موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
نرم افزار Dulingo رایگان هستش اما اون دوتای دیگه پولی هستش و در سایتهای زیادی میتونید اونا رو بیابید
(2015-12-27 ساعت 23:48)abbas41 نوشته: (2015-12-23 ساعت 13:10)behzadkhatari نوشته: (2015-12-22 ساعت 11:55)abbas41 نوشته: دوستان سلام .
برای زبان آلمانی رو گوشی اندرویدی نرم افزای هست که از درس A1تا اخرش رو بشه کار کرد .ممنونم اگر معرفی کنید
بهترین نرم افزارهایی که من خودم باهاشون کار کردم رو براتون معرفی میکنم:
۱- Dulingo
۲- Busuu
۳- Rosseta Stone
من خودم نرم افزار Busuu رو بیشتر میپسندم چون به صورت لول بندی شده براتون درس ها رو میاره و از تلفظ انسانی استفاده کرده.
ممنونم از جوابتون ازکجا باید دانلود کنیم. یابخریم
وقتي صبح ازخواب بيدارميشی، دوانتخاب داري :
1- دوباره بخوابي و رويا ببيني.
2- يا بيدار بشی و برای رسیدن به روياهات حرکت کني.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-02-02 ساعت 22:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-02-02 ساعت 22:04 توسط Peyman7.)
با سلام خدمت دوستان
من مدرک کارشناسی مهندسی هواپیما (علمی کاربردی قابل ترجمه هست دیگه؟) و همچنین گواهینامه (بین المللی) تعمیرونگهداری هواپیما دارم.متاهل هستم و 29 سال سن دارم.ولی توانایی مالی خوبی ندارم.میخواستم ببینم امکانش هست با این شرایطی که دارم توی اروپا حتی الامکان آلمان برای استخدام اقدام کنم یا حتی اگر بشه بورس تحصیلی بتونم بگیرم.
زبان انگلیسیم بد نیست میتونم بخونم آیلتس بگیرم.
البته 12 سال سابقه کار روی هلیکوپتر نظامی دارم ولی چون نظامی بودم فکر کنم عنوان نکنم بهتر باشه.
هر شرایطی که لازمه بگین ممنون میشم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من 26سال دارم. مجرد.فوق دیپلم مکانیک خودرو و لیسانس مکانیک سیلات.برای رشته های تحصیلیم کار هست تو آلمان.کدومشون بازار کار بهتری داره. زبان آلمانی بلد نیستم و انگلیسیم متوسط به بالا اما میتونم برای ایلتس 6 امتحان بدم.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که تجربه دارن ، مدت زمان یادگیری زبان آلمانی از هیچ تا سطح قابل قبول برای گرفتن اقامت تحصیلی و بعد از اون اقامت دائم تقریباً چقدر هست؟ چند سال یا ماه؟
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-17 ساعت 04:27)DV 17 نوشته: دوستانی که تجربه دارن ، مدت زمان یادگیری زبان آلمانی از هیچ تا سطح قابل قبول برای گرفتن اقامت تحصیلی و بعد از اون اقامت دائم تقریباً چقدر هست؟ چند سال یا ماه؟
بستگي به خود شخص داره .. بايد وقت گذاشت و خوب و با دقت مطالعه كرد . زبان آلماني در ابتدا مشكل به نظر ميرسه ولي بعد از يادگيري ابتدايي با سرعت ميشه رشد كرد . براي تسلط به اين زبان ارتباط با خود آلماني ها به شدت لازمه
زندگي را روي شانس نبايد بست
WINTER IS COMING
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اخیرا شنیدم که پاییز 94 آلمان مرزهاشو به روی ایرانی ها باز کرد و خیلی ها از این فرصت کوتاه استفاده کردند و با حدود 3 ملیون هزینه رفتند و الان اونجا کار میکنند!
قضیه چی بوده و با چه نوع ویزایی و از چه مسیری رفتند؟
قاچاقی از طریق مرز ترکیه و یونان و... رفتند یا از همین فرودگاه های ایران؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من یه سوال دارم خیلی ممنون میشم یک فرد با تجربه جوابم رو بده. من امسال عموم از آلمان برامون دعوتنامه فرستاده... برای خودم و پدر و مادرم. اون زمان ک میخواست اطلاعات مارو ازمون بگیره برای فرستادن دعوتنامه فقط شماره پاسپورت بابام رو گرفت و بقیه ی مواردی ک لازم بود، و شماره پاس من و مادرم رو نگرفت، گفت چون ک پدرت سرپرست خانواده هست فقط شماره پاس اون لازمه، بعدش ک دعوتنامه ها صادر شد برای من یه دعوتنامه ی جدا صادر کردن چون من ۱۸ سال به بالا هستم ، گفتن ک برای من جداگانه صادر شده، اما توی دعوتنامه ی من شماره پاس من قید نشده... من بیست تیر وقت مصاحبه دارم خیلی ممنون میشم جوابم رو بدین استرس دارم، آیا بخاطر این ک شماره پاس من تو دعوتنامه نیس مشکل میگیرن ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آیا از دوستان کسی هست که از طریق ثبت شرکت و سرمایه گذاری یا کار آفرینی به آلمان مها جرت کرده باشه؟