ارسالها: 136
موضوعها: 3
تاریخ عضویت: Nov 2010
رتبه:
4
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-25 ساعت 13:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-25 ساعت 13:34 توسط xbox.)
Metal Frantic عزیز به شما خوش آمد میگم.
شما هم قرار به ما بپیوندید؟!
(2010-12-25 ساعت 12:33)mohammad.maleki نوشته: امروز به دوتا مشکل دیگه برخورد کردم اول اینکه مدارک برای تایید مشکل داره چون اصل مدارک به من نمیدن و من تو تایید مشکل دارم دوم اینکه مشکل بعدی من کم بود وقته اگه نرسم خودم تا کی میتونم اقدام کنم
محمد جان اصل مدرک پیش دانشگاهی یکی دوسالی طول میکشه که بهت بدن... شما با همون مدرک موقت هم می تونید به تائید برسونید.
در ضمن اگر مدارکت رو ترجمه کنی و تمام مهر های لازم(دادگستری-وزارت امور خارجه) بخوره ، بعد از اون می تونی ببری سفارت که تائید لازم رو انجام بده.
در مورد وقت هم ببین اگر این ترم نشد ، میتونی برای september 2011 اقدام کنی.
تو فقط کافی سریع مدارکت رو ترجمه کنی و به تائید سفارت برسونی.
[font=Arial]بـرنامه روبرو ، هــدف پیـشرو ، پــیش بـه سـوی پــیروزی.[/font]
ارسالها: 136
موضوعها: 3
تاریخ عضویت: Nov 2010
رتبه:
4
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
Metal Frantic جان ، شما برای ارتباط با این دانشگاه یک سر به این لینک زیر بزنید :
http://portal.wsiz.rzeszow.pl/strona.aspx?id=2009,1997
[font=Arial]بـرنامه روبرو ، هــدف پیـشرو ، پــیش بـه سـوی پــیروزی.[/font]
ارسالها: 136
موضوعها: 3
تاریخ عضویت: Nov 2010
رتبه:
4
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
محمد جان نگران نباش...
مــگه میشه؟!!! اصلا کل سیستم آموزش پرورش اینکه مدرک اصل پیش دانشگاهی رو دیر میده....
من از همون اول هم به این دار الترجمه شک کردم هــا... اون مسئولش داره چرت و پرت میگه....
اصل مدرک لیسانس هم 7/8 ماه طول میکشه تو ایران....
آقا برو 2 / 3 تا دارالترجمه خوب سر بزن بپرس...
ببین یکی در خونه قبلی ما بود... اسمش یادم نیست...
آدرسش اینه : پاسداران-خ امیر ابراهیمی پایین تر از گلستان 10(بین گلستان 9 - 10)
یکی هم زیر پل سید خندان هستش...
جفتش هم خوب و درست حسابی هست.
محمد جان یک حس خیلی قوی بهم میگع که تو امسال میری ....
اصلا نگران نباش رفیق.
[font=Arial]بـرنامه روبرو ، هــدف پیـشرو ، پــیش بـه سـوی پــیروزی.[/font]
ارسالها: 356
موضوعها: 15
تاریخ عضویت: Nov 2010
رتبه:
23
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
ایول باشه میرم امشب من خودم هم از این حس ها دارم
ارسالها: 356
موضوعها: 15
تاریخ عضویت: Nov 2010
رتبه:
23
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
ایول ایول ایول
خیالم کلا راحت شد اگه نرسیدم برا ثبت نام این ترم برا ترم بعد اقدام میکنم چون یه مسابقه هست به اون بهانه میتونم خارج شم خیالم راحت شد ایکاش مسابقه تو امریکا بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی به امید خدا اگه مشکلات یکی یکی حل شه این ترم اونجام
ارسالها: 136
موضوعها: 3
تاریخ عضویت: Nov 2010
رتبه:
4
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-25 ساعت 23:33)hamedrouhi نوشته: با سلام
من 2 ترم مونده کاردانی کامپیوترم رو بگیرم
من می خواستم بدونم که واسه کاردانی به کارشناسی هم می شه رفت به این دانشگاه ؟
راستی شرط معدل هم داره؟
واسه سربازی می شه کاری کرد وثیقه بذاریم و از این حرفا....؟؟
حامد جان فکر نکنم کلا سیستم آموزشی اروپا و دیگر کشور ها ، چیزی به اسم کاردانی داشته باشند...
و شما باید برای دوره لیسانس اقدام کنید...
در مورد وثیقه یک زمانی با 10 میلیون می شد ( منظورم 8/9 سال پیش!) الان شرایط رو نمی دونم.
[font=Arial]بـرنامه روبرو ، هــدف پیـشرو ، پــیش بـه سـوی پــیروزی.[/font]
ارسالها: 97
موضوعها: 9
تاریخ عضویت: Jan 2010
رتبه:
7
تشکر: 0
1 تشکر در 0 ارسال
2010-12-26 ساعت 17:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-26 ساعت 17:41 توسط hamedrouhi.)
ببخشید یه سوال فنی دانشگاه ژشوف بهتره یا دانشگاه ورشو ؟
وزارت علوم که انشاا.... اینا رو قبول داره دیگه ؟
یه سوال از محمد عزیز برای سربازی با گذاشتن وثیقه میشه رفت؟
زبان انگلیسی دیه؟
We Can Change
ارسالها: 136
موضوعها: 3
تاریخ عضویت: Nov 2010
رتبه:
4
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-26 ساعت 17:36)hamedrouhi نوشته: ببخشید یه سوال فنی دانشگاه ژشوف بهتره یا دانشگاه ورشو ؟
ببنید کلا دانشگاه های پایتخت یک کشور ، مشهور تر از سایر دانشگاه ها هستند ، هر چند که ممکن است نوع و کیفیت سیستم آموزشی یکسان باشد.
به طور مثال فنلاند رو عرض می کنم ، دانشگاه هلسینکی به مراتب از دانشگاه های واسا ، تامپره ، تورکو و ... مشهور تر است اما در کیفیت و نوع سیستم آموزشی یکسان است...
ولی مثلا در رشته پزشکی و روان شناسی که ، لهستان یکی از کشور های بنام و معروف در این زمینه است ، دانشگاه پوزنان در این زمینه تخصصی تر می باشد...
[font=Arial]بـرنامه روبرو ، هــدف پیـشرو ، پــیش بـه سـوی پــیروزی.[/font]
ارسالها: 356
موضوعها: 15
تاریخ عضویت: Nov 2010
رتبه:
23
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
دانشجويانی که مشمول هستند باید مراحل زیر را جهت اعزام و برخورداری از معافیت تحصیلی به انجام برسانند:
قبل از 6 ماه پس از فارغ التحصیلی باید پذیرش مقطع بالاتر به وزارت علوم ارائه گردد. باید جهت دریافت اطلاعات به اتاق 312 خانم اصفهانی و 326 دکتر مقیمی در وزارت علوم مراجعه نمایند. متقاضی باید جهت ارائه مدرک زبان در امتحانات زبان مانند امتحان MCHE(40 SCORE) (آقای مدامی اتاق 303 وزارت علوم ایران) و یا امتحان آیلتس در سازمان سنجش اقدام نمایند. وزارت علوم طبقه سوم واحد معافیت تحصیلی مشمولین مراجعه نمایند. این دسته از متقاضیان در طی 6 ماه ذکر شده باید پذیرش مقطع بالاتر را همراه با مدرک قبولی در امتحان زبان به وزارت علوم ارائه نمایند و سپس می توانند نامه معافیت تحصیلی دریافت و به اداره نظام وظیفه ارائه نمایند و پس از گذاردن وثیقه از معافیت تحصیلی جهت تحصیل در دانشگاههای خارج از کشور استفاده نمایند.
نحوه آزاد کردن مدارک
با ارائه کپی پذیرش ( مشروط ) به همراه کپی شناسنامه و کارت ملی و کپی نمره تافل و نامه مربوط به فارغ التحصیلی که از دانشگاه گرفته می شود ، پرونده سریعا تشکیل میشود . یکشنبه ها و سه شنبه ها شورا تشکیل می شود و مدارک بررسی می شوند. پس از تایید مدارک توسط شورا ، نامه ای به نظام وظیفه به دست شما داده می شود و وقتی وثیقه گذاشتید می توانید نامه از وزارت علوم دریافت کنید و به دانشگاه ببرید تا مدارک شما آزاد شود. لازم به توضیح میباشد که کار گذاشتن وثیقه در یک روز انجام می شود و همان روز می توانید برگردید وزارت علوم و نامه دانشگاه را دریافت نمایید.
معافیت نظام وظیفه برای آقایان
انجام خدمت نظام وظیفه یا دریافت معافیت از خدمت، جهت خروج از کشور ضروری است. در موارد خاص میتوانید با سپردن وثیقه به مدت کوتاه از کشور خارج شوید، اما چنانچه قصد ادامهی تحصیل در خارج از کشور را داشته باشید، انجام یا دریافت معافیت نظام وظیفه لازم است.
دریافت گذرنامه برای مشمولین
دانشجویان مشمول نظام وظیفه که پذیرش خود را دریافت نمودهاند، برای اینکه بتوانند اجازه خروج دائم خود را از نظام وظیفه دریافت کنند لازم است که در وزارت علوم تشکیل پرونده دهند. تشکیل پرونده در وزارت علوم هم منوط به اتمام دوره تحصیلی جاری و دریافت نامه فراغت از تحصیل است.
با توجه به این که اغلب دانشجویان سال آخر، در اواخر تیر فارغ التحصیل میشوند، تشکیل پرونده، دریافت اجازه خروج دائم و گذرنامه حداقل تا انتهای مرداد زمان میبرد. این مساله باعث میشود تا دانشجویان زمان کافی برای دریافت ویزا را از دست داده، نتوانند در آغاز ترم پاییز در مقصد مورد نظر حضور یابند.
راهی که برای این مورد وجود دارد دریافت پاسپورت قبل از فارغ اتحصیلی و اقدام برای ویزا با استفاده از پاسپورت دریافت شده میباشد. به این ترتیب تا قبل از فارغ التحصیل شدن وضعیت ویزا هم مشخص شده است و می توان به سرعت برای اجازه خروج دائم از طرف وزارت علوم اقدام کرده، از کشور خارج شد.
دریافت گذرنامه در زمان دانشجویی به چند روش امکان پذیر است.
زیارت:
یکی از روشهای دریافت گذرنامه در زمان تحصیل، رفتن به یکی از کشورهای زیارتی عربستان، عراق و یا سوریه میباشد. برای این منظور باید نامهای را از یکی از کاروانهای زیارتی مبنی بر اینکه دانشجو قصد سفر به یکی از این کشورها را دارد دریافت کرده، نامه را به سازمان حج و زیارت برد. در سازمان حج و زیارت بعد از تایید نامهی مذکور، نامهای به سازمان نظام وظیفه صادر میگردد تا بتوان با آن برای دریافت اجازه خروج اقدام کرد. نامه دریافتی از سازمان حج و زیارت و نامه کاروان، هر دو را با هم باید به دانشگاه برده و بر اساس آنها نامهای برای خروج از کشور دریافت کرد. سپس با استفاده از نامه حج و زیارت و نیز نامه دانشگاه می توان در نظام وظیفه برای دریافت اجازه خروج اقدام کرد.
سفر علمی:
روش دیگر برای خروج از کشور، سفر علمی برای مواردی مانند شرکت در کنفرانس، ارائه مقاله، شرکت در امتحانات GRE، TOEFL و موارد مشابه است. دریافت اجازه خروج به این منظور تا حدی ساده تر از دریافت اجازه خروج برای سفر زیارتی است. برای این مورد کافی است دانشگاه را قانع کنید که می خواهید به قصد یکی از موارد ذکر شده از کشور خارج شوید. معمولاً اگر دانشجوی کارشناسی ارشد باشید، درخواست شما به سادگی تایید خواهد شد. در غیر این صورت بسته به سابقه شما در دانشگاه ممکن است به راحتی درخواست شما را قبول کنند، ممکن است به شدت سخت گیری کرده و از شما مدارک عجیبی بخواهند (مانند برگه ثبت نام در امتحان یا دعوت نامه کنفرانس) و یا اصلاً با درخواست موافقت نکنند. دلیل این مورد هم تاکید نظام وظیفه بر دانشگاهها است که برای صدور اجازه خروج دانشجویان کارشناسی دقت زیادی داشته باشد. در هر صورت بعد از دریافت نامه مربوط به اجازه خروج برای سفر علمی، می توانید نامه را به اداره نظام وظیفه برده و مراجل قرار دادن وثیقه را طی کنید. برای این نوع سفر، وثیقه به صورت 5 میلیون تومان نقد (یا ضمانت نامه بانکی) و 10 میلیون تومان چک دریافت می شود.
لازم به ذکر است که در زمان نوشتن این مطلب، ودیعه لازم برای سفر به عراق (در صورت باز بودن مرز) و عربستان ۱۵ میلیون تومان چک و ودیعه لازم برای سفر به سوریه ۱۵ میلیون تومان پول نقد میباشد. بنابراین در صورت امکان دریافت نامهای برای سفر به عربستان و یا عراق به مراتب بهتر از دریافت نامهای برای سفر به سوریه است.
1) نظام وظیفه ضمانت نامه بانکی را معادل پول نقد می داند. بنابراین در صورتی که به شما ابلاغ شد ملزم به پرداخت 5 میلیون پول نقد هستید، به این معنی است که باید حداقل 5 میلیون تومان از 15 میلیون تومان را پول نقد و یا ضمانت نامه بانکی تحویل دهید. بدیهی است که می توانید مبلغ بیشتری نقداً (یا با ضمانت نامه) پرداخت کنید و مبلغ کمتری چک بدهید (یا اصلاً چک ندهید).
اگر در تهران ساکن هستید، بعد از مشخص شدن مبلغی که باید به صورت نقد پرداخت کنید و مبلغی که باید با چک تحویل دهید، ابتدا پول نقد تعیین شده را باید توسط یک فقره چک رمزدار بین بانکی در وجه بانک سپه شعبه سرتیپ نامجو شهر تهران کد 1786 به حساب 785132 به نام صندوق قرض الحسنه قوامین واقع در خیابان انقلاب شهید نامجو واریز نمایید و رسید آن را به صندوق قرضالحسنه قوامین پایین تر از میدان سپاه تحویل دهید. سپس گواهی مربوطه را از این صندوق اخذ کرده و آن را به همراه چک به امور مالی سپاه (سالن 2) تحویل دهید. در این مرحله قسمت مربوط به امور مالی فرم خروج از کشور تکمیل خواهد شد و می توانید فرم را به سالن 5 اتاق 60 تحویل دهید تا نامه مربوط به اداره گذرنامه کل صادر شود. معمولاً روز بعد از تحویل فرم به اتاق 60 می توانید نامه مربوط به خروج از کشور خود را از اداره گذرنامه کل واقع در خیابان ستارخان، ابتدای خیابان شهرآرا دریافت کرده و با استفاده از آن از طریق پلیس +10 برای دریافت گذرنامه اقدام کنید.
ارسالها: 136
موضوعها: 3
تاریخ عضویت: Nov 2010
رتبه:
4
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-26 ساعت 21:17)mohammad.maleki نوشته: (2010-12-26 ساعت 17:36)hamedrouhi نوشته:
یه چیز دیگه این دانشگاه خیلی ناجور راه میاد گفتم مدارک دیر اماده میشه گفت باشه مشکلی نداره تو اماده کن برا ترم بد ولی فروردین هماهنگ میکنم با دانشگاه و سفارت اینا بیای لهستان کلا به این دانشگاه و کشور که اینقدر باحاله حال میکنم
خوش حالم کردی محمد جان از این خبر.
دانشگاه وارسواو (warclaw)هم تقریبا همینجوری هستش و با دانشجویان کنار میاد...
ولی باز من این دانشگاه(UITM) رو ترجیح میدهم ( بدلیل داشتن رشته مورد علاقه و امکانات خوب و شهریه پایین تر این دانشگاه به نسبت دیگر دانشگاه ها)
کلا مردمان لهستان ، بر خلاف دیگر اروپایی ها مردمان خونگرم و مهربانی هستند...
[font=Arial]بـرنامه روبرو ، هــدف پیـشرو ، پــیش بـه سـوی پــیروزی.[/font]
ارسالها: 136
موضوعها: 3
تاریخ عضویت: Nov 2010
رتبه:
4
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
آخ که دلـــمــون رو آب کــردی پـــســـر
واقعا همه جــای ایــن اروپــا قــشــنــگــه
[font=Arial]بـرنامه روبرو ، هــدف پیـشرو ، پــیش بـه سـوی پــیروزی.[/font]