موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ، خسته نباشید به همه دوستان ، سوالی که داشتم اینه که برادر من اقامت کشور المان رو داره ، ایا میتونه برای من اقامت بگیره یا کمکی بکنه ؟ چه راه هایی است ، خواهشن راهنمایی کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خسته نباشید بنده 31 ساله متاهل و صاحب فرزند هستم، رشته ام مهندسی مکانیک هستش و فوق لیسانس دارم و در رشته خودم نرم افزارهای طراحی و تحلیلی رو در حد متوسط یا بعضا پیشرفته بلدم و 5 سال سابقه کاری دارم منتها با توجه به وضعیت خراب صنعت و نبود کار و یا عدم وجود کار مناسب در این رشته یکسالی هستش که به دلیل عدم رضایت از کار فعلی، تصمیم گرفتم با توجه به علاقه ی زیادی که به آی تی دارم در زمینه طراحی وب تخصص خودم رو بیشتر کنم و به طور کل فیلد کاریم رو تغییر بدم (با توجه به نیاز روز افزون جامعه به آی تی) با این حال چون همیشه اولویت برنامه ریزی هام بعد از استقلال معیشتی خانواده در ایران (که در حال حاضر دارم)، مهاجرت هستش
میخواستم بدونم امکان قبولی در مصاحبه شغلی، گرفتن شغل در آلمان و گرفتن ویزا از سفارت در کدوم حالت برای من ایرانی بیشتر هستش
1. مهندسی مکانیک با رزومه ذکر شده
2. متخصص و طراح وب با مدرک بین المللی مایکروسافت و بدون مدرک دانشگاهی مهندسی کامپیوتر و سابقه کاری دو سه ساله
؟
فکر میکنم ما به لحاظ آی تی (البته در حوزه طراحی وب) خیلی به کشورهای غربی نزدیکتر و نسبت به رشته مهندسی مکانیک به روز تر هستیم. به خاطر همین فکر میکنم در مصاحبه های شغلی یک متخصص آی تی ایرانی به مراتب بهتر از یک مهندس مکانیک عمل میکنه. منتها مشکلی که برای من وجود داره اینه که در زمینه مهندسی کامپیوتر مدرک دانشگاهی برای ارائه به سفارت ندارم، آیا میشه بعد از قبولی در مصاحبه اولیه مدرک مهندسی مکانیک رو به سفارت ارائه کرد!!؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون لطف فرمودین، خیلی جواب جامع و کاملی بود و من هنوز سوال دارم دارم فکر میکنم که ازتون سوال کنم....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیز و گلم در سایت.
من چند تا سوال داشتم و ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند من را چون واقعا گیچ شدم
همسر من فوق لیسانس پرستاری مراقبت های ویزه از دانشگاه سراسری و دارای هشت سال سابقه کار میباشد. اخیرا یکی از همکارانش رو که دو سال پیش به آلمان رفته بود و در بیمارستانی مشغول بکار هست رو دیدیم و متوجه شدیم که برادر وی رئیس بیمارستان خصوصی در آلمان هست. ایشان گفت مایل هستید به آلمان بیایید و ما هم با روی باز استقبال کردیم. ایشان مدارکی را از ما خواست که شامل ترجمه رسمی آلمانی مدرک ارشد. گواهی محل خدمت کنونی و لیست سابقه تامین اجتماعی که ما ترجمه کرده و برای ایشان ایمیل کردیم و ایشان گفت که از طریق بیمارستان مجوز کار را میگیرند و سپس نامه دعوت بکار را برای ما ارسال میکنند. و در مورد زبان آلمانی هم گفتند که بیمارستان ما چون خصوصیه بعدا میتونید اینجا آلمانی رو ردیف کنید و فقط مدرک آیلتس رو داشته باشید کافیه اون هم واسه سفارت.
ممکن است من را از این شک و گنگی نجات دهید چون سفارت چه با ایمیل چه با تلفن جوابگوی سوال ما نیست.
1. اگه بیمارستان نامه دعوت بکار بفرسته من و سه بچه ام میتوانیم همراه همسرم به آلمان برویم؟
2. با چند وکیل که مشورت کردم گفتند اگه همسرتون قرارداد ببنده با بیمارستان میتوانید در اولین سفر همراه او بروید. درسته؟
3. آیا مدرک آیلتس که همسرم در شرف گرفتن هست کفایت میکنه برای ویزا؟
4. رتبه دانشگاه همسرم H+ هست. باید در ZAB تائید شود؟ (بیمارستان گفت ما خودمون مجوز کار میگیریم). اگه نیاز هست چطوری باید اوکی کرد توی Zab؟
5. چگونه باید مدارک رو برای ZAB فرستاد؟ چه مدارکی رو باید فرستاد؟
6. آیا برای من و بچه هام باید فرم های جداگانه پر شود یا توی همون فرم تقاضای ویزای همسرم کافی هست؟
ممنون میشم خواهش میکنم راهنمایی کنید. یا شماره خصوصی بزارید من خودم زنگ میزنم باور کنید فوق العاده حیاتی هست. هر توضیح اضافه ای هم بود خواهش میکنم بگید
متشکر. با ارزوی سالی خوش برای همه دوستان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و تشکر بابت زحمات ارزشمندتون
من 23 سال دارم و فارغ التحصیل کارشناسی برق قدرت از دانشگاه ملی هستم با معدل16. در مورد زبان انگلیسی باید بگم که بیش از 3 ساله که دارم تو اموزشگاه زبان یا خصوصی تدریس میکنم یعنی از نظر نمره آیلتس هیچ مشکلی ندارم ولی چون تا حالا نیازی به مدرک آیلتس نداشتم هیچوقت برای آزمونش اقدام نکردم. 10 تا مدرک فنی حرفه ای مرتبط با رشته خودم دارم که دوره های کوتاه مدت تا بلند مدت رو شامل میشه. هیچ مقاله ای در کارشناسی بیرون ندادم. مشکل بزرگ اینه که اول ماه آینده اعزام به خدمت سربازی هستم و 21 ماه باید خدمت کنم.
1) ایا میتونم با این شرایط برای مستر بورس تحصیلی از آلمان بگیرم چون از نظر مالی توانایی پرداخت هزینه های تحصیل در آلمان رو ندارم.
2) اگه گزینه 1 غیر محتمل هست میشینم واسه ارشد میخونم که بلافاصله بعد از سربازی در دانشگاه های تهران قبول بشم و تلاشم رو میکنم برای دکترا بورس تحصیلی بگیرم.
لطفا بگید کدوم دو گزینه بالا امکانپذیر هست و باید چکار کنم و ایا تا اینجا رزومم قابل قبوله؟
نکته بعد اینکه نمیخام دوره سربازی به بطالت بگذره و هرجوری شده باید یه پیشرفتی داشته باشم برای همین فکر کردم زبان آلمانی رو تو این مدت یاد بگیرم چون خیلی هم علاقه دارم. به نظرتون میشه تو سربازی آلمانی یاد گرفت؟ و اینکه چطور باید اینکار رو بکنم باتوجه به اینکه در خدمت به اینترنت دسترسی نخواهم داشت. آیا برای پذیرش دانشگاه های انگلیسی زبان کشور آلمان دونستن آلمانی ضروریه؟ اصلا پیشنهاد میکنید وقت بزارم و آلمانی یاد بگیرم؟
اگر نکته دیگه ای به ذهنتون میرسه که باید انجام بدم واسه هموارتر شدن مسیر ممنون میشم راهنماییم کنید چون من تصمیم خودم رو برای مهاجرت گرفتم و تمام تلاشم رو واسش میکنم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و تشکر زیاد برای پاسخگوی دقیق به همه سوال ها که تا الان دیدم
کارشناسی مهندسی نفت با معدل 15.1 دارم سه سال هست که در حفاری نفت و گاز در دریا کار می کنم چند رضایت نامه شغلی از کار فرما ها دارم
تا الان امتحان زبان شرکت نکردم ولی می تونم با کمی کلاس 6.5 ایلتس بگیرم زبان آلمانی رو هم شروع کردم چند ماه پیش.
الان علاقه پیدا کردم که دوباره از کارشناسی مهندسی مکانیک یا شیمی بخونم؟
با این شرایط از نظر ضوابط دانشگاه های آلمان میشه اقدام کرد؟ به چند دانشگاه نامه زدم ولی جواب درستی ندادن تا الان