موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2008-06-05 ساعت 22:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-15 ساعت 23:20 توسط User.)
این تاپیک آرشیوی از پرسش ها و پاسخ های کاربران در باره مهاجرت به کانادا است. اگر در مورد یک سوال بلافاصله جواب آن را در ارسال بعد از آن پیدا نمی کنید، از امکان جستجو در تاپیک استفاده کنید.
هر گونه سوال عمومی در باره مهاجرت به کشور کانادا را در این تاپیک مطرح کنید.
17 سپتامبر 2010
User
====================================
سلام
من 26 سال دارم ،متاهل هستم ، لیسانس عمران از دانشگاه آزاد ،دارای کارت پایان خدمت، همسرم هم 26 ساله و دارای مدرک فوق دیپلم کامپیوتر از دانشگاه آزاد می باشد و در حال حاضر مشغول به فراگیری زبان هستیم برای
Ielts مدرک
اگر بخواهم به مالزی برویم برای ادامه تحصیل(برای ایجاد فرصتهای بیشتر در کانادا) وهمزمان برای مهاجرت به کانادا(با تضمین کار) اقدام کنیم درمورد موارد زیر لطف کنید و من را راهنمایی فرمایید:
1- آیا مدرک لیسانس وفوق دیپلم دانشگاه آزاد ایران در مالزی اعتبار دارد و میتوان ادامه تحصیل داد؟
2- آیا می توان از مالزی برای مهاجرت به کانادا اقدام نمود وآیا در کوتاه شدن مدت زمان انتظار برای مهاجرت تاثیری دارد، نسبت به ایران(با توجه به بالارفتن درجه تحصیلات در مالزی)؟
3- معتبر ترین دانشگاه برای ادامه تحصیل در مالزی با توجه به اقدام به مهاجرت به کانادا (با تضمین کار) کدام دانشگاه است؟ و شرایط ثبت نام و ادامه تحصیل در آن چیست ؟
4- رشته پیشنهادی شما با توجه به شرایط کانادا(کار)، برای ادامه تحصیل در مالزی برای ما چیست؟
لطفا در صورتی که راه و روش من برای مهاجرت وانتخاب کشور با توجه به شرایطم درست نیست راهنمایی فرمایید.
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما ( من وخانومم ) برای رسیدن به 67 به مدرک لیسانس خانومم که یکسال دیگه مگیردش، احتیاج داریم . این امکان وجود داره که الان اقدام کنیم و تا اونها از ما مدارکو بخوان درس ایشون هم تموم شده باشه، یا اینکه باید تا فارغ التحصیلی صبر کنیم؟
یه سوال دیگه، امروز یه تبلیغ دیدم که ادعا میکرد مهاجرین میتونن از تحصیلات رایگان در کانادا استفاده کنن! راسته یا ....؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام hjj
نه اینطور نیست باید حتما خانومه شما مدرک تحصیلی خود را گرفته و بعد اقدام کنید !!! شما فقط میتونید مدرک زبان خودتون رو ندید و بعدا که IELTS گرفتید بدید !!
اما خانومتون حتما باید فارغ التحصیل بشه و بعد اقدام به باز کردن پرونده کنید !!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
آقا امید از جوابتون به یکی از سوالات من ممنونم.
یه سوال دیگه، از ما ترجمه مدارکو میخوان یا ترجمه به همراه اصل؟
موضوعها: 2
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من میخوام از طریق ویزای کانادا ویزا و اقامت آمریکا رو بگیرم آیا همچین چیزی ممکنه؟ مثل اروپا مرزها باز است یا نه؟ (من اسپانسرها و اقوامی در امریکا دارم و میخوام اونجا اقامت داشته باشم ولی چون گرفتن ویزای کانادا از آمریکا راحت تره میخواستم از این طریق اقدام کنم)
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ایشالا کار همگیتون درست شه !
برای رسیدن به هر چیز کافیه اشاره کنی ! هیچ وقت از کارت نا امید نشو ! امید یکی از کلید های موفقیت است (اینها کمی تجربه بود)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
از طریق مهاجرت به کانادا فدرال متخصصین فایل نامبرم 15 اردیبهشت 88 آمد مدرک دکترا الکترونیک را یک سال گرفته و مدرک موقت غیر قابل ترجمه دارم آیا می شود گواهی موقت مدرک تحصیلی دکترا را فعلا بفرستم ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من الان در حال حاضر دارم دکترای صنایع غذایی می خونم در مالزی و همسرم هم دامپزشک هستند میخواستم ببینم رشته تحصیلی ما جز شغلهای مورد نیاز در لیست اداره مهاجرت کانادا هست یا نه؟ با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
خيلى ممنون كه اين سايت رو در اختياره همه قرار دادين تا بشه اطلاعات لازم رو در مورد مهاجرت پيدا كرد
خانواده نامزد من درخواست مهاجرت به كانادا از طريق سرمايه گذارى كردند. و ايشان براى اينكه شامل اين مهاجرت بشن، بايد نشون بدن كه ازدوج نكردند و هنوز به خانواده خودشون وابسته هستن. فكر كنم تا يك سال ديگه كارشون براى مهاجرت درست ميشه.
ميخواستم بدونم كه ما ميشه طورى زودتر ازدوج كنيم كه هيچ جا ثبت نشه و دولت كانادا نفهمه؟ (قبل از اينكه ايشون برن كانادا و LANDING كنند) مثلا در ايرن با يك شناسنامه المسنى عقد كنيم و بد از اينكه PR ايشون درست شد با شناسنامه خودمون دباره عقد كنيم كه بشه درخوست SPONSORSHIP كرد
خيلى خوشحال ميشم كه نظرتونو بشنوم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من در حال جمع آوري مدارك براي مهاجرت به كبك هستم، يه سوالي دارم، آيا ترجمه ريز نمرات دانشگاه بايد حتما" رسمي باشه؟ يعني مهر دادگستر و وزارت امور خارجه داشته باشد؟ مشكل اينجاست كه ريز نمرات(كارداني) همسرم دست دانشگاه است و امكان گرفتن ريز نمرات وجود ندارد چون اولا" دانشگاه خيلي دور است و اينكه الان دانشجوي كارشناسي است و دانشگاه مدارك رو به همين راحتي نميده ما فقط تونستيم اصل مدرك كارداني رو ترجمه رسمي كنيم و چون كپي ريز نمرات را داشتيم مترجم برامون ترجمه كرد ولي مهر نداره،آيا ممكن هست كه ريز نمرات را بدون مهرها بفرستم و توضيح بدم كه بعدا" با ترجمه رسمي ميفرستم؟
موضوعها: 10
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز
متاسفانه خیر...باید مدارکتون مهر خورده باشند. سعی کنید حتما یه طوری مهر روش بزنید. اونجا مثل ایران نیست که یه جوری حل بشه، خیلی دقیق هستند.