موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-18 ساعت 09:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-18 ساعت 09:59 توسط پسرک مهاجر.)
من کارشناسی کامپیوتر - نرم افزار دارم
چند ماهی هم هست که فارغ التحصیل شدم و لاتاری 2014 هم برنده شدم
حال قصد دارم بعد از مهاجرت درست از همون سال اول هم ادامه تحصیل بدم تو رشته خودم هم تو رشته خودم کار پیدا کنم
کسی هست که بتونه کمکم کنه
تو امریکا هم کسی رو ندارم
*آغاز بحث: بنظرم برنامه نویسی و طراحی وب همچنین شبکه باید اونجا جواب بده.
من خودم برنامه نویس زیاد خوبی نیستم اما هم تو همه شاخه های مرتبط با رشتمون تجربه داشتم و تجربه های خوبی هم بوده.
امیدوارم که به دردم بخوره.
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ایران کارم طراحی سایت هست که معمولا از وردپرس برای طراحی هام استفاده می کنم
برنامه نویسیم در حدی نیست که از ابتدا یک ماژول بنویسم ولی معمولا ادیت و کاستومایز کردن به اون چیزی که مد نظر خودم هست و مشتری می خواد میرسم
ذوق و سلیقم هم برای طراحی ظاهری در حد خوب و نه عالی هست ...
بنظرتون اونجا برای این سطح من کار وجود داره ؟؟؟
راحت پیدا میشه ؟ حقوقش حدودا چقدره ؟؟؟
کدوم ایالت برم بهتره ؟
دانش من در این زمینه کاملا بصورت تجربی هست برای اینکه در این جهت دوره یا مدرک خاصی داشته باشم چه کنم و در ایران چه دوره هایی پیشنهاد می کنید !؟
راستش تو ذهنم بود اینجا دوره های سیسکو و ماکروسافت و امنیت و لینوکس بگذرونم ولی کلا اطلاعاتم در این زمینه زیاد نیست احساس کردم خیلی شاخه به شاخه میشم
چون اول راه هستم و هنوز شاخه خاصی رو بصورت حرفه ای برای کار در امریکا انتخاب نکردم از کلیه پیشنهادات و نظرات استقبال می کنم
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بنده کارشناسی و کارشناسی ارشد را در ایران نرم افزار خواهنده ام. چند وقتی بود که می خواستم برای پذیرش دکترا در امریکا اقدام کنم ولی به دلیل علاقه بیشتر به کارهای پروژه ای و نرم افزاری نسبت به کارهای تحقیقاتی، تصمیم دارم که از طریق ویزای کار اقدام کنم.
آشنایی بنده بیشتر با تکنولوژی های C#، ASP.NET ، SQL Server و همین طور سیستم های شئ گرا است. دو سالی هم در این زمینه ها تدریس کرده ام.
با توجه به شرایط فوق و با فرض دریافت مدرک MCSD معتبر، آیا بنده می توانم به اقدام برای ویزای کار و ارسال رزومه برای شرکت های امریکایی امیدوار باشم یا گزینه دیگری مثل شروع به کار در کشور ثالث و یا دکترا فکر کنم؟
رتبه:
9
2 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من رشته تحصیلیم مهندسی برق و الکترونیکه، ولی با توجه به سابقه کاریم میخوام تو زمینه شبکه و سخت افزار کار کنم. می خواستم بدونم با مدارک سیسکو و یا مایکرو سافت میشه اونجا کار پیدا کرد؟؟؟ به رشته تحصیلیم که گیر نمیدن؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ببخشید یه سوال داشتم
تویه آمریکا مدارک شرکت NIIT که تویه ایران میدن اعتبار داره و میشه باهاش کار پیدا کرد ؟
یا فقط مدارک مایکروسافت و سیسکو رو قبول دارند ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان...
معذرت میخوام پستم طولانی شد...
من تابستان امسال از دانشگاه آزاد رشته مهندسی نرم افزار فارغ التحصیل میشم و بعدش هم باید برم سربازی تا بتونم پاسپورت بگیرم. یعنی شیرین 2-3 سال وقت دارم...
تخصصی هم که دارم در زمینه ساخت بازی های کامپیوتری و موبایل هستش و برای پروژه دانشگاه هم دو بازی موبایل (برای iOS) ساختم و ارائه دادم و داورها نمره 20 دادن ولی بخاطر اشکالات نگارشی در نسخه چاپی پایان نامه یک نمره کم شد (آخه مگه من میرزا بنویسم!!!!؟) و در نهایت نمرم 19 شد.
بخاطر اینکه توی ایران نمیشه کار تیمی کرد من مجبور بودم تمام کارها رو خودم انجام بدم از قبیل مدل سازی سه بعدی, تکسچرینگ, طراحی مرحله و ... و به همین خاطر توی قیلد های مختلف بازی سازی میتونم بگم تجربه زیادی دارم...
به لطف نبود منایع فارسی در این زمینه من زبانم هم خوب شد ولی تاحالا امتحان IELTS ندادم که ببینم در چه سطحی هستم ولی گلیمم رو می تونم از آب بکشم بیرون برای مثال وقتی فیلم می بیینم تا 60-70 درصد دیالوگ ها رو متوجه میشم...
قبلا هم در زمینه های مختلف کامپیوتری, دیگه مثل طراحی وب کار کردم.
علاوه بر نرم افزار های زیادی که میتونم باهاشون کار کنم زبان های برنامه نویسی C# و Unreal Script رو بلدم و PHP رو هم میتونم بفهمم.
البته چون همش بصورت خود آموز بود مدرک آکادمیک ندارم !
با این وضعیتی که من دارم و با توجه به اینکه تا چند ماه دیگه باید برم سربازی بنظرتون من به چه روشی برای مهاجرت به آمریکا اقدام کنم ؟ و تا تموم شدن سربازی چه مهارت های دیگه رو یاد بگیرم؟ یا بیخیال مهارت بشم و فقط نمونه کار آماده کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید...
البته کانادا رو هم در نظر داشتم ولی بخاطر اینکه اونجا باید زبان فرانسه هم بلد باشی فعلا بیخیالش شدم...
در ضمن هیچ سرمایه ای هم ندارم ! و بدلیل مخالفت خانواده روی کمک اون ها هم نمیتونم حساب کنم.
متولد سال 67 شمسی و 1988 میلادی هستم نمیدونم سن چفدر میتونه روی فرآیند مهاجرت تاثیر داشته باشه ...
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون