآمدي ندارم نميتونم بهت كمكي بكنم.
شما وقتی توی امریکا باشی و گرین کارتت توی راه خونه ات باشه اون موقع دیگه اسپانسر لازم نداری (البته میشه یکم بردش عقب تر و گفت وقتی بری سفارت و ویزا رو بگیری)
برادرت رو راضی کن بهش بگو هر چی خرج باشه رو خودت میدی و وقتی هم اومدی نمیری پیشش بمونی که بخواد خرج کنه برات اینطوری دیگه مشکلی نباید باشه.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
خيلي ممنون از پاسختون
پتیشنر طبق قوانین جدید باید تحت هر شرایطی فرم اسپانسری رو پر کنند. اما اگر درآمدشون کافی نیست که شما رو ساپرت کنند؛ باید در فرم بگن که به اون اندازه درآمد ندارند. بعدش شما میتونید کو اسپانسر بگیرید. به این معنی که شخص ثالثی در کنار برادر شما، اسپانسر شما خواهد شد.
F2B
PD: 17 OCT 08
Approved: 12 NOV 09
Case Number: LND2015XXXX
Welcome Letter: 17 FEB 15
Completion Letter: 15 Oct 15
Interview Letter: 23 Oct 15
Interview Date: 22 Dec 15
(Administrative Processing (Missing Document
Updates: 23 Dec 2015 - 20 Jan 2016 - 25 Jan 2016
Issued: 26 Jan 2016
PRC: 24 Feb 2016
-----------
Citizenship Early Filing Application Date: 26 Nov 2020
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان پرونده ی من باشماره ی ABD2013803.... شروع شده این به چه معنی هستش
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
خيلي ممنون از پاسختون
دوست عزیز به نظر من اول زن برادرت را راضی کن بعد برادرت راضی,میشه .اگر کسی دیگه را میشناسی باهش صحبت کن کو اسپانسر بشه و به برداشت بگو کو اسپانسر داری و بار مالی رو دوش اون نمی افته در ضمن اگر شاغل نباشه دارایی دیگه ای داشته باشه مثل خونه میتونه.
و اما سوال من
کسی که گرین کارت داره میتونه به ای خواهر و برادرش اقدام کنه؟ یا باید سیتیزن زن باشه
برای مادر پدر چطور؟
case:I 130 F2A WAC
priority date:oct 31 2014
Approval : Mar 18 2015
NVC Case N: April21 ,2015
پرداخت 120 $ 4 AUG , فرم DS-261
پرداخت 325 $ 22 AUG , فرم Ds-260
نامه کامپلیت Dec 8 دریافت نامه مصاحبه 30 March
تاریخ مصاحبه : 4 May مدارک بیشتری بخاطر اثبات رابطه خواستن.
13 May تحویل پاسپورت به سفارت.
20 May دریافت ویزا.
من مدارک را بعد از ازدواجم ترجمه کردم و دو سری اصل خواستم بدون مهر دادگستری و وزارت کشور و یکسری کپی کردم و با گذشت بیش از ۱۸ ماه ایرادی به تاریخ و زمان و مهر ترجمه نگرفتن . زمانیکه وارد امریکا شدم دو سال و سیزده روز از تاریخ درخواستم میگذشت و بعد از پنجاه روز گرین کارت ده ساله دریافت کردم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان خدارو شکر بولتین برای گروه f4یک ما رفت جلو به امید پیروزی هرچه زودتر دوستان ممنون میشم از گزینه تبریک استفاده کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
برادرم سال 2006 برام اقدام کرده و من نامه تعیین سفارت رو 2009 دریافت کردم...سوالم اینه که معمولاً چقدر وقت قبل از کارنت شدن نامه نگاری و مدارک خواستنشون شروع میشه،،مثل فی خواستن و.... وآیا قبل از کارنت شدن مدارک کامل میشه و وقت کارنت شدن دیگه وقت مصاحبه تعیین میشه؟
ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2016-06-09 ساعت 21:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-06-09 ساعت 21:29 توسط omid311.)
سلام دوست عزیز پروژ منم مثل شما هست منم 2006هستم حدودن با این روند دوسالو نیم دیگه باید مجدد مدارک ارسال کنی خودشون خبر میدن و در ویزا بولتین در جدول دوم کاملا نشون میده برای سال 2006کی با ید مجدد مدارک رو برای ان وی سی ارسال کنی اگه مایلی توی پیغام خصوصی شماره تلگرام ویا واستاپ برام بزار با شما تماس بگیرم پیغام خصوصی برای شما گذاشتم با تشکر