موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من برنامه نویس وب و دات نت و اندروید هستم!
کسی از وضعیت کار برنامه نویس ها خبر داره ؟
تازه وارد ها کار گیرشون میاد اونجا ؟؟؟
شماره کیس : 2016AS4XXX ، رویت قبولی : 2015/May/11 ، کنسولگری : YERVAN ، تعداد افراد کیس : 1 ، سابمیت فرمهای DS-260 : تاریخ 2015/May/15 ، کارنت شدن : Jan 2016 ، تاریخ مصاحبه : March 2016 ، نتیجه : AP ، آپدیت سیس : 28 جولای (ایمیل) ؛ 1 آگوست : دوخطی شدن ؛ 2 آگوست ؛ 3 آگوست (کلیر سایت سفارت ) ؛ 4 آگوست ، تاریخ کلیر شدن : 3/2016/AUG بعد از 135 روز پر استرس ، دریافت ویزا : 16 آگوست ، اولین ورود : 22 اکتبر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2016-08-04 ساعت 14:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-08-04 ساعت 14:18 توسط TiredAdmin.)
دوستان در مورد بازار کار شبکه و سیس ادمین و نتورک ادمین زیاد خوندم رو اینترنت این چند وقت..
خودم حدود ۷ سال سابقه کار دارم، از هلپ دسکی و پسیو گرفته تا الان که پشت میز نشینم و مسولیت های سنگین به عهده مه در حد اینکه نصف شب و تعطیلات باید بیام و آنکالم.. تو سرورهای مایکروسافتی، لینک، اکسچنج، تی اف اس و.. و vmware و VCenter کارم خوبه انصافا، با پروسه های امنیت در آی تی و پروسه های DLP آشنام و مانیتورینگ هم سولارویندز با محصولات مختلفش کار کردم.. سیسکو و سوییچینگ و وروتینگ و فایروال اما در حد کار راه بندازی بلدم.. مدرک هیچ کدومو هم از ایران ندارم چون به نظرم مدارک ایران بدرد نمیخورد و همه از این مجتمع فنی و فلان تک و غیره مدرک دارن ماشالله، برنامه دارم فعلا خوب بخونم که اونور بیام بتونم مدارک اصلی مایکروسافت و وی ام ور(که خیلی گرونتره) یا سیسکویی بگیرم.. زبانم هم بد نیست، چون همیشه مجبور بودم داکیومنت اصلی بخونم و ویدئوی انگلیسی ببینم.. در حقیقت اینجا انقدر سابقه دارم و میشناسن منو که اگه همین لحظه بیکار شم نهایت یه ماه دیگه کار مشابه گیر بیارم (حقوقها که اونقدر بالانیست مگه تو بانکها و جاهای خاص، کار با حقوق معمولی 2-3 تومن بخوای تو ایران پیدا میشه) اما اونور هیشکی رو ندارم.
۱- حالا بحث اینه که با توجه به اینکه مایکروسافت و مجازی سازیم خوبه ( سیس ادمینی) و سیسکوام (نتورک) ضعیفتره بازار کار و مخصوصا در بدو ورود کدوم بهتره که بیشتر وقت بذارم واسه تقویت خودم؟ هر چند کار تو زیرساخت شبکه و Core رو بیشتر دوست دارم و کمی هم ویپ سیسکو بلدم و اصولش رو میشناسم.. آدم تنبلی هم نیستم اینجا روزی ۱۲ ساعت کار مفید میکنم انصافا، کار میکشن قشنگ از آدم
۲- تاجایی که فهمیدم انگار سابقه کار ایران براشون اهمیتی نداره الکی رو ترجمه سوابقم وقت نذارم؟ فکر کنم باید انتظارمو در حد نهایتا هلپ دسک و کابل کشی بیارم پایین؟
۳- اینکه کجا رو بذارم واسه اقامت و شروع؟ می دونم سانفرانسیسکو مهد آی تیه ولی اونجا خیلی واسم گرونه.. شیکاگو رو دوست دارم ولی بیکاری عمومی توش بالاست، حالا کار آی تی رو نمی دونم.. سمت آستین و تگزاس هم انگار کار آی تی خوبه.. شما کجا رو برای تازه وارد پیشنهاد میکنید که سریعتر حتی شده تو رده های پایین کار آی تی کار پیدا کنه و بتونه پیشرفت کنه؟
کیس: 2017AS15XX
نتیجه: ۶ می
ارسال فرم: ۲۶ می
کارنت: ۹ آگوست
نامه دوم: ۲۲ سپتامبر
مصاحبه: هفته اول نوامبر، ایروان/ AP / آپدیت سیس ۱۵ نوامبر / ۱۲ ژانویه بخاطر ایمیل، یه ایمیل تو فوریه، یه ایمیل هم ۲۱ مارچ همه جوابها تکراری و منتظر باشید تا اعلام کنیم / آپدیت دو خطی و اولین آپدیت از سمت خودشون ۸ می/ کلیر ۱۰ می/آپدیت تحویل پاسپورت ۱۵ می/ تحویل مدیکال جدید ۱۷ می/ ۱۸ می صدور ویزا/ ۱۹ می تحویل پاسپورت از پست
سفرنامه
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2016-08-04 ساعت 22:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-08-04 ساعت 22:15 توسط Reb.)
(2016-08-04 ساعت 14:11)TiredAdmin نوشته: دوستان در مورد بازار کار شبکه و سیس ادمین و نتورک ادمین زیاد خوندم رو اینترنت این چند وقت..
خودم حدود ۷ سال سابقه کار دارم، از هلپ دسکی و پسیو گرفته تا الان که پشت میز نشینم و مسولیت های سنگین به عهده مه در حد اینکه نصف شب و تعطیلات باید بیام و آنکالم.. تو سرورهای مایکروسافتی، لینک، اکسچنج، تی اف اس و.. و vmware و VCenter کارم خوبه انصافا، با پروسه های امنیت در آی تی و پروسه های DLP آشنام و مانیتورینگ هم سولارویندز با محصولات مختلفش کار کردم.. سیسکو و سوییچینگ و وروتینگ و فایروال اما در حد کار راه بندازی بلدم.. مدرک هیچ کدومو هم از ایران ندارم چون به نظرم مدارک ایران بدرد نمیخورد و همه از این مجتمع فنی و فلان تک و غیره مدرک دارن ماشالله، برنامه دارم فعلا خوب بخونم که اونور بیام بتونم مدارک اصلی مایکروسافت و وی ام ور(که خیلی گرونتره) یا سیسکویی بگیرم.. زبانم هم بد نیست، چون همیشه مجبور بودم داکیومنت اصلی بخونم و ویدئوی انگلیسی ببینم.. در حقیقت اینجا انقدر سابقه دارم و میشناسن منو که اگه همین لحظه بیکار شم نهایت یه ماه دیگه کار مشابه گیر بیارم (حقوقها که اونقدر بالانیست مگه تو بانکها و جاهای خاص، کار با حقوق معمولی 2-3 تومن بخوای تو ایران پیدا میشه) اما اونور هیشکی رو ندارم.
۱- حالا بحث اینه که با توجه به اینکه مایکروسافت و مجازی سازیم خوبه ( سیس ادمینی) و سیسکوام (نتورک) ضعیفتره بازار کار و مخصوصا در بدو ورود کدوم بهتره که بیشتر وقت بذارم واسه تقویت خودم؟ هر چند کار تو زیرساخت شبکه و Core رو بیشتر دوست دارم و کمی هم ویپ سیسکو بلدم و اصولش رو میشناسم.. آدم تنبلی هم نیستم اینجا روزی ۱۲ ساعت کار مفید میکنم انصافا، کار میکشن قشنگ از آدم
۲- تاجایی که فهمیدم انگار سابقه کار ایران براشون اهمیتی نداره الکی رو ترجمه سوابقم وقت نذارم؟ فکر کنم باید انتظارمو در حد نهایتا هلپ دسک و کابل کشی بیارم پایین؟
۳- اینکه کجا رو بذارم واسه اقامت و شروع؟ می دونم سانفرانسیسکو مهد آی تیه ولی اونجا خیلی واسم گرونه.. شیکاگو رو دوست دارم ولی بیکاری عمومی توش بالاست، حالا کار آی تی رو نمی دونم.. سمت آستین و تگزاس هم انگار کار آی تی خوبه.. شما کجا رو برای تازه وارد پیشنهاد میکنید که سریعتر حتی شده تو رده های پایین کار آی تی کار پیدا کنه و بتونه پیشرفت کنه؟
بستگی به خودت داره ولی اگه بتونی لیسانستو بگیری یا یه جوری جورش کنی خیلی خیلی انتخابهات بیشتر میشه.
جدیدا اینجا بحث امنیت مخصوصاّ تو سازمانهای بزرگ خیلی اهمیت پیدا کرده، اگه رزومه خوبی داشته باشی با لیسانس و یکی دو تا سرتیفیکیت مقدماتی لازم نیست از هلپ دسک شروع کنی.
اگه نمیتونی لیسانس رو درست کنی ولی یه مقدار کار سخت میشه. برو دنبال یکی دو سرت ساده مثله Sec+, Net+, CEH و یه کار Entery Level بگیر ولی مدام دنبال کار باش. انقدر درخواست کن تا بالاخره یه جا تو یه رده مقدماتی تو رشته خودت کار پیدا کنی. بقیشم ساده ست.
زبانت هم که اصولا باید خوب باشه که خودت اینو میدونی.
موفق باشی.
ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر دوستان عزیز
من دانشجوی ارشد مهندسی نرم افزار هستم و حدودا 10 تا 12 ماه دیگه با کیس لاتری میام امریکا، می خواستم در مورد شرایط کاری اونجا اطلاعات کسب کنم و از این فرصت مونده بهترین استفاده ممکنه را برای آموزش خودم ببرم. من فیلد تحقیقاتیم روی Software Product Line هست و بعد از اون هم به مفاهیم پایگاه داده علاقمندم (Concurrency Control و Big data) و بعدش هم IoT حالا می خواستم بدونم این موضوعات اونور چقدر طرفدار داره و کدوم رو بورس تره؟
با سپاس فراوان
Case number: 32xx
Family number: 1
First letter: May
DS-260 Completion: Jun
Second letter: November
Embassy: Ankara Turkey==> Abu Dhabi --- Changed By KCC
Status: Visa holder
Destination: Austin,TX
Total Cost: about 5 milion
Looking for a ROOMMATE
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-05 ساعت 04:17)TiredAdmin نوشته: (2016-08-04 ساعت 22:13)ITGuy نوشته: (2016-08-04 ساعت 14:11)TiredAdmin نوشته: دوستان در مورد بازار کار شبکه و سیس ادمین و نتورک ادمین زیاد خوندم رو اینترنت این چند وقت..
بستگی به خودت داره ولی اگه بتونی لیسانستو بگیری یا یه جوری جورش کنی خیلی خیلی انتخابهات بیشتر میشه.
جدیدا اینجا بحث امنیت مخصوصاّ تو سازمانهای بزرگ خیلی اهمیت پیدا کرده، اگه رزومه خوبی داشته باشی با لیسانس و یکی دو تا سرتیفیکیت مقدماتی لازم نیست از هلپ دسک شروع کنی.
اگه نمیتونی لیسانس رو درست کنی ولی یه مقدار کار سخت میشه. برو دنبال یکی دو سرت ساده مثله Sec+, Net+, CEH و یه کار Entery Level بگیر ولی مدام دنبال کار باش. انقدر درخواست کن تا بالاخره یه جا تو یه رده مقدماتی تو رشته خودت کار پیدا کنی. بقیشم ساده ست.
زبانت هم که اصولا باید خوب باشه که خودت اینو میدونی.
موفق باشی.
ممنونم ITGuy عزیز از پاسختون.. لیسانس رو فعلا نمیتونم کاری بکنم و مجبورم رو دانش فعلیم و سرتیفیکیت هایی که بشه اونور گرفت حساب کنم.. برای شروع شهر و ایالت خاصی هم پیشنهاد میکنی؟ اینکه برم شهر ارزونتر تو تگزاس مثلا منطقیه یا از اول سنگ بزرگ بردارم و برم تو لونه اصلیشون؟ )
والا من کارم کارگری هست زیاد تو این جریانات مهندسی آپ تو دیت نیستم. اینو باید از Yami بپرسی که ماشاالله مارکوپولو زمینه ی آی تی هست تو این مملکت.
ولی این دو جا رو یه نگاه بنداز یه چیزایی یاد میگیری:
https://www.cs.utexas.edu/~byoung/cs361/...ations.pdf
https://www.roberthalf.com/sites/default..._guide.pdf
موفق باشی.
ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2016-08-08 ساعت 21:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-08-11 ساعت 20:21 توسط RezaTX.)
سلام به همه خانم ها وآقایانی که متخصص کامپیوتر هستند و به دنبال کار در ایالات متحده می گردند. اکثر سوالات دستان حول دو محور است. 1. کدام ایالت و یا چه شهری برای فارق التحصیلان رشته های کامپیوتر مناسب تر است 2. چه تخصصهایی کاربرد بیشتری دارد.
بهترین راه برای رسیدن به جواب این دو پرسش اینست که برای خودتان در در دو وبسایت indeed.com و dice.com اکانت ایجاد کنید و سپس اگر علاقه شما در زمینه طراحی و پیاده سازی web است در هردو وبسات کلمه "web developer" را جستجو کنید. شما میتوانید با انتخاب location های مختلف و دیدن تعداد رکوردهای بازگشت داده شده از جستجو، به این موضوع پی ببرید که کدام شهر برای پیدا کردن کار متناسب با تخصص شما مناسب تر است. همچنین با انتخاب چند رکورد و مشاهد جزییات این کارها شما دیدگاه بهتری پیدا خواهید کرد از کسی که بعنوان مثال web developer گفته میشود. اگر سوالی داشتید خوشحال خواهم شد که به شما کمک کنم.