موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
يعني تا سال 2012 تعداد ويزاهايي كه ايران مي تونسته بگيره تموم ميشه؟ واقعا از 2013 ديگه اسم ايران نيست؟ پس با اين حساب دعا مي كنم همه ي بچه هاي مهاجر سرا كه امسال شركت كردن برنده بشن .
شماره کیس : 2013AS000000XX
تاريخ ثبت نام در سايت : 2011-10-15
تاریخ قبولی ما : 22 oct
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-03-16 ساعت 10:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-16 ساعت 11:03 توسط usa.)
سلام به همه بچه هاي عزيز 2012
shari عزيز قوربون اين آتيشي كه براي لاتاري داري بنده خدا arshida منظورش اينه كه تا زماني كه تعداد ويزاهاي دريافتي ايران از حد مجاز كه اگه اشتباه نكنم 6000 بود اساتيد محترم بهتر ميدونن رد بشه اونوقت اسم ايران از ليست خارج ميشه كي گفت 2013 اينطوري ميشه شما اگه آمار نگاه كنين هنوز ويزاهاي دريافتي ايرانيها از 2800 نگذشته اما بنگلادش بيش از 6000 ويزا گرفته خوب تا نوبت ايران برسه حالا حالاها وقت هست عزيز دل نگران نباش
موفق باشين
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سال گذشته شانس هر ایرانی 1/141 بود حال امسال کسی اطلاع داره این شانس چگونه خواهد بود؟؟؟
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان لطفا اظلاعات نادرست ندهید
زمانی سهمیه ایران در لاتاری قطع می شود که تعداد افرادی که از طریق " خانوادگی و کاری "در مجموع پنج سال قبل از ان بیش از 50000 شود بنابراین ربطی به تعداد برندگان سال قبل لاتاری ندارد
و حالا حالاها ایرانی ها می توانند در لاتاری شرکت کنند
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
تا اونجایی ک من میدونم بستگی ب تعداد افرادی از اون کشوره که ویزا گرفتن، سقفش هم فکر کنم 55هزارتاست....
یعنی هروقت تعداد افرادی ک از ایران ویزا گرفتن تعدادشون 55 هزارتا رسید دیگه ب ایرانیا رو شرکت نمیدن...
مراقب افکارت باش که گفتارت میشود،
مراقب گفتارت باش که رفتارت میشود،
مراقب رفتارت باش که عادتت میشود،
مراقب عادتت باش که شخصیتت میشود،
مراقب شخصیتت باش که سرنوشتت میشود.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-03-16 ساعت 23:05)sorat نوشته: سلام
آقا من دانشجوی سال 3 رشته هوافضا دانشگاه مالک اشتر هستم.من در فرم ثبت نام high school diploma زدم آخه فکر میکردم تو کلیرنس ردم کنند.حالا 2 تا سوال داشتم اگه برنده شدم حقیقت را بگویم؟و دوم اینکه اگه برنده نشدم در سال بعد some university courses بزنم?
شما کار درستی کردید باید آخرین مدرکی که موقع ثبت نام داشتید رو علامت میزدید.چون ممکنه تا موقع رفتن به سفارت مدرک لیسانس شما حاضر نباشه
ARRIVAL DATE: JAN 14
CATEGORY: DV LOTTERY
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
عزيزان چرا بهترين منبع رو براي جواب سوالاتتون مطالعه نمي كنيد؟!
http://travel.state.gov/pdf/1318-DV2012I...s-ENGL.pdf
بر اساس همين مطلب هر كشوري كه در 5 سال اخير(براي هر سال فقط دوره 5 سال آخر رو در نظر مي گيرند) بيش از 50000 نفر از مردمش تحت عنوان مهاجر به آمريكا رفته باشند تا سال بعد كه دوباره دوره 5 سال مربوطش بررسي بشه محروم خواهد بود.
خب اينم متن اصليش:
For DV-2012, natives of the following countries1
are not eligible to apply because the countries sent a total of more than 50,000 immigrants to the United States in the previous five years:
BRAZIL, CANADA, CHINA (mainland-born), COLOMBIA, DOMINICAN REPUBLIC, ECUADOR, EL SALVADOR, GUATEMALA, HAITI, INDIA, JAMAICA, MEXICO, PAKISTAN, PERU, PHILIPPINES, POLAND, SOUTH KOREA, UNITED KINGDOM (except Northern Ireland) and its dependent territories, and VIETNAM.
Persons born in Hong Kong SAR, Macau SAR, and Taiwan are eligible.
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
موضوعها: 9
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
میانگین سن افرادی که تو لاتاری امسال شرکت کردن 30 سال هستش
این امار رو از سایت mohajer.iranhps.com محاسبه کردم . افرادی که تو این سایت اسمشون رو ثبت کردن
Tampa.Floorida.Usa
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
جناب hpsarvari عزیز و سایر دوستان گرامی
راجع به سایت دقیقه نودیها یه پیشنهاد دارم:
فکر میکنم بهتره لیست بر اساس حروف الفبا ردیف بشه. مثلا به ترتیب حروف فارسی و بعدش حروف انگلیسی ( آخه بعضی دوستان اسمشون فارسی نیست و انگلیسیه). و اگه کنار اسامی شماره هم داشته باشیم باز هم بهتره ( منظورم ترتیبه، ۱ ۲ ۳ ۴ ...). اینجوری پیدا کردن اسامی راحت تره
این نظر شخصیه منه، اگه دوستان هم موافقن، از جناب hpsarvari خواهش میکنم که زحمتش رو بکشن. تا همین جا هم ما رو کلی شرمنده کردن
.
غرق شدن ، زیر آب رفتن نیست. زیر آب ماندن است.
.
موضوعها: 2
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
مجددا":
کسی آماری داره از اون تعدادی که پارسال اسمشون انتخاب شد چند نفر موفق شدن ویزا بگیرین؟
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-03-31 ساعت 21:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-31 ساعت 21:30 توسط lorecance.)
شاید این بدردت بخوره!
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3283
(2011-03-31 ساعت 18:23)sheri333 نوشته: مجددا":
کسی آماری داره از اون تعدادی که پارسال اسمشون انتخاب شد چند نفر موفق شدن ویزا بگیرین؟
مراقب افکارت باش که گفتارت میشود،
مراقب گفتارت باش که رفتارت میشود،
مراقب رفتارت باش که عادتت میشود،
مراقب عادتت باش که شخصیتت میشود،
مراقب شخصیتت باش که سرنوشتت میشود.