موضوعها: 4
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیزم.
امروز من ساعت 17:00 پرواز دارم به آنکارا و روز پنجشنبه هم وقت دکتر دارم و اگر خدا همراهی کند روز دوشنبه وقت سفارت دارم یعنی 11 may.بچه ها برام دعا کنید.از هتل بیوک ارشان حتما" شما را در جریان کارهام می زارم.به امید موفقیت همگی دوستان چه در آنکارا و چه در ابوظبی.
التماس دعااا.
omid
2009as18000
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
براي اون اشخاصي كه براشون مدت اعتبار ويزاي امريكا بعد از كلرينس شدن و رفتن به سفارت امريكا براي دريافت ويزا مهمه: در صورتي كه medical test اعتبار داشته باشد ويزايي كه سفارت امريكا ميدهد 6 ماه اعتبار دارد(فرقي نميكنه كه كلرينس شما 1 ماه طول كشيده يا 3 ماه يا 5 ماه)
خبر كاملا با ارزشي براي كساني هست كه احتياج به 6 ماه زمان براي اماده كردن مقدمات سفر به امريكا دارند
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
[/align]دوستان یک سوال مهم برای من پیش اومده .کسانی که آنکارا مصاحبه داشتند همیشه نوشتند که 15-10روز قبل از مصاحبشون کپی ها یا کپی برابر اصل مدرکشون رو سفارت خاسته که با پست بفرستن. من وقتی برگه های نامهی دوم آنکارا رو خوندم دیدم که در مورد شناسنامه و سند ازدواج نوشته اوریجینالشو میخوان( که با پست بفرستیم)
birth certificates: one original and certified copy of the birth certificate
b]marriage certificate[/b]: ....the original marriage certificate together with the english translation and full copies of all pages
حالا من نمیدونم دوستان چطوری برداشت کردند که عبارات : ( one original and certified copy of )معنیش کپی برابر اصل هست و لا غیر , باز اگر نوشته بود :one original or certified copy , یک چیزی . از طرفی آدم نگران که اگر اصل شناسنامه یا سند ازدواجو بفرسته , اگر گم بشه چکار کنیم.
حالا از اساتید فن آنکارا 2008 -2009تقاضا میکنم جواب سوال منو بدن. پیشاپیش متشکرم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا در مصاحبه از كنسول سوال كن كه واقعا زمان اعتبار ویزای مهاجرت ما از زمان انجام آزمایشات پزشکی حساب ميشه؟؟؟ یعنی 3 ماه طول بكشه كه کلرینس کیس نامبر ما انجام بشه 3 ماه از 6 ماه مدت اعتبار ویزا را به همین راحتی از دست داده ایم و به این ترتیب همه محاسبات ما بهم می خوره و تنها را عقب انداختن سفر به آمریکا و استفاده از مدت ماکسیمم 6 ماهه هزینه مجدد و رفتن با خانواده و آزمایشات پزشکی مجدد هست؟ این موضوع خیلی مهم و خیلی خبر بدی برای کسانی مثل من است که نمیتوانند در مدت کوتاهی مقدمات سفرشان را بچینند لطفا ىر صورت امكان سوال كن تا اطمينان حاصل كنيم قول ميدي؟
موضوعها: 4
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ok dostan hatman in soal ra az konsol khaham porsid
altemas doaaaaa
omid2009as18000
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
Dear Omid4669
ممنون از درك بالاي تو كه خيلي ها نميدونن كه با لاخره مدت ويزاي دريافتي
تا مادامي كه Medical tests شون اعتبار داره 6 ماه هست يا نه؟
مرسي و منتظريم
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
اقاىCHEVRON ،ممنون از محبت شما من هم امر شما رو اطاعت ميكنم ولى سوال اينه كه پس اينا چييه(one original and certified copy ) كه تو نامه دوم نوشتن
يكى نيست ازشون بپرسه پس چرا نوشتين اريجينال؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام .لطفا کسانی که به مصاحبه در انکارا رفتند به این سوال جواب بدن.ممنون
1) مدارکی که 15 روز قبل از مصاحبه باید به سفارت فرستاده بشه دقیقا از نظر کپی. اصل.برابر اصل.و... چیه؟
2)در مورد شناسنامه باید کپی.ترجمه.کپی برابر اصل فرستاده بشه؟
3)در مورد سند ازدواج چی؟
دوستان لطفا دقیق با جزییات توضیح بدین . با سپاس وتشکر
موضوعها: 6
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آقا افشین منظور همونیه که خدمتتون عرض شد . نگران نباشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آقا یا خانم (nikn) نگران نباشد منظور 6 ماه پس از مهر کنسولگری در پاس شماست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آقا آرش 500 لطفا به جوابی که به افشین دادم توجه کنید کاملا مطالب بیان شده کامل و مطمئن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان . برای جولای در سایت current نوشته.منظور چیه وایا من که شماره ام برای مصاحبه اعلام شده در جون ایا وقتم کنسله؟یا مصاحبه ها برقراره؟ممنون از جوابتون.
موضوعها: 14
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
arash500 نوشته: با سلام به همه دوستان . برای جولای در سایت current نوشته.منظور چیه وایا من که شماره ام برای مصاحبه اعلام شده در جون ایا وقتم کنسله؟یا مصاحبه ها برقراره؟ممنون از جوابتون.
دوست عزيز واژه كارنت به اين معنيكه تمام كيس نامبر هاي آسيا در جريان افتاده و هر كسي با هر كيس نامبري براي مصاحبه بهش وقت داده ميشه .
شما هر زماني كه بهتون وقت دادن مي تونيد بريد سفارت تو هر تاريخي كه بهتون اعلام كردن و مصاحبه شما برقرار است.
شماره کیس: AS30XXX
نامه اول: 2008 may
ارسال مدارک: june 2008
تاريخ مصاحبه : 2009 13 july
دریافت نامه دوم: 5june 2009
تاريخ گرفتن ويزا بدون كليرنس :2009 14 july
تاریخ ورود به غربت : 24 october