2013-07-23 ساعت 11:58
(2013-06-29 ساعت 08:47)carpediem نوشته:(2013-06-29 ساعت 03:55)hamed1286 نوشته: سلام
ایران کارم طراحی سایت هست که معمولا از وردپرس برای طراحی هام استفاده می کنم
برنامه نویسیم در حدی نیست که از ابتدا یک ماژول بنویسم ولی معمولا ادیت و کاستومایز کردن به اون چیزی که مد نظر خودم هست و مشتری می خواد میرسم
ذوق و سلیقم هم برای طراحی ظاهری در حد خوب و نه عالی هست ...
بنظرتون اونجا برای این سطح من کار وجود داره ؟؟؟
راحت پیدا میشه ؟ حقوقش حدودا چقدره ؟؟؟
کدوم ایالت برم بهتره ؟
دانش من در این زمینه کاملا بصورت تجربی هست برای اینکه در این جهت دوره یا مدرک خاصی داشته باشم چه کنم و در ایران چه دوره هایی پیشنهاد می کنید !؟
راستش تو ذهنم بود اینجا دوره های سیسکو و ماکروسافت و امنیت و لینوکس بگذرونم ولی کلا اطلاعاتم در این زمینه زیاد نیست احساس کردم خیلی شاخه به شاخه میشم
چون اول راه هستم و هنوز شاخه خاصی رو بصورت حرفه ای برای کار در آمریکا انتخاب نکردم از کلیه پیشنهادات و نظرات استقبال می کنم
سلام دوست عزیز . من نسخه خودم رو بهت پیشنهاد میدم روش فکر کن . یه رزومه آماده کن بذار توی سایت های کاریابی . اگه رزومه رو استاندارد آماده کنی روزی حداقل هفت هشت تا ایمیل کاری برات میاد . از توی اون ایمیلها دقیقا متوجه میشی سطح کار اونجا و نیاز بازار چیه .. توی این فاصله میتونی نقاط ضعف و قوت کارت رو پیدا کنی و روی اونها کار کنی .. front end developer هم خیلی توی جاب آفرها هست . طبیعیه که هر چی تخصص ت بالاتر باشه درامد سالیانه هم بالاتره .. اگه بتونی اسکیل های مربوط به کارت رو تقویت کنی مطمئن باش میتونی کار پیدا کنی ....
کالیفرنیا سانفرانسیسکو سیاتل .. توی این سه تا منطقه بازار کامپیوتر خیلی خوبه البته رقابت هم خیلی شدیده دیگه ..
بنظر من یک تخصص رو انتخاب کن توی اون خودت رو قوی کن . بهتر از اینه که ده تا رو بلد باشی ولی نصفه نیمه .. حالا اگه فرصت کردی برای امتحان هم بخون و وقتی رفتی امتحان هم بده ضرر نداره .. اما خیلی ها هستن که بدون مدارک مایکروسافت و سیسکو کار میگیرن..
توصیه اول و آخرم اینه که رزومه ت رو اپلود کن از روی ایمیلهایی که برات میاد به راحتی میتونی نیاز بازار و موقعیت کاری خودت رو بسنجی و تصمیم درستی بگیری .
craiglist بسیار سایت خوب و جامعیه . همه چیز رو میتونی توش پیدا کنی از مبلمان مجانی برای منزل تا کار مناسب و .....
فقط باید وقت بذاری
موفق باشی
چگونه باید در سایت craiglist رزومه خود را قرار دهیم؟