کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مصاحبه برندگان ۲۰۰۹ در آنکارا
saber عزیز
ممنون از سفرنامت.
میشه لطف کنی و بگی مراحل ارزش گذاری ملک چطوریه ، چقدر هزینه داره و چقدر طول میکشه و کجا باید مراجعه کرد؟

متشکرم
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیزم.
خیلی خوشحالم به خاطره اینکه الان که که ساعت 10 شب روز 4 شنبه 28 اسفند است خواهرم از آمریکا با من تماس گرفت و گفت که نامه دومت به دستم رسید و تاریخ مصاحبه من 15 may است.از همگی دوستان که در این 1 سال به من کمک کردند کمال تشکر و سپاسگذاری را دارم.دعا کنید...

omid

2009as18000
تشکر کنندگان:
سلام دوستان:
الان KCC به من ميل زد كه تاريخ مصاحبه يكشنبه ۱۰ مى در abhdhabi است.
با توجه به اينكه من پسر ۵ سال دارم چند روز قبل و بد از مصاحبه اونجا بايد باشم؟
ممنون،HBITA ۲۰۹۰۰
تشکر کنندگان:
با سلام،
از اونجایی که مصاحبه شما 10 می روز یکشنبه میشود پس باید حتما سه شنبه5 مي در آنکارا باشید چون که همانطوری که در سفرنامه خود گفتم برای معاینات پزشکی پسرتان شما احتیاج به 72 ساعت برای گرفتن تست سل
The tuberculosis skin test also known as the tuberculin or PPD test
تشکر کنندگان: Masoud
در مورد ارزش گذاري ملك دو روش مقدور است يا به صورت رسمي كه حدود دوهفته طول ميكشد يا با كمك يكي از كارشناسان رسمي كه مهر بين المللي دارد وسريع تر است در مورد هزينه ملكي با ارزش 100 مليون حدود 200 تومان هزينه دارد
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
كسي عقيده اي در مورد مدت زمان كلرينس شدن كيس نامبر ها داره؟
تشکر کنندگان:
saber49 نوشته: در مورد ارزش گذاري ملك دو روش مقدور است يا به صورت رسمي كه حدود دوهفته طول ميكشد يا با كمك يكي از كارشناسان رسمي كه مهر بين المللي دارد وسريع تر است در مورد هزينه ملكي با ارزش 100 مليون حدود 200 تومان هزينه دارد

saber عزیز
سال نو مبارک
مرسی از جوابت. میشه لطف کنی و بگی کجا میتونم یه همچین شخصی رو پیدا کنم یا اگر کارشناس خودت رو میتونی معرفی کنی متشکر میشم.
به امید بهترینها در سال پیش رو
تشکر کنندگان:
آقای مهندس علی فراز در کانون کارشناسان رسمی دادگستری
تشکر کنندگان:
سلام منم 18 مارس در انکارا مصاحبه داشتم به ما (من و شوهرم) هم کلیرینس خورد مطلب خاصی نیست البته از همه بچه ها تشکر می کنم چون خیلی به ما کمک کر دند
تنها دو مطلب را خواستم بگم شاید تکراری باشد ولی من دو باره میگم:
1-در مطب دکتر ،صبح که ازمایش خون و عکس از قفسه سینه انجام میشه و عصر هم که معاینه پزشکی و واکسن در صورت نیاز،در مورد واکسن باید بگم که ما همه واکسن هایمان را در ایران زدیم به جز ابله مرغان که ما هر دو در بچه گی گرفته بودیم، اول شوهرم ر فت برای معا ینه و خوب منتظر سوال دکتر بود که بپرسد ابله مرغان گرفتی بعد بگه اره که دکتر بدون اینکه بپرسد امپول را زد به من که رسید دکتر از منم نپرسید تا دیدم رفت سراغ امپول گفتم من ابله مرغان گرفتم ولی دکتر گفت استین را بزن بالا یعنی اهمیت نداد بعد فهمیدم که خبلی زود باید خودت بگی چون اگه مهرش را در کارت واکسن بین المللی تون بزنه دیگه کار از کار گذشته.....
و دیگر اینکه نگران جواب ازمایشاتون نباشید من پرسیدم و فهمیدم که اگر عصری پاکت جوابهایتان را بهتان دادند یعنی مشکلی نیست اگر خدای نا کرده مشکلی باشد پاکت را بهتان نمی دهند و می گویند باید ازمایشات تکرار شود.
2-در سفارت بعد از اینکه برگه ابی را به ما داد خودش بدون لینکه ما چیزی بپرسیم گفت که شما تا 3الی4 ماه دیگه اسمتون روی سایت میاد یعنی تا 3-4 ماه دیگه......هیچ خبری نیست و دوباره خودش گفت گه ما نیروهامونو 15 نفر اضافه کردیم...خدا رحم کرده وگرنه تا 2 سال دیگم از کلیرینسها خبری نبود ....و بهد شوهرم پرسید ما تا 30 سپتامبر بیشتر فرصت نداریم گفت نگران نباشد لاتاریها در اولویت هستند
ببخشید شاید خیلی تکراری بود ولی من به نظرم اینها مهم بودند.
تشکر کنندگان: Masoud ، Amirbk ، sogol ، sousangerd ، samad ، leili ، saman ، saeedhei ، MajidShirzadeh ، king_of_sky
سلام خدمت همه دوستان
ميخواستم از همه كه آنقدر صميمانه و دلسوزانه سعي مي كنن همديگر را راهنمايي كنن تشكر كنم . من مصاحبه كردم و برگه آبي را بهم دادن و تنها نكته اي كه مي خواستم بگم اينكه با توجه به صحبت كساني كه بدون چك امنيتي ويزاشون را گرفتن و سوابق كاري و تحصيلي شان من فكر مي كنم. 1) كساني كه تحصيلاتشان ديپلم يا فوق ديپلم باشه حتي اگر سابقه كار داشته باشند البته اگر سابقه كار خاصي نباشه 2) يا اگر تحصيلات ليسانس دارند‏ و سابقه كاري نداشته باشند مثلا خانم هاي خانه دار بدون چك امنيتي ويزا مي گيرند اما كساني كه تحصيلاتشان ليسانس به بالا باشه و سابقه كاري داشته باشند حتما چك امنيتي مي خورند.
دوستان عزيزي كه اسپانسر ندارند نا اميد نباشند من يك خانمي را ديدم كه اسپانسر نداشت و فوق ديپلم بود و بدونه چك امنيتي ويزا گرفت. نداشتن اسپانسر به معني نگرفتن ويزا نيست.
به اميد گرفتن ويزا براي همگي و زودتر آمدن جواب كليرينس ها.
تشکر کنندگان: mohammad_usa ، Masoud ، sousangerd
با سلام.
برای ارسال مدارک به سفارت وقتی گفته کپی از تمام صفحات پاسپورت /باید پاسپورت قدیمی که اعتبارش تمام شده را هم برایشان ارسال کنیم یا نه؟
omid
2009as18000
تشکر کنندگان:
یک سوال دیگر هم از دوستان دارم و آن این است که وجهی که باید در سفارت پرداخت کنیم باید به دلار آمریکا باشد یا یتله ترکیه؟ممنونم اگر راهنمایی فرمایید

omid
2009as18000
تشکر کنندگان:
سلام..
من کبی باسبورت قدیمم رو هم فرستادم..
به دلارآمریکا..هم برای دکتر هم برای مصاحبه..یه 1000دلار حتما همراه ببرید..ولی بقیه بول هاتون رو لیر ببرید..چون آنکارا بر خلاف استانبول شهر توریستی نیست و هیچ جا حتی فروشگاه های بزرگ دلار قبول نمی کنن و از اون بدتر حتی تو مرکز خرید ها صرافی هم ندارند..که خوب البته تو شهر هست چند تایی..
موفق باشید.
تشکر کنندگان:
سلام خدمت همه دوستان

من الان 1 ماه و نيم هست كه از مصاحبه ام مي گذره و با توجه به لينك جديدي كه آقاي Amirbkگذاشته بودند كه گفته بودن كه كليرينس 92.8 كمتر از 30 روز مي آد به نظرتان من ايميل كنم و ببينم كه چرا نيامده يا باز صبر كنم؟

خيلي ممنون از راهنماييتان
تشکر کنندگان:
با سلام
شما باید حتما" هر ماه یک بار با سفارت تماس بگیرید و پیگیر پروندتان شویددر متنی که برای سفارت ارسال میکنید حتما بنویسید پروندتان مربوط به لاتاری میباشد این مطلب رو یه وکیل مهاجرتی گفته
موفق باشید
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان