موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام،بنده ۲۸ سالمه،متاهل،دارای یک فرزند ۲ساله،مدرک لیسانس آی تی
میخاستم بپرسم آیا با مدرک فنی و حرفه ای میشه در آلمان کار پیداکرد؟
مدرک فنی حرفه ای چی باشه بهتره؟
ممنون
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
بهترین راه مهاجرت به المان چی هست؟
خدایا دستم به آسمانت نمی رسد، اما تو که دستت به زمین میرسد بلندم کن
رتبه:
1
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
کسی هانوفر اشنا داره ؟؟؟ دنبال کار پیش ی ایرانی می گردم ؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
شرایط من با بقیه متفاوت است که توضیح میدهم ممنون میشوم دوستان راهنمایی کنن چه گزینه ها و کشورهای برای مهاجرت من دارم.
بدلیل نوع کارم بنده میتوانم هر نقطه از دنیا کارم رو انجام بدم و از روز اول کار و درآمد خودم رو داشته باشم و نیازی به کار در کشوری ندارم و درآمدم اوکی هست ماهی ۱۵۰۰ دلار رو در میارم فعلا
سرمایه زیادی ندارم در حد ۱۰۰ میلیون و ۲۸ سالمه و تازه قراره ازدواج کنم
میخواستم ببینم به کدوم کشورها میتونم برم عملا من فعلا نیاز به ویزا برای موندن دارم حالا چه به اسم دانشجویی باشه چه کار و چه سرمایه گذاری چون عملا کارم به شکل دیگری هست و نیازی به کار کردن در اون کشور ندارم
اگر کمک میکند ما دارای یک شرکت ثبت شده در ایران هستم + برادرم در امارات شرکت دارد و شاید بتواند اسم من به عنوان شریک اضافه کند و گردش مالی حسابم هم بد نیست.
راهنمایی کنید به چه روش و به چه اسم و کشوری میتوانم برم ممنون میشوم
رتبه:
4
1 تشکر در 0 ارسال
2015-08-31 ساعت 14:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-31 ساعت 14:58 توسط shayrin.)
سلام دوستان.
اینطور که من صفحات این پست رو خوندم و مشاهده کردم همین الآن قبل از اقدام پشیمون شدم!!
من لیسانس برق قدرت هستم.
تجربه کاری در شرکت خصوصی را دارم البته اون هم به مدت 5-6 ماه کار مرتبط با برق شبکه های توزیع.
25 ساله هستم، حال سوالی که برام پیش اومده اینه که تو رشته برق در کشور آلمان برای یه مهندس برق شرایط کاری و درآمد به چه صورته؟ برای کسی همانند من که تجربه ای نداره؟ آیا مثل ایران این شرایط وجو داره که جذبت کنن و حدود مثلاً 2-3 ماه کارآموزی باشی در اون شرکت کارخونه اداره و ... و بعد از اون در صورت راضی بودن از کارت جذب شی؟
آیا اصلاً همچین چیزهایی اونجا مثله اینجا مرسومه؟
این رو هم بگم که قصد اصلی من در اونجا تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد همین رشته به انضمام کار همزمان هست که خوب به نسبت درآمدی هم داشته باشم تا همه خرج خودم رو از ذخیره نگیرم بلکه مقداری رو اونجا با کار کردن در رشته خودم در بیارم به عنوان یک مهندس برق.
لازم به ذکر که کلاس زبان آلمانی هم بزودی میرم تا با مدرک زبان آلمانی گوته وارد آلمان شم تا مشکل اصلی زبان رو نداشته باشم.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.
Be Cool
DV 2011 - DV 2012 - DV 2013 - DV 2014 - DV 2015 - DV 2016 - DV 2017 - DV 2018 - DV 2019 - DV 2020: Case Number 2020XXXX
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من دختری مجرد و 39 ساله هستم. آیا با حدود 135 میلیون تومان میتوانم در یکی از شهر های آلمان مسکنی کوچک بخرم و پس از سکونت در آن , بعد از سالها , حق اقامت را هم دریافت کنم؟ متشکرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اگر کسی ویزای تحصیلی یکی از کشور های عضو شنگن داشته باشه ،به غیر المان ،میتونه بعد از ورود به اون کشور قبل از ثبت نام دانشگاه و مراجعه به پلیس اون کشور ،بیاد المان و تقاضای پ نا ه ن د گ ی بده ،ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...
رتبه:
4
1 تشکر در 0 ارسال
کسی نیس تو این تالار جوابگوی سئوالات ما باشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
Be Cool
DV 2011 - DV 2012 - DV 2013 - DV 2014 - DV 2015 - DV 2016 - DV 2017 - DV 2018 - DV 2019 - DV 2020: Case Number 2020XXXX