موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کسی هست یه کمکی منم بکنه من الان 33 سالمه لیسانس نرم افزار کامپیوتر دارم و نزدیک به 10 سال سابقه کار مرتبط دارم برا آیلتس هم آمادم ولی با این شرایط پیش اومده خیلی دلسرد شدم که اصلا دستم به کار و درس برا آبلتس نمیره میخواستم ببینم الان با این شرایط به نظرتون ویزای تحصیلی خوبه یا ویزا skill work موندم یه نفر منو راهنمایی کنه مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام-دوستان
من در حال پرس و جودر مورد ویزای خوداشتغالی کانداهستم-کسی میتونه با من همفکری بکنه-یا اگه تجربه ای داره در میون بذاره-شرایطش رو میدونم .فقط پیشنهاد و همفکری میخوام-ممنون میشم ازتون-خودم دفترمهاجرتی یونیکن رو انتخاب کردم-اگر توضیح یا اطلاعاتی دارین ممنون میشم به اشتراک بذارین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید
30 سال سن دارم.مرد هستم.مجرد.و مدرک فوق لیسانس مخابرات دارم.سابقه بیمه ندارم.شغلم نقاش تابلوهای هنری هستم.هنرمند هستم.مدرک زبان ندارم.
آیا میتونم به کانادا مهاجرت کنم؟
از چ طریقی باید اقدام کنم؟ چه مقدار زمان میبره؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان عزیز
من ۳۶ سال دارم رشته عمران نقشه برداری خوندم (لیسانس) به صورت آزاد مشغول به کار بودم شرکت ثبت کردم ولی تا حالا ازش استفاده نکردم . دوستانی که شرکت داشته باشن زیاد دارم و میتونم ازشون ریکامیندیشن بگیرم . همسر من ۳۴ سال دارد لیسانس میکروبیولوژی و فوق لیسانس ژنتیک دارد سابقه کار خوبی هم دارد.
یک پسر ۱۱ ماهه هم دارم
سرمایه من حدود ۱۵۰.۰۰۰ دلار است.
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه بهترین روش مهاجرت به کانادا برای من چی میتونه باشه
ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من سنم ۳۱ ساله و میخوام برای ویزای کاری اقدام کنم رشته من مهندسی عمران ولی سوال من اینه که آیا برای ویزای کاری حتما باید مدرک اون رشته رو داشته باشی یا نه ممنون میشم پاسخ بدید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کسی اینجا هست که با پذیرش کاندیشنال تونسته باشه پذیرش قطعی بگیره؟
آیا برای ادامه تحصیل و بعد از آن کار پیدا کردن به خاطر پذیرش کاندیشنال ممکن هست به مشکل بخوریم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کسی اینجا هست که با پذیرش کاندیشنال تونسته باشه پذیرش قطعی بگیره؟
آیا برای ادامه تحصیل و بعد از آن کار پیدا کردن به خاطر پذیرش کاندیشنال ممکن هست به مشکل بخوریم؟
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان کسی تجربهی مهاجرت به ایالت نیوفاندلند و لابرادور از طریق برنامه استانی یا کارگر متخصص داشته؟
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش