کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara







##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مصاحبه برندگان ۲۰۰۹ در آنکارا
سلام به دوستان
من از برندگان 2010 هستم. سال 1384 لیسانس گرفتم و سال 86 ارشد قبول شدم. بین 84 تا 86 هم بیکار بودم. آیا لازمه واسه این دو سال یه جوری سابقه کار جور کنم یا اینکه توی dsp-122 بگم اصلا سابقه کاری ندارم ؟ یعنی تو مصاحبه گیر میدن یا نه؟
The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
تشکر کنندگان:
MARYAM عزیز بهت تبریک میگم
آخرین مدرک تحصیلی خودت که در حال حاضر داری رو در فرم بنویس و در ضمن تجربه نشون میده که اونهایی که تا حالا کار دولتی نداشتند یا اصلا سر کار نرفتند (خانم ها) بدون کلیرنس ویزا رو گرفتند پس اگر سر کار نرفتی به خودت زحمت نده اینجوری برات بهتر هم هست. سوالاتت رو از این به بعد در لاتاری 2010 بپرس
موفق باشی
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
تشکر کنندگان: maryamjay
ههههههههههووووووووررررررررراااااااا
من همسرم و پسرم امروز تو آنکارا بدون اف بی آی چک ویزا گرفتیم مصاحبه حدود 30 دقیقه و به زبان انگلیسی بود و آفیسر سوالهای خیلی زیادی ازم کرد که الحمدلله از همه سربلند بیرون اومدم.
حالا منتظریم تا پکیجمون با UPS بیاد و یکشنبه برگردیم ایران، بعدا براتون یک سفرنامه مفصل مینویسم
از دعاهای همتون ممنون
تشکر کنندگان: mohammad_usa ، afshin ، leili ، Spiritual ، اریو ، elham
سلام:

آیا کسی اطلاعی دارد مبنی براینکه کسیکه زمان ثبت نام لاتاری زیر 21سال بوده اما در زمان مصاحبه بیشتراز

21سال شده مشکلی برایش پیش میاید یا نه از دوستان خواهشمند است اطلاع رسانی دقیق وبا سند معتبر

جهت ارایه به سفارت بفرمایند قابل ذکر میباشد که هز طرف kccتایید شده ولی سفارت زیر بار نمیرود.

باتشکر
تشکر کنندگان:
آقایsaeed salmani طبق قانون ,سفارت به هیچ وجه نمیتواند به فرزند شما که در روز ثبت نام اینترنتی شما هنوز 21 سالش تموم نشده ویزا نده شما یه مدرک بسیار معتبر در دستتون دارید اون هم INSTRUCTIONS FOR THE 2010 DIVERSITY IMMIGRANT VISA PROGRAM (DV-2010) هست که درش نوشته :Each unmarried child under 21 years of age at the time of your electronic entry, (بچه های زیر 21 در زمان ثبت نام الکترونیکی)
اگر سفارت قانع نشد شما حتما یک وکیل خوب بگیرید , من مطمئنم که ویزا رو در نهایت بایدبدن و خرج وکیلتون رو هم میتونین بگیرین.
تشکر کنندگان: payam_prz
افشن جان سلام:

ازلطف شما ممنونم جهت اطلاع زمانیکه رفتیم سفارت اولین چیزیکه سراغش را گرفتن همان بچه ام بود

من متاسفانه به حرف وکیلم گوش کردم چون ایشان گفتش چون درزمان مصا حبه بالای21سالش شده

ولی تمام مشخصات فرزندم با در سفارت بعد ازمصا حبه توسط ایمیل تقاضای وقت مصا حبه دیگری کردیم
بهانه آوردند که سنش بالای 21شده حال اینکه در زمان ثبت نام الکترونیکی زیز21سالش بود میشه لطف
آن سایت رابطوردقیق برایم بنویسی با تشکر
تشکر کنندگان:
خواهش میکنم-- آدرس رو اینجا گذاشتم آخرای صفحه ی دوم رو بخونید


http://www.travel.state.gov/pdf/T1026V-D...tin(3).pdf
تشکر کنندگان:
saeed جان الان اینجا چند تا از بچه ها به راحتی ویزا گرفتن و از 21 هم گذشته بودن
تشکر کنندگان:
پس با این اطلاعات خوبیکه شما عزیزان بمن دادید من بروم سفارت یا قبل ازرفتن به آنها ایمیل بدم و

سایتیکه افشین جان بمن داده کافیه یا اینکه اطلاعات این سایت را به وکیلم در آمریکا بده ام تا

ایشان پیگیر باشند چون همین وکیل مورد بحث گفت چون فرزندت حالا بالای 21سال شده دیگه

به ایشان ویزا نمیدهند چون مشخصات فرزندم ازkccبا به سفارت ارسال شده ولی ما متاسفانه
اورا نبرده بویم حالا هم سفارت میگه بالای 21سال است
تشکر کنندگان:
bibikhatoonعزیزسلام

ممکن لطفا"اگر اطلاعات بیشتری از دوستانیکه برای فرزندان بالای 21 سال که قبل ازثبت نام زیر 21سال و درزمان
مصاحبه بالای 21 بودند توضیح بیشتری بدهند تا بتوانم از مراحل کار انجام شده که توانستند ویزا را برای فرزند بالای
21 رابگیرند بصورت مرحله به مرحله لطفا" توضیح بدهند.

با تشکر فراوان از دوستان
تشکر کنندگان:
دوستان سلام:

یک سوال دارم میخواهم بدانم اگر کسی در زمان مصاحبه منظور برندگان لاتاری اگر احیانا"یک اشتباه داشت
در مورد پر کردن فرمش وکنسول هم متوجه نشدولی در مرحله کلیرنس متوجه بشوند ایشان را رد میکنند
حالا اگرهمین شخص توسط کنسول فرضا"یادش رفت همین فرد راقسم بدهد نتیجه میگیریم این برنده لاتاری
را نمیشودبه دروغگویی متهم کرد چون بعضیها را درزمان مصاحبه حالا یا عمدا"یا سهوا" قسم نمیده اند حالا
تکلیف اینها ازنظر اف بی آی چه میشود .چون حالا مشکل از خودشان بوده که دقت نکردند؟
تشکر کنندگان:
باسلام به دوستان:
یک مسله مهم در مورد اسپانسر با توجه به اطلاعاتیکه توسط تلفن داشتم از آمریکا حتما"در فرم

I-134 باید اسپانسرقید کند تا پایان مراحل کار حمایت میکنم چون اگر محدودیت زمانی درفرم

اسپانسرنوشته شود افسرکنسول روی آن حساس میشود ومتوجه تحمیلی بودن اسپانسر

میشود.
تشکر کنندگان:
با سلام
به دلیل تکراری بودن موضوع تاپیک قفل شد.

-------------------------------------------------------------------
لازم به ذکر است اگر اسپانسر شما فرم I-134 را نوتورایز نکند مشکلی ندارد و مورد تائید سفارت می باشد
در مورد فرم I-134 یک نکته ای هست.با توجه به این که فرم های جدید نیازی به نوترایز نیست اسپانسر کننده میتواند از طریق اینترنت آن را دریافت نموده و با برنامه Adobe acrobat reader آن را تایپ نموده و پرینت گرفته در آخر هم امضاء نموده و به فرد مورد نظر پست نماید.

You must sign Form I-134 in your full name. (Note: Signing Form I-135 is under penalty of perjury under U.S. law). For this reason,
it is not necessary to sign Form I-134 before a notary, nor to have your signature notarize after you sign it


مدارک همراه: به همراه فرم ‏i134 ‎‏ کپی فرمهای مالیاتی (1040 و ‏W2 ‎‏ ) حتما لازمه و ‏چیز دیگه نمیخواهند مگر اینکه همون طور که در بالا گفتم مالیات کم باشه یا نداده باشه ‏که انوقت سایر مدارک اعم از گواهی کار و نامه از بانک هم میخواهند
شماره کیس: AS30XXX
نامه اول: 2008 may
ارسال مدارک: june 2008
تاريخ مصاحبه : 2009 13 july
دریافت نامه دوم: 5june 2009
تاريخ گرفتن ويزا بدون كليرنس :2009 14 july
تاریخ ورود به غربت : 24 october
تشکر کنندگان:
سفرنامه آنکارا:

سلام دوستان همونطوری که بهتون گفتم من همسرم و پسرم هفته پيش تونستيم بدون کليرنس و در يک جلسه ويزای ايميگريشن رو بگيريم و ديشب هم به تهران برگشتيم در سپاس از کمکهايي که مطالب اين وبسايت برای آشنايي بيشتر با جلسه مصاحبه و مراحل اون به ما کرد اين سفرنامه رو مينويسم شايد بتونم به ديگر دوستان کمکی کرده باشم.
اول بگم که من 41 سالمه و به همراه خانمم که 38 سالشه و پسر 15 سالمون بعد از فکر کنم تقريبا" 15 سال شرکت در لاتاری در لاتاری 2009 برنده شديم و برنده اصلی خود من بودم.
ما تهران رو با پرواز ايران اير ساعت 5:30 روز24 می به مقصد آنکارا ترک کرديم ، من يک هتل چهار ستاره رو در نزديکی سفارت آمريکا که کمتر از ده دقيقه پياده روی با سفارت فاصله داشت ، از طريق اينترنت رزرو کرده بودم که بعدا در موردش بهتون ميگم، داخل پرواز متوجه ميشيد که تقريبا صد در صد کسايي که به آنکارا ميرن برای حضور در سفارت آمريکا و به اجبار به اين سفر تن در ميدن و 80% اين افراد پدر و مادر های مسنی هستن که برای امور گرفتن گرين کارد از طريق فرزندانشون به اين مسافرت ميان ، ولی تک و توک ميتونين جوونهايي رو که برای ويزای دانشجويي اقدام کردن و يا ميانسالهايي رو که برنده لاتاری هستند رو هم ببينين البته بجز دختر خانمها و آقا پسرهای عاشق و فارق کيسهای نامزدی که کم هم نيستن.
بعد از ورود به فرودگاه آنکارا با توجه به راهماييهای دوستان در اين سايت با اتوبوس خط 442 به ميدان آشتی در مرکز شهر رفتيم اونهم با کرايه نفری 2.5 لير و از اونجا هم باکرايه 5 لير به هتلمون ، فقط بگم که اگه بخواهيد اين مسيرو با تاکسی بريد بايد 70 لير بپردازيد.
هتلی که رزرو کرده بودم ANKARA PLAZA HOTEL نام داشت يک هتل چهار ستاره که در سال 2008 افتتاح شده ، بسيار تميز با کارکنان فوق العاده خوش برخورد و با مهمترين خصيصه برای يک همچين سفری " بدوت حتی يک مسافر ايرانی" واقعا متاسفام از گفتن اين واقعيت که مشورتها و دخالتهای ما ايرونيها در کار همديگه که هيچ تخصصی هم در موردش نداريم در يک همچنين سفرهايي فقط مايه سردرگمی و استرسهاييه که فقط باعث عدم نتيجه گيری ميشه و هيچ ، پس به همتون توصيه ميکنم که از اين فضا خارج بشيد و بدونيد که اين کار فقط به دست خود شما و با آرامش درست ميشه ، و توجه به دخالتها و توصيه های ديگران غير از استرس هيچ نتيجه ای نداره.
قيمتی که با اين هتل به توافق رسيده بودم 37 يورو برای هر نفر به ازای هر شب برای اطاق و صبحانه بسيار عالی بود و برای ما سه نفر بزرگسال شبی 110 يورو ميشد. اطاق هتل بسيار تميز و بزرگ بود و صبحانه خيلی خوب.
من از قبل برای ساعت 9:30 صبح 25 می از دکتر دونگان از طريق اينترنت وقت گرفته بودم و صبح فرداش با تاکسی به مطب دکتر رفتيم (البته بعدا فهميدم که مطب دکتر تا هتل فقط ده دقيقه پياده راه بود) مطب خيلی شلوغ بود و تقريبا" تمام هموطنان پرواز ديروز اونجا بودن، اينجا بايد در مورد مطلبی بهتون بگم و اون در مورد کساييه که به عنوان راهنما گوش هموطنان عزيز رو در اين پروسه ميبرن ، اين آقايون و خانمها که در واقع هيچ کاري انجام نميدن پول خيلی هنگفتی رو به پشتوانه عدم اعتماد به نفس از ايرونيها ميگيرن و واقعا متاسفام که بگم نه تنها هموطنان مسن بلکه جوونها هم به اونها متوسل ميشن و کاری رو که به راحتی و بدون هيچ خرج اضافی خودشون ميتونن انجام بدن با پرداخت به اين رندان انجام ميدن، دوستان اينها هيچ کار نميکنن پس لطفا اعتماد به نفس داشته باشين و خودتون دنبال کارتون برين.
بعد از ورود به مطب به واسطه وقت قبلی اسممون از نفرات اول صدا شد و 325 دلار پرداخت کرده و آزمايش خون و عکس راديولوژی رو انجام داديم و وقت ملاقات برای ساعت 4:30 بعد ازظهر برای معاينه بعد از وصول نتيجه آزمايشات و عکس گرفتيم ، در مراجعه بعد از ظهر به ديدار خانم دکتری رفتيم که فشار خونمونو چک کرد و در مورد تمام سوابق پزشکيمون و عملهای جراحيمون پرسيد و در آخر 2 تا واکسن به من زد و 220 دلار هم توسط منشيش مارو تيغ زد ( دوستان تمام صحبتهايي رو که در اين سفرنامه ذکر ميکنم به زبان انگليسی بوده ولی بيشتر کسايي که در اين سيستم دخيل هستند کمی فارسی هم بلدند) روز بعد به مطب دکتر دونگان برگشتم و سه تا پاکت در بسته که نتايج پزشکی مابود رو برای ارائه در جلسه مصاحبه گرفتم ، البته ايندفعه پياده اومدم و پياده برگشتم.
آنکارا شهر بسيار زيباييه با مردم خيلی خوب و آرام ، يک شهر بسيار کم ترافيک با هوای تميز و مناظر بسيار زيبا و شاپينگ مالهای لوکس و زيبا ، اگه دنبال خريد مارکدار گرون و خوبيد PANORA MALL و ANKAMALL رو فراموش نکنيد و اگه دنبال پابهای با موزيک بلند و جوونهای آبجو بدستيد شبها خيابون KAVAKLIDEREرو فراموش نکنيد آين خيابون رستورانهای خيلی خوبی رو داره که توصيه ميکنم حتما ازشون استفاده کنيد، همه اينها باعث ميشه که استرستون کم بشه و به اين مسافرت به صورت يک مسافرت تفريحی هم نگاه کنيد تا راحتتر در جلسه مصاحبه شرکت کنيد.
بلا خره روز مصاحبه فرا رسيد ، ساعت 6:30 بلند شديم و ساعت 7:30 بعد از صبحانه با تاکسی به در سفارت رفتيم چند نفر متقاضی ترک ويزای دانشجويي قبل از ما اونجا بودن و بعد از ما هم يک خانم ايرونی که بعدا فهميديم متقاضی ويزای نامزديه و بعد دوتا نامزدی ديگه و دو زن و شوهر لاتاری ديگه هم اومدن ولی چون ما ساعت 8:30 وقت داشتيم و اول رسيده بوديم اول وارد شديم، بعد از چک امنيتی وارد شديم و خانمی که فارسی و انگليسی و ترکی رو خيلی خوب صحبت ميکرد مدارک پزشکی ،اصل شناسنامه ها، اصل سند ازدواج رو در خواست کرد و من ارائه کردم و وقتی فرمهای اسپانسر رو ازم خواست گفتم که حدود 20 روز پيش همه مدارک رو با DHL به سفارت فرستادم و همه مدارک در پروندم موجوده که قبول کرد پرسيد مصاحبه به فارسی باشه يا انگليسی که گفتم به انگليسی و يک شماره به ما داد و گفت که در تمام مراحل مختلف به همين شماره احضار مي شيم ، و بعد وارد سالنی شديم که در وسط تعداد زيادی صندلی چيده بودن و در طرف چپ پنجره هايي برای مصاحبه بود به تعداد 7 تا و جالب اينکه در عرض ده دقيقه سالن پر شد از متقاضيان ترک صدور ويزای دانشجويي که همه توسط گيشه شماره3 فراخونده ميشدن و به سادگی و با چند پرسش ساده به ميز UPS فرستاده ميشدن و ويزا ميگرفتن ، البته دو تا دانشجوی ايرونی هم به اين طريقه ويزا گرفتن.
حدود 20 دقيقه منتظر مونديم تا گيشه 4 شمارمونو اعلام کرد و خانم پشت گيشه درخواست 2325 دلار کرد که از جان سوا کرديم قربتا" الی الامريکا ، و دو باره انتظار تا خانم ديکری در گيشه 6 شمارمونو اعلام کرد و کپی I134 اسپانسرمو خواست که دادم و کلی مدارک اضافه رو بهم پس داد و گفت اضافن و لازم نيستن جالب اينه که من دو تا اسپانسر داشتم که مدارک دوميشو کاملا بهم پس دادن و گفتن لازم نيست باز هم نشستيم و انتظار تا بلاخره يک خانم امريکايي حدودا 50 ساله با موهای کوتاه پسرونه اومد پشت باجه و مارو صدا کرد و مصاحبه اصلی شروع شد.
برخوردش خيلی دوستانه بود و سوالهاش خيلی موشکافانه دوستان بدونن که مهمترين چيز در اين مصاحبه ها راستگويي و خونسرديه اول از هرسه مون خواست که قسم بخوريم که هر چيز که در فرمها نوشتيم و ميگوييم راست است که خورديم ، بعد از هرسه مون انگشت نگاری کرد و سوالهاشو شروع کرد از تحصيلات دانشگاهيم پرسيد و زمانش و رشته تحصيليم و جزييات در مورد درسی که خوندم و تاريخهاش و از اولين تا آخرين سابقه کاريم که کجا بوده و چی کار کردم و حالا چی کار ميکنم با جزئيات و اين که من يا خانمم برای دولت کار کرديم يا نه ( که الحمدلله نکرديم) و خدمت وظيفه که همه رو با خونسردی جواب دادم و کلا حدود 35 دقيقه طول کشيد ، در آخر بعد از انداختن پاسپورتهاموت توی کيسه گفت من هيچ مشکلی تو اين کيس نميبينم و WELCOME TO AMERICA واقعا خوشحال بوديم ازش پرسيدم گرفتن پکيج با UPS چقدر طول ميکشه که گفت 5 تا 7 روز و بهش گفتم بخاطر امتحانات پسرم ما بايد زودتر برگرديم که گفت من تمام تلاشم رو ميکنم تا زودتر انجام بشه.
در همون روز يک کيس لاتاری جلوی چشم ما به دليل کمبود مدارک رد شد ( يک خانم و آقای اهل شيراز) و کيس ديگر ( يک خانم و آقای اهل تهران بازنشسته) با کليرنس قبول شد، و ما هم بدون کليرنس.
القصه مصاحبه روز پنجشنبه انجام شد و به دليل خواهش من و خوش قولی خانم آفيسر پکيجهای ما شنبه ظهر با UPS به هتل رسيد و فتح و ظفر با برگشت به وطن با پرواز يکشنبه شب کامل شد.
حالا هم در حال برنامه ريزی برای سفر به آمريکا در تابستان و رزرو بليط هستيم ،ايشالا شما هم با موفقيت از اين کار بيرون بياييد .
من به اين سايت و بچه های خوبش بدهی داشتم و اميدوارم همشون در تمام مراحل اين کار موفق باشند و اين اطلاعات به همشون کمک کنه.

والسلام
ممل آمريکايي (محمد 5 اسبق)
تشکر کنندگان: seravin ، leili ، afshin ، M!LAD ، tehranipoor ، hoda ، merdax ، Monica ، ساسان ، yahyaQazMis
محمد جان تجربهٔ شما فرضیهٔ من رو داره تایید می‌کنه: کسایی که به فارسی مصاحبه می‌شن بیشتر کلیرنس می‌خورن و کسایی که به انگلیسی مصاحبه می‌کنن بیشتر بدون کلیرنس ویزا می‌گیرن. نمی‌دونم چقدر درسته، اما تا الان موارد این‌طوری خیلی شنیدم.
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان