موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گرامی، در آمریکا برای مشغول به کار شدن مدارک فنی حرفه ای ایران بکار میآید؟ خصوصاً مدرک ICDL برای کار در شرکت های کامپیوتری!
مدرک فنی حرفه ای برق 300 ساعته چطور؟ تو شرکت خدمات برقی میشه مشغول به کار شد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان آیا تو امریکا داشتن مدرک ISMS و ITIL کاربرد داره و ارزش داره روش وقت بزارم و مدرکش رو بگیرم با توجه به اینکه من قبلا" دوره اش رو داخل ایران گذروندم ولی مدرکش رو ندارم (من مدرک mcse , ccna رو دارم )
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-25 ساعت 08:45)afshin007x نوشته: دوستان آیا تو آمریکا داشتن مدرک ISMS و ITIL کاربرد داره و ارزش داره روش وقت بزارم و مدرکش رو بگیرم با توجه به اینکه من قبلا" دوره اش رو داخل ایران گذروندم ولی مدرکش رو ندارم (من مدرک mcse , ccna رو دارم )
۱۰۰%. مخصوصا ITIL از همون اولش Foundation موثر هست به بالا.
ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
منم فوق دیپلم کامپیوتر دارم و 25 سال سن دارم
البته شغلهای زیادی داشتم و دارم که نمیدونم کدومشو ادامه بدم ولی به کامپیوتر که از بچگی درش بودم خیلی علاقه دارم
خواستم ببینم واسه این مدرک و اطلاعات متوسط رو به بالا واسه کسی که برنامه نویسی و طراحی بلد نیست چه بازار کاری هست
ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
حدودا دو ماه كه وارد امريكا شدم ايالت جورجيا شهر اتلانتا هستم در رشته مهندسي كامپيوتر نرم افزار در ايران درس خوندم و حدودا ٥ سال سابقه برنامه
برنامه نويسي با سي شارپ دات نت دارم ولي به مدت ٥ سال به دلايلي اين كار رو انجام نداده ام ولي در اين مدت به كلاس هاي مختلف در اين زمينه رفته و خودم رو اپ ديت نگه داشته ام حال سوال من اينه كه ايا مي تونم اميدي داشته باشم كه در اين زمينه بتونم كاري پيدا كنم كه حداقل من رو به عنوان تازه كار اموزش داده و بتونم در اين زمينه فعاليت كنم ؟
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز. من رشته ام کامپیوتر هست و سابقه خوبی در زمینه برنامه نویسی وب دارم و مسلط هستم. آیا پیدا کردن کار از ایران و اپلای کردن از ایران برای آمریکا شدنی هست؟ و یا اصلا شرکتی نیروی خارجی در این زمینه نمیگیره؟ پیشنهاد دوستان چیه؟
وقتي صبح ازخواب بيدارميشی، دوانتخاب داري :
1- دوباره بخوابي و رويا ببيني.
2- يا بيدار بشی و برای رسیدن به روياهات حرکت کني.
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که توانستم کار بگیرن، بیان و تجربیاتشون به اشتراک بگذارند. بعضی وقت ها تصورات اشتباه مامشکل اصلی در پیدا کردن کاره.
سوال من اینه که این دوستان،
۱. موقع گرفتن اون شغل، مهارت هاشون و تحصیلاتشون در چه حدی بوده؟
۲. چقدر requirement هایی که آزمون میخوان مهمه؟
۳. برخورد کارفرما چطوره؟ وقتی که میبینید شما در فلان حوضه تجربهی آنچنانی ندارید؟
2011as
بی نامه اول، ازدواج بعد قبولی
مصاحبه آنکارا 3Aug
کلیر7Sep
ویزا23Sep
هزینهی قبل ورود 2 نفر 3.8میلیون
ورود17Des2011
سوشال23Des
گرین کارت15Jun
کارfeb2012
سوال خصوصی نه!
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
این تایپیک رو خیلی وقت هست زیر نظر داشتم اما نمیخواستم خیلی مشارکت کنم تا وقتی که مطمئن باشم از نظراتی که میدم...
الان بنده تازه وارد دانشگاه شدم و رشته ام هم CSE هست در مورد کار شما اگر رشته ات کامپیوتر باشه و هنوز توی دانشگاه کلی پیشنهاد کار میدن بهت (میان توی کلاس ها و offer میدن) و کلا کار ریخته اگر از ایران دارید میاید پیشنهاد میکنم برید دانشگاه و هم مدرک اینجا رو بگیرید و هم شغل پیدا کنید اما حالا اگر کسی نخواد بره دانشگاه چی؟ بستگی داره برای چه شغلی اقدام میکنید مثلا میگم اگر برای طراحی وب میخواید اقدام کنید مدرک ایران رو فراموش کنید (یا هر رشته دیگه ای) و تا میتونید نمونه کار بدید و تا میتونید اتیش کار رو زیاد کنید هر اسکریپتی بلدید پیاده کنید روش و وقت بزارید براش نمونه کاری که توی 1 ساعت درست کردید به درد نمیخوره. زنگ بزنید و پیگیری کنید چون شرکت ها نگرانیشون اینه که شما انگلیسی بلد نیستی و یا اینکه مدرکت رو الکی گرفتی و چون از ایران هست اونا نمیتونن پیگیری کنن پس وقتی زنگ بزنید بهشون میفهمن انگلیسی بلدین و نمونه کار بهشون بدید میبینن که کار بلد هستید.
حالا میگیم کار رو گرفتید بعدش چی؟ تقریبا تمام کار ها اینجا چند روز یا چند هفته training داره و بهتون یاد میدن چی میخوان و چی نمیخوان اگر رفتید سرکار و بهتون گفتن پروژه #C هست و نه C++ و شما هم #C یادتون نیست باید توی وقت خودتون روش کار کنید اما خب این رو هم بگم که معمولا وقتی شغل رو offer میدن میگن بهتون که چه چیزایی رو لازم دارن پس اگر توی requirement یه چیزی رو میبینید که بلد نیستید یا روش کار کنید سریع و تا قبل اینکه شغل رو بگیرید یادش بگیرید و یا کلا بیخیال شغل بشید اینطوری از اخراج شدن نجات پیدا میکنید.
فکر کنم همین چند خط کلی سوال رو جواب داده باشه... موفق باشید همگی
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-12-31 ساعت 02:27)yami نوشته: (2016-11-09 ساعت 05:15)ps5 نوشته: این تایپیک رو خیلی وقت هست زیر نظر داشتم اما نمیخواستم خیلی مشارکت کنم تا وقتی که مطمئن باشم از نظراتی که میدم...
الان بنده تازه وارد دانشگاه شدم و رشته ام هم CSE هست در مورد کار شما اگر رشته ات کامپیوتر باشه و هنوز توی دانشگاه کلی پیشنهاد کار میدن بهت (میان توی کلاس ها و offer میدن) و کلا کار ریخته اگر از ایران دارید میاید پیشنهاد میکنم برید دانشگاه و هم مدرک اینجا رو بگیرید و هم شغل پیدا کنید اما حالا اگر کسی نخواد بره دانشگاه چی؟ بستگی داره برای چه شغلی اقدام میکنید مثلا میگم ...
دوست عزیز ممکنه بپرسم کدام شهر و دانشگاه هستید؟
بنده یه مدت UNLV بودم ولی الان UNR هستم توی هر دو دانشگاه چیزی که گفتم درست هست (برای کسایی که کامپیوتر میخونن)
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ