2012-06-29 ساعت 22:32
برای ویزای نامزدی بدون عکس به هیچ عنوان ویزا نمیدن.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
مدارك لازم برای اثبات نامزد بودن
|
2012-06-29 ساعت 22:32
برای ویزای نامزدی بدون عکس به هیچ عنوان ویزا نمیدن.
تشکر کنندگان: msar
2012-06-29 ساعت 22:53
این که خیلی واضحه و تنها مدرکی که نشون میده شما حقیقت میگین همینه و موقع مصاحبه خودم فقط ازم عکس خواست.شما میشه بگین مدرک برای اثبات رابطتون چی میخواین نشون بدین.
1 قانون دیگه هم هست که میگه تو 2 ساله گذشته باید همدیگرو دیده باشین.
2012-06-29 ساعت 23:33
(2012-06-29 ساعت 22:43)نگاره نوشته: از کجا می دونین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من این مطلبو قبلا توی سایت اداره مهاجرت و سایت travel.state.gov دیده بودم. البته بعضی کیس ها هم بودن که عکس بردن ولی آفیسر اصلا ازشون نخواسته. در هر حال باید حتما عکسو داشته باشید. یه دبی یا ترکیه برید و قرار بذارید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
2012-06-29 ساعت 23:55
من تقریبا مطمئن هستم که یه تبصره ای وجود داره برای کسایی که به دلایل اختلاف قومیتی، فرهنگی، دینی و همچنین مشکلات پزشکی می تونند از اثبات دیدار معاف باشند. ظاهرا نامزد ایشون هم مشکل پزشکی داره. ولی جزئیات بیشتر رو حتما از وکیل بپرسید.
2012-06-30 ساعت 01:18
ویزای نامزدی حتما عکس میخواد بدون عکس 1 درصد هم امکان نداره دوستان.
2012-06-30 ساعت 12:40
(2012-06-30 ساعت 01:18)alireza62 نوشته: ویزای نامزدی حتما عکس میخواد بدون عکس 1 درصد هم امکان نداره دوستان. آقای علیرضا این قضیه استثنا داره. اگه سایت uscis رو بخونین کاملا واضح نوشته: You met each other, in person, at least once within 2 years of filing your petition. There are two exceptions that require a waiver: 1. If the requirement to meet would violate strict and long-established customs of your or your fiancé(e)’s foreign culture or social practice. 2. If you prove that the requirement to meet would result in extreme hardship to you. که در مورد ایشون مشکل پزشکی که به خاطرش نمیتونن مسافرت کنن شامل دلیل دوم میشه. بهتره تو جواب دادن یکمی بیشتر دقت کنیم، چون امکان داره ایشون بر اساس جوابهای ما برای زندگیشون تصمیم بگیرن
2012-06-30 ساعت 16:09
سارا خانم شما درست میگی من همچین چیزی که شما میگینو نمیدونستم اما اون شخصی که مصاحبه میکنه انقدر زرنگه که نگو.
توی این بند برای اون 2 سالو داره میگه ولی اینی که طرف اصلا همدیگرو ندیدن به هیچ عنوان تو این بند نیومده.این بند داره میگه که اگه تو 2 ساله گذشته به هر خاطر مثلا 1000 تا دلیلی که باید ثابت بشه همدیگرو ندیدن بازم میشه روش فکر کرد نه کسی که اصلا طرفو ندیده. در ضمن توی این 2 ساله اخیر به ویزای نامزدی خیلی گیر میدن چونکه تعداد نامزدی سوری خیلی بالا رفته
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، msar
2012-06-30 ساعت 16:24
(2012-06-30 ساعت 12:40)sara mas نوشته:(2012-06-30 ساعت 01:18)alireza62 نوشته: ویزای نامزدی حتما عکس میخواد بدون عکس 1 درصد هم امکان نداره دوستان. مرسی از این جوابتون !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تشکر کنندگان: msar
2012-06-30 ساعت 16:36
کسی نمیتونه بر اساس حرفهای ما برای زندگیش تصمیم بگیره و حرفه اخر هم اون شخصی میزنه که داره با شما مصاحبه میکنه در مورده اینکه باید همدیگرو دیده باشن شک نکنید بابا جان ویزای نامزدیه اگه امیدواریه الکی بدیم این دوستمون نگاره جان نمیره دنبال راه چاره ممکنه به خاطر شرایط خاص اون 2 سالو ندیده بگیرن اما اینکه همدیگرو ندیدن.....
من وقتی رفتم مصاحبه 100 تا عکس برده بودم که 40 تاش ماله مراسم نامزدی یا بله برون بود اون آفیسر فقط اونارو نیگا کرد و عکس تنها مدرک برای ویزای نامزدی هست مثل اینکه با ویزای ازدواج بخوای بری و بگی ما سند ازدواج نداریم....
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، msar
2012-06-30 ساعت 17:41
نمی دونم ولی الان یه نامه دادن که چرا من برای دیدار ایشون اقدام نکردم که من هم اقدام کردم ولی ویزا ندادن و الان مدارم رفتن به سفارت را برای وکیلمون فرستادم
2012-09-24 ساعت 22:31
سلام من عضو جديدم از لندن ميخوام با سيتيزن امريكا ازدواج كنم،ايا ازدواج اسلامي براي اثبات ازدواج به دولت امريكا كافي است.خواهشاً راهنماي كنيد.
2012-09-25 ساعت 02:44
(2012-09-24 ساعت 22:31)Blackrose نوشته: سلام من عضو جديدم از لندن ميخوام با سيتيزن امريكا ازدواج كنم،ايا ازدواج اسلامي براي اثبات ازدواج به دولت امريكا كافي است.خواهشاً راهنماي كنيد.دوست عزیز فرومهای ازدواج رو به دقت بخونید جواب تمام سوالهاتون رو پیدا می کنید. برای شروع ویزای ازدواج، ازدواج رسمی و قانونی با سند ازدواج لازم هست. نمی دونم منظورتون از ازدواج اسلامی چیه؟ تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، msar
2012-10-06 ساعت 21:40
سلام، یه سوال داشتم بچه ها، شما عکس هایی که توی مدارکتون فرستادین روشون تاریخ داشت؟ منظورم مدلیه که دوربین تاریخ میزنه رو عکس..
به عکسهای ما مثل اینکه گیر دادن، آخه من و نامزدم ۱ بار ماه ژانویه همدیگرو دیدیم که اون موقع هیچ عکسی نگرفتیم چون تقریبا تازه همه چی شروع شده بود، بعدشم نمیدونستیم که میخوایم در آینده این کارو کنیم، ولی دفعهٔ بعد که اومد کلی عکس گرفتیم. حالا مشکل اینجاست که عکسها مال همون موقعیی هست که پرونده اقدام شده...همه چیز رو قبول کردن و گفتن هیچ مدرک اضافی دیگهای نمیخوان...فقط مشکل عکس هست حالا چی کار کنم ((((
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲ اپروال: دسامبر۲۰۱۲ مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳ اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳ انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳ دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳ مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳ دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳
البته این رو اضافه کنم که ما خیلی سال هست که همدیگرو میشناسیم و چندین سال پیش برای ۲ سال همکلاسی بودیم. الان هم من مدارک همکلاسی بودن اون موقع رو فرستادم براشون و اونا هم قبول کردن انگار، ولی مشکل عکس توی ۲ سال گذشته قبل از جریان پرونده هست که گیر الکی دادن
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲ اپروال: دسامبر۲۰۱۲ مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳ اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳ انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳ دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳ مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳ دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳ |