موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-06 ساعت 02:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-06 ساعت 02:16 توسط sara mas.)
الهه جان اگه یادت باشه از ما عکس تاریخ دار خواستند که متاسفانه سال گذشته که نامزدم اومد ایران ما عکس نگرفتیم چون اون موقع فکر این چیزا نبودیم. ولی تابستون که اومد عکس گرفتیم و فرستادیم. بهمون RFE خورد و گفتن عکس تاریخ دار بدین که نشون بده طی ۲ سال گذشته همدیگرو دیدین (قبل از تابستون که پرونده به جریان افتاده). به همین دلیل وکیل ازمون خواست این نامه هارو بدیم که گیر ندن. امیدوارم زود تر حل بشه..
بقیهٔ مدارک رو همرو فرستادیم و قبول کردن. تنها مشکل همین عکسه. با اینکه نامزدم بلیت ساله گذشتش رو هم فرستاده براشون ولی گیر دادن به عکس
ممنون acaro عزیز. لطف کردی
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-06 ساعت 03:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-06 ساعت 03:08 توسط Acaro.)
سارا جان
این موردی که ذکر می کنم را حتما ٫ باز تاکید می کنم حتما به همراه نامه ها ارسال کنید. حواستون باشه اگر وکیل هم گفت لازم نیست شما اصرار کنید که حتما به همراه نامه ها بفرستد.
اگر نامه ها را خودتون یا نامزدتون به انگلیسی ترجمه می کنید اسم ٫ امضا ٫ تاریخ ٫ آدرس و تلفن رو با توجه به فایل Word ضمیمه شده این پست حتما ارسال کنید.
اگر هم به دفتر ترجمه دادید بگید که مترجم ٫ امضا ٫ تاریخ ٫ آدرس و تلفن + مهر را بر روی این متن قرار دهد.
certify .docx (اندازه 13.42 KB / تعداد دانلود: 247)
-->
certify .docx (اندازه 13.42 KB / تعداد دانلود: 247)
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-06 ساعت 03:03)Acaro نوشته: سارا جان
این موردی که ذکر می کنم را حتما ٫ باز تاکید می کنم حتما به همراه نامه ها ارسال کنید. حواستون باشه اگر وکیل هم گفت لازم نیست شما اصرار کنید که حتما به همراه نامه ها بفرستد.
اگر نامه ها را خودتون یا نامزدتون به انگلیسی ترجمه می کنید اسم ٫ امضا ٫ تاریخ ٫ آدرس و تلفن رو با توجه به فایل Word ضمیمه شده این پست حتما ارسال کنید.
اگر هم به دفتر ترجمه دادید بگید که مترجم ٫ امضا ٫ تاریخ ٫ آدرس و تلفن + مهر را بر روی این متن قرار دهد.
حتما Acaro جان، من نامه رو میدم دفتر ترجمه رسمی برام ترجمه کنه که رسمی تر باشه. بهشون میگم که مهر و امضا حتما روی نامه باشه. مرسی که گفتی
K1
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
امروز نامه رو بردم درالترجمه که ترجمه کنن. ولی گفتن که ترجمه نمیکنیم. اگه هم بکنیم رو کاغذ سفید مینویسیم و هیچ مهررو امضأی هم نمیزنیم.
گفتم خوب اسمتونو به عنوان مترجم مینویسین؟ گفت که نه. هیچی نمینویسیم چون نمیدونیم نامه صحّت داره یا نه!!
بقیه چی کار کردن پس
K1
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
ای بابا.. باید یه راهی داشته باشه خوب.. نمیشه خود اون کسانی که اینارو نوشتن امضا کنن و ادرس و شماره تلفناشونم بنویسید و نامزدتون بهشون زنگ بزنه و توضیح بده که قبول نکردن این کارو کنن؟
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-06 ساعت 21:08)girl نوشته: ای بابا.. باید یه راهی داشته باشه خوب.. نمیشه خود اون کسانی که اینارو نوشتن امضا کنن و ادرس و شماره تلفناشونم بنویسید و نامزدتون بهشون زنگ بزنه و توضیح بده که قبول نکردن این کارو کنن؟
نمیدونم والا گرل جان. آخه به کی زنگ بزنه که قبول بکنه!
K1
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
به همون جایی که الان پروندتون اونجاست. الان مگه uscis نیست؟ زنگ بزنه بگه قوانین ایران این اجازرو نمیدن که ترجمه رسمی بشه و مهر نمیزنن چکار کنیم؟! به هر حال وقتی یه مدرکی بخوان باید این مدرک معقول باشه. نمیشه که هر گیری دلشون میخواد بدن و تو رو تو این استرس بذارن.. بذار راه حلشو خودشون بگن..
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سارا عزیز به دفاتر ترجمه خیابان انقلاب مراجعه کنید در اونجا چند دفتر هستند که برای شما اینکار را می کنند
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-07 ساعت 02:43)Acaro نوشته: سارا عزیز به دفاتر ترجمه خیابان انقلاب مراجعه کنید در اونجا چند دفتر هستند که برای شما اینکار را می کنند
باز هم ممنون بابت راهنماییت acaro جان. راستش من تازگی میرم سر کار، انقلاب رفتن برام خیلی سخته. چون دفتر خاصی رو هم نمیشناسم که نامه رو بفرستم براشون. باید برم بگردم با همشون صحبت کنم برای همین نامه رو اسکن کردم و برای نامزدم و مامانم فرستادم که اونا اونجا بدن ترجمه اگه بشه. حالا باید یه جایی رو اونجا پیدا کنیم که درست ترجمه انجام بده..اگه نشد باید برم انقلاب دیگه... فقط امیدوارم تا اون موقع خدایی نکرده گیر جدی ندن بهمون...
ولی ۳ تا نامهٔ دیگه آماده هستش..دو تا از نامهها اونجا notarize شده، یکیش به انگلیسی نوشته شده، فقط مونده این یکی که ترجمه بشه. بقیهاش دیگه دست خدا رو میبوسه که زود تر این دوری رو خاتمه بده
K1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
ببخشید دوستان من توی سفر نامه ها خوندم که روز مصاحبه جلو در سفارت یک خانم هست که مدارکی که تو ایمیل زدن تحویل میگیره، من پرینت ایمیلهام و هیزتوری چت و .... خیلی زیاد شده، به نظر شما همه اینها رو جدا جدا بهش بدم یا همشون بذارم توی یک کیف یا پاکت بهش تحویل بدم؟
از تجربیاتتون بگید
مرسی
آبی که برآسود زمینش بخورد زود
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان.
من تازه اول راه هستم با کلی سوال
دیدم که بعضی از دوستان توصیه کردن نامه از پدرو مادر داشته باشیم که بگئ در جریان نامزدی هستن.
کسی میتونه بیشتر راهنمایی که یا یه نمونه از این نامه ها به انگلیسی بزاره؟
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه 2013
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
پست شماره 62 همین ارسالو بخون ندا جان
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی