موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با درورد به همه دوستان عزیز
میخواستم بدونم من با سرمایه حدودا 200 تا 240 میلیون تومانی میتونم از طریق سرمایه گذاری به المان مهاجرت کنم؟ اصلا در حال حاظر مهاجرت به این کشور امکان پذیر هست؟در ضمن دختر خاله من مقیم المان هستن میتونم از طریق ایشون اقدامی کنم؟
ممنون و سپاسگذارم.یزدان نگهدارتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-12-29 ساعت 18:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-29 ساعت 18:50 توسط Mehdi-Khan.)
سلام دوستان
امیدوارم ایام به کامتون و لباتون خندون باشه
فامیل نزدیکم و خانوادش حدود 6 ماهه که از طریق پناهندگی وارد آلمان شدن و حدود 3 ماه دیگه ازشون مصاحبه میگیرن و چون فعلا توی کمپ هستن دسترسی ها واسشون محدوده و من مجبورم سوالاتم رو اینجا از دوستان اهل دل بپرسم
1. 24 سالمه لیسانس دارم و ازلحاظ خروج کشور هم مشکلی ندارم باسرمایه حدودا 60 - زبان انگلیسی رو درحد اینکه گلیمم روازآب بکشم بیرون بلدم
2.زندگی درآلمان رو قطعا ترجیح میدم
3. سختیاشم به جون میخرم چون میارزه
4.وضعیت کاریم فعلا ثبات نداره - فعلا چندساله مشاوراملاک هستم و خب به نسبت تجربه دارم
===============
1.من چطوری و از چه طریقی میتونم درآلمان واسه همیشه زندگی کنم بدون خراب کردن پلهای پشت سرم !
2.قراره با دختر این فامیلمون ازدواج کنم ...ازطریق ایشون چطورمیتونم اقدام کنم ! - ایشون خودش به تنهایی میتونه واسم دعوتنامه بفرسته( بدون اینکه خانوادش متوجه بشن) ؟ بهش چی میگن ! ویزای ازدواج ؟
3.سختیاش چیه ؟
4.واسه آمادگی داشتن توی این امر چه چیزهایی رو باید از قبل توشه کنم ؟
5.درکل میخام برم....لطفا یه توضیح جامع و مفید بهم بدین
ممنون که جوابم رو کامل و با اطمینان میدین
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-01-04 ساعت 03:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-08 ساعت 02:29 توسط سرباز هخامنشی.)
آلمان، قطب برتر دنیایتکنولوژیک
تا به حال به این موضوع فکر کردهاید که اختراعات مهمی مانند آسپرین، تابش الکترومغناطیسی (که باعث توسعه و پیشرفت مخابرات شد)، فرمت موسیقی MP3 یا LCD از کجا آمده است؟ تمام این اختراعات مربوط به کشور آلمان است. این اختراعات تنها بخشی از نوآوری در این کشور است و میتوان به میلیونها اختراع دیگر نیز اشاره کرد که زندگی امروز بشر را با تغییر و تحولات زیادی همراه کرده است.
دستاوردهای کشور آلمان در زمینه علم و تکنولوژی همواره پررنگ بوده است به طوری که پایهگذار موفقیتهای این کشور در زمینه اقتصادی است. آلمان یا جمهوری فدرال آلمان با 82 میلیون جمعیت و مساحتی برابر 357 هزار و 121 کیلومتر مربع پرجمعیتترین کشور اروپا است. آلمان از شمال با دریای شمال، دانمارک و دریای بالتیک، از شرق با لهستان و جمهوری چک، از جنوب با اتریش و سوئیس و از غرب با فرانسه، لوکزامبورگ، بلژیک و هلند مرز دارد. این کشور یکی از قویترین کشورهای اقتصادی در این قاره و یکی از پنج قطب اقتصادی جهان محسوب میشود. در کشور آلمان نزدیک به ۵۰۰ هزار بنگاه اقتصادی وجود دارد. بیش از ۹۰ درصد از این تعداد را بنگاههای کوچک و متوسط تشکیل میدهند. بخش قابل توجهی از بنگاههای آلمان بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر پرسنل دارند. این کشور نه تنها در صنعت خودرو حرف اول را میزند، بلکه در صنعت فناوری اطلاعات نیز از جمله کشورهای پیشرو به حساب میآید. این کشور مهمترین بازار فناوری اطلاعات در اتحادیه اروپا و پس از آمریکا و ژاپن دومین بازار بزرگ فناوری اطلاعات جهان به شمار میآید.
از بین ۵۰۰ شرکت بزرگ دنیا«از لحاظ سرمایه» ۳۷عدد از این شرکتها در آلمان قرار دارند. بزرگترین شرکتهای مخابراتی در این کشور مشغول به فعالیت هستند که از معروفترین آنها میتوان به دویچهتلکام، زیمنس، تیموبایل و.. اشاره کرد. بازار ICT در آلمان بزرگترین بازار تکنولوژی در اروپا است و عمده محصولات تکنولوژی این کشور به آمریکا صادر میشود. بخشی از صنعت این کشور که با رشد قابل محسوسی همراه است مربوط به حوزه نرمافزار است.
میزان صادرات نرمافزار این کشور برای سال ۲۰۱۴ حدود ۲۶ میلیارد دلار و میزان صادرات سختافزارهای تکنولوژی ۲۸ میلیارد دلار برآورد شده است. امروزه بسیاری از شرکت های آمریکایی در آلمان حضور مستقیم دارند، به عنوان مثال IBM بیش از ۱۰۰ سال است که در آلمان فعالیت میکند. در آلمان حدود ۷۲ هزار شرکت تکنولوژی وجود دارند و چیزی حدود ۸۷۶ هزار نفر در آن فعالیت میکنند و همچون بسیاری از کشورها این غول تکنولوژی از کمبود متخصصان آیتی رنج میبرد.
شرکت SAP یکی از بزرگترین شرکتهای نرمافزاری آلمانی است که از پنج شرکت پردرآمد نرمافزاری در جهان به حساب میآید. بعد از این شرکت نیز میتوان در لیست پردرآمدترین شرکتهای نرمافزاری دنیا نام سه شرکت برتر آلمانی یعنی SIEMENS، DATEV و SOFTWARE AG را دید.
در بخش اینترنت و فعالیتهای اینترنتی نیز این کشور از فعالترین کشورهای اروپایی محسوب میشود. تعداد کاربران اینترنت این کشور بیش از 67 میلیون (تا پایان JUN سال 2012) اعلام شده و ضریب نفوذ استفاده از این سرویس براساس اطلاعات اتحادیه جهانی مخابرات 83 درصد برآورد شده است. طبق آمارهای موجود، هماکنون متوسط سرعت اینترنت در آلمان ۴ مگابیت در ثانیه است. همچنین بزرگترین شرکتهای مخابراتی آلمان با نامهای «دویچه تلکام» و «وودافون» با همکاری یکدیگر خدمات پهنای باند اینترنت VDSL سرعت بالا را در این کشور توسعه میدهند تا سرعت دسترسی مردم به شبکه مجازی را از متوسط 4 مگابیت در ثانیه هم بالاتر ببرند. این فعالیتهای بخش خصوصی در کنار برنامهریزی دولت آلمان برای افزایش میانگین سرعت اینترنت در این کشور دنبال میشود. بر اساس طرح وزارت اقتصاد آلمان، تا سال ۲۰۱۸ میلادی امکان دسترسی تمام منازل و شرکتهای این کشور به اینترنت با سرعت ۵۰ مگابیت در ثانیه فراهم خواهد شد. در حال حاضر ۹۸ درصد خانههای آلمانی به اینترنت پرسرعت دسترسی دارند.
همچنین آلمان از جمله کشورهایی است که رشد استفاده از شبکه های اجتماعی در آن با افزایش همراه است. براساس اطلاعات منتشر شده در سایت INTERNET WORLD STATS تعداد کاربران شبکه اجتماعی فیسبوک در آلمان تا سال 2012 بیش از 25 میلیون نفر اعلام شده و ضریب نفوذ استفاده از این شبکه برابر 2/31 درصد است.
همچنین بر اساس آمارهای وبلاگ اکونومیست بزرگترین شرکت اینترنتی این کشور یعنی Rocket Internet حدود 8/6 میلیارد دلار ارزش بازار دارد و با این مقدار این کشور در رتبه دهم یعنی یک رتبه بالاتر از آرژانتین ایستاده است. شرکت دوم بزرگ اینترنتی این کشور یعنی Zalando حدود 3/5 میلیارد دلار و شرکت سوم یعنی Bigpoint حدود یک میلیارد دلار ارزش بازار دارد.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>با خوندن نوشته های بالا این برداشت رو نکنین که آلمان یک کشور رویایی هست، یادتون نره که ماها جهان سومی هستیم، شما با یک برنامه ریزی خیلی درست و با آگاهی از رشته خودتون، توانایی هاتون، سیستم کاری آلمان و دوره ای که در آلمان می خواید بگذرونین میتونین از پیش مشکلات رو کنار بزنین و آینده درست و هدفمندی در آلمان داشته باشین.
از مدیر این نمایه ارزشمند و مدیر تالار اروپا خیلی سپاسگزارم که چنین ابزار اینترنتی رو فراهم کردن.
در بخش دانشجویی چیزهای مفیدی رو منتشر کردم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من و همسرم قصد مهاجرت به اروپا رو داريم و تا سه ماهه آينده از ايران خارج ميشيم . با توجه به اينكه تخصصى ندارم هنوز مقصدمون رو مشخص نكرديم ولى به آلمان و هلند فكر ميكنيم . در هر دو كشور اقوامى داريم كه ما رو راهنمايى كنن .
سوالم اينه كه : مهاجرت به كدوم كشور منطقى تره ( از نظر پذيرش ، مدت زمان پروسه پن........ ، حقوق اجتماعى و در كل مواردى كه در طول اقامت باهاشون مواجه ميشيم)
مرسى . مسعود (تازه وارد)
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من گرین کارت آمریکا رو دارم و میخوام قبل از سفر به آمریکا به برادرم سر بزنم
با توجه به داشتن گرین کارت راحت ویزا میدن یا نه ؟
چقدر قبل باید اقدام کنم ؟
از دوستان اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشوم راهنمایی کنه
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014
موضوعها: 3
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
.
طی سالهای ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۹ میلادی در شرایط بحران اقتصادی و بیکاری ۲۵۰هزار مهندس، پزشک و متخصص جوان از آلمان مهاجرت کردند. اما نتایج تحقیقات دانشگاه دویسبورگ-اسن، انستیتوی فدرال جمعیت شناسی و متخصصان مهاجرت نکات جالبی را در مورد دلایل رفتن و بازگشتن "مغزها" آشکار کرده است.
متخصصین تحقیقات میدانی را در میان ۸۰۰ مهاجر و ۹۰۰ تن از کسانی که پس از مهاجرت به کشور خود بازگشتهاند، انجام دادهاند. مهمترین نتیجه تحقیقات این است که پدیده "فرار مغزها" در آلمان از حالت "خروج یکجانبه" خارج و به حالت "چرخه – رفتن و بازگشتن" (Brain Circulation) تبدیل شده است.
علیرغم مهاجرت سالانه ۱۵۰ هزار آلمانی از کشورشان، از سال ۲۰۰۹ به این سو تنها ۲۵ هزار نفر در کشور مقصد ماندگار شدهاند. اما دلایل مهاجرت آلمانیها از کشورشان چیست؟ نزدیک به ۶۰ درصد مهاجران "کسب تجربه" و "زندگی برای مدت طولانی در خارج" را دلیل عمده مهاجرتشان اعلام کردهاند.
یکی دیگر از دلایل مهم مهاجرت از آلمان "آشنایی با فرهنگهای دیگر" اعلام شده است. ۶ /۵۲ درصد مهاجران آلمانی از این دلیل بهعنوان عاملی برای زندگی در کشوری دیگر نام بردهاند.
"پیشنهاد شغلی جالب" برای ۷ /۴۶ درصد مهاجران آلمانی باعث شده است تا کشورشان را ترک کنند. ۴ / ۴۱ درصد از مهاجران از "شرایط زندگیشان" در آلمان ناراضی بودهاند و ۶ / ۴۰ درصد نیز "کسب درآمد بیشتر" را عنوان کردهاند.
از میان آنهایی که آلمان را ترک کردهاند ۴ / ۴۰ درصد "شرایط بهتر برای پیشرفت" و ۵ /۳۷ درصد نیز "شرایط مساعد کار" را بهعنوان دلیل تصمیمگیری برای مهاجرت عنوان کردهاند.
"احساس زندگی بهتر" و "زندگی مشترک با زوج" به ترتیب با ۷ /۳۲ و ۲ /۲۷ درصد از عواملی هستند که موجب شده تا مردان و زنان آلمانی برای زندگی در یک کشور دیگر تصمیم بگیرند.
اما چرا آلمانیها پس از مهاجرت و مدتی زندگی در یک کشور دیگر به کشورشان بازمیگردند. یکی از اصلیترین و مهمترین دلایل عنوان شده برای بازگشت با ۶ /۴۴ درصد "بازگشت به دامن خانواده و زندگی در نزدیکی فامیل و اقوام" اعلام شده است.
تقریبا ۴۰ درصد از آلمانیهای مهاجر بعد از مدتی زندگی در کشور میزبان "از شرایط زندگیشان در آنجا ناراضی" میشوند و با "مقایسه کیفیت زندگی در آلمان و کشور میزبان" تصمیم به بازگشت میگیرند.
"شانس پیشرفت" با ۱ / ۳۲ درصد، "شرایط بهتر کاری" با ۶ /۳۰ درصد و "شغل جالبتر" با ۹ /۲۵ درصد از دیگر دلایل بازگشت مهاجرین آلمانی به کشورشان عنوان شده است.
"احساس زندگی بهتر" با ۳ /۲۵ درصد و "آرزوی بازگشت به وطن" با ۹ / ۲۴ درصد دو عامل دیگر برای بازگشت به آلمان بوده است.
شاید باورکردنی نباشد، اما ۶ /۲۲ درصد مهاجران دلیل بازگشت خود به آلمان را "دلتنگی برای دوستان و رفقایشان" اعلام کرده و حاضر نبودهاند زندگی در خارج را فدای دوری از دوستان و پیوندهای اجتماعی خود بکنند.
يکی دیگر از دلایل بازگشت به آلمان با ۲ / ۲۲ درصد "بازگشت شریک زندگی" اعلام شده است.
از دیگر عوامل تصمیم به بازگشت با ۳ /۱۹ درصد "تسهیلات و امکانات بهتر پزشکی و درمانی" و با ۱۵ درصد "احساس امنیت بیشتر در آلمان" عنوان شده است.
البته عنصر "بحران" در کشورهای میزبان نیز از چشم پژوهشگران پنهان نمانده است. برای مثال وقتی اوضاع اقتصادی در اسپانیا مناسب بود، هزاران آلمانی به این کشور مهاجرت کردند، با بروز بحران اقتصادی در سال ۲۰۰۸ بسیاری از آنها شغل خود را از دست دادند و "مجبور" به بازگشت شدند.
پژوهشگران در مورد وضعیت مهاجرت از آلمان به دو نکته مثبت اشاره میکنند. نخست اینکه بهبود پیوسته شرایط زندگی به لحاظ اقتصادی و اجتماعی در سالهای گذشته در آلمان باعث "تشویق مهاجرین به بازگشت به کشورشان" شده است.
نکته مهمتر در تحقیقات این است که "مهاجرت چرخهای یا به لحاظ زمانی محدود" متخصصین آلمانی به دیگر کشورها بهعنوان یک "شانس" و نه یک "تهدید" برای کشور آلمان ارزیابی شده است. این افراد به هنگام بازگشت "کولهباری از تجربه، آگاهی از وضعیت دیگر ملل و پیوندها و دوستیهای شخصی در سطوح بالا و الیت جامعه میزبان" را با خود به کشور بازمیگردانند که در نهایت به نفع آلمان است.
...
...
...
نهايتاً اينكه الان با اين شرايط احساس ميكنم يك آلماني بالفطره هستم !!! فقط نميدونم بعد از مهاجرت به امريكا، همچنان آلماني مي مونم و ميل برگشت به وطن خواهم داشت يا نه !!!؟
یک روز، بر گونهی این خاك بوسه ميزنم، بالای سرش یک یادداشت میگذارم و میروم:
آنچنان زیبا خوابیده بودی که دلم نیامد بیدارت کنم…
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر تمامی دوستان.
بنده 28 ساله هستم.مهندس عمران.متاهل.همسرم مدرک لیسانس حقوق و در کشور آلمان اقوام دور داره.
1.آیا دعوتنامه کاری حتما باید مرتبط با رشته ها مون باشه یا نه؟
2.در صورت دریافت ویزای کاری برای یکی از ما آیا هردو همزمان میتونیم مهاجرت کنیم؟
3.آیا در حال حاضر با گرفتن اقامت دایم در آلمان تابعیت ایرانی باطل میشود؟
ممنون از دوستان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر از پاسخگویی و راهنمایی شما
1. برای شغل های خدماتی هم میشه ویزای کار فرستاد.؟
2.آیا از شغل های خدماتی آلمان اطلاعاتی دارید و مقدار حقوق آنها چقدر است.؟