موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2011-03-10 ساعت 20:26)amir_ebrahimi99 نوشته: سلام دوستان,شرمنده من خیلی دیر به دیر سر میزنم,یه سوال داشتم,امسال فقط e-mail میزنن,یعنی از نامه خبری نیست,اگر اینجوری با شه همین الان برای من یه e-mail اومده؟می خوام بدونم درسته؟
نه دوست عزيز، شما بايد در موعد مقرر به سايتشون مراجعه كنين و ببينين قبول شدين يا نه.
اون ايميل جعليه.
درضمن، به نظر من بهتره اطلاعات امضاتون رو واقعي كنين.
براتون آرزوي موفقيت در لاتاري رو دارم.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 3
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
دقیقا اسم,فامیل و حتی فامیل دومم,شماره خونه,کشور,برای من نوشته...!
امسال اولین سالی هست که دیگه نامه نمیدن,در ضمن امسال نوشتن e-mail اجباری بود,نمیدونم بهتره تا زمانی که سایت باز میشه صبر کنیم,
اگر برای کسی این e-mail اومد اعلام کنه...
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من همین الان از طریق سایت سفارت امریکا در لندن چک کردم,امسال هم نامه می فرستن از طریق kcc,و این e-mail ها همه جعلیه,موفق باشید
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-03-11 ساعت 15:43)amir_ebrahimi99 نوشته: دوستان من همین الان از طریق سایت سفارت امریکا در لندن چک کردم,امسال هم نامه می فرستن از طریق kcc,و این e-mail ها همه جعلیه,موفق باشید
l
pas emsal ham dobare name miad
شماره کیس : 2013AS000000XX
تاريخ ثبت نام در سايت : 2011-10-15
تاریخ قبولی ما : 22 oct
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان مهاجر
واقعا اگه حرف دوستمون amir_ebrahimi99 درست باشه و تمام اطلاعات اشخاص در دست اين افراد باشه از دو حالت خارج نيست 1 - يا اين افراد هكرهاي ماهري هستند و به سايت kcc راه پيدا كردن ( كه واقعا باعث تاسف چون اينطوري ميتونن هر كسي قبول كنن راحت ) و 2 - يا اينكه از خود كارمندان kcc كه به اطلاعات دسرسي دارن اين كارو ميكنن براي پول گرفتن كه اگه اين يكي درست باشه احتياج داريم به يكي از دوستان ساكن شهر kcc كه بره اونجا و يه طوري با اين افراد ارتباط برقرار كنه حالا بعد ميشه براي قيمت چونه زد كه اينم عملا نميشه
خلاصه اينكه نگران اين ايميلها نباشين و منتظر همون 1 مي باشيد
در مورد نامه هم هنوز ظاهرا حرفشون عوض نشده و بايد از سايت خود لاتاري قبولي ببينيم حالا دوستمون گفت از انگليس آمار گرفته نميدونم اما مرجع اصلي سايت لاتاري هست
موفق باشيد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
مهدی م خان عزيز
منم اين مواردي كه عرض كردين ميدونم و بخاطر همين اون 2 حالت نوشتم و منظور بنده راهي بود كه اون افراد براي بدست آوردن مشخصات اشخاص استفاده ميكنن
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزان پایین e-mail که برای من امده بود ادرسه سفارت در لندن و نام یک شخص بود,و در کل هیچ نامی از kcc نبود,من وارد سایت سفارت شدم و با یک warning مواجه شدم و متوجه شدم که این e-mail ها قربانی های زیادی داره که خود سفارت مجبور شده اینجوری اخطار بده,حتی اسمی که نوشته بود واقعا همچنین کارمندی در سفارت هست و مشغول به کاره...
خلاصه باید خوشحال باشیم که از بچه های انجمن کسی قربانی نشده...
امیدوارم که همگی برنده بشیم...
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2011-03-11 ساعت 15:43)amir_ebrahimi99 نوشته: دوستان من همین الان از طریق سایت سفارت امریکا در لندن چک کردم,امسال هم نامه می فرستن از طریق kcc,و این e-mail ها همه جعلیه,موفق باشید
دوست عزیز
همیشه اطلاعات موثق راجع به لاتاری را از وبسایت اصلی آن بدست بیاورید. تجربه نشان داده که اطلاعات وبسایتهای سفارتها و کنسولگری های آمریکا در این باره چندان به روز نیست و ممکن است مراجعان را به اشتباه بیندازد.
F4
[/en]
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
2011-03-14 ساعت 15:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-14 ساعت 15:24 توسط frozen mind.)
(2011-03-13 ساعت 17:11)amir_ebrahimi99 نوشته: ... گمون نکنم سفارت اطلاعات غیر موثق روی سایت بزاره ...
منبع www.usembassy.org.uk
دوست عزیز، ممنونم از توضیحتون.
منظور من اطلاعات قدیمی و به روز نشده بود. من هم قبلا مثل شما فکر می کردم هر چی در سایت رسمی سفارت بنویسن معتبره! اما بعدا دیدم اینطور نیست و اونها تنبلی یا اشتباهاتی دارن که بدجوری به چشم میاد.
مثلا شما یه سری به وبسایت کنسولگری آمریکا در بمبئی بندازین، جدول Priority Date اون هنوز تا به امروز که 14 مارس 2011 هستش، اطلاعات مربوط به ویزا بولتن ماه فوریه 2011 رو نشون میده، در حالی که همه میدونن که مدتیه ویزا بولتن ماه آوریل هم منتشر شده! خب این اطلاعات قدیمیه. از طرفی هم نمیشه اون سایت رو غیر معتبر دونست، چون متعلق به کنسولگریه و سایت متفرقه نیست. پس به صرف این که سایت متعلق به کنسولگریه نمیشه به تازه بودن اطلاعاتش اطمینان کرد.
ممنونم از توجهتون.
F4
[/en]