کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مصاحبه برندگان ۲۰۰۹ در آنکارا
mohammad5عزیز
بهت تبریک میگم. چند تا سوال ازت دارم که ممنون میشم جواب بدی
1-من از سایت اینترنتی خواستم هتل پیشنهادی تو رو رزرو کنم که شبی 150یورو برای 2نفر بود که به نظر گرونه. تو چه جوری 37 یورو گرفتی؟
2-پرواز رفت و برگشت ایران ایر یکشنبه تا یکشنبه بود یا برگشت اوپن گرفته بودی؟ و قیمت؟
3-این مدت همش آنکارا بودی / آیا میشه جای دیگه هم رفت تو این مدت؟ مثلن استانبول؟
تشکر کنندگان:
سلام توميتونی با خانم Aslihan تماس بگيری بگو که من معرفيت کردم (محمد رضا) با ای ميل [aslihan@ankaraplazahotel.com] اين خانم مدير فروش هتله با زبان انگليسی عالی.
به هيچ وجه پروازتو اوپن نگیر چون مسافر زياده و پرواز کوچک و اوکی کردن سخت ميشه.
ما اين مدت همش آنکارا بوديم چون اولا کارداری اونجا دوما استانبول دوره و به رفت و برگشتش نمی ارزه
اگه درست يادم باشه برای سه نا بليط بزرگسال حدود هشتصد هزار تومن دادم
تشکر کنندگان:
به من هم ویزا ندادن
تشکر کنندگان:
bibikhatoon نوشته: به من هم ویزا ندادن

چرا ندادن؟
شماره کیس: 2009AS17XXX
نامه قبولی: 08 6th May
ارسال فرمهای سری اول: 9th Jun 08
کارنت: 9th Feb 09
نامه دوم: 09 20s Mar از طریق ایمیل
معاینه پزشکی: 09 31st Mar
مصاحبه: 09 14th April
کلیرنس و ویزا: 09 31st Aug (پس از 130 روز)
هزینه قبل از ورود به آمریکا:1050€ نفری
ورود به آمریکا: 09 16th Nov
دریافت گرین کارت: 09 22nd Dec
تشکر کنندگان:
bibikhatoon نوشته: به من هم ویزا ندادن

سلام ممکنه بیشتر توضیح بدی؟ check خوردی؟
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
تشکر کنندگان:
نه الهام جون من از 21 سال گذشتم و اسم من توی نامه دوم نبود اما من قبل اینکه بیام آنکارا به kcc زنگ زدم گفت هیچ مشگلی نیست و چون شما در زمان اسم نویسی زیر 21 سال بودی و مورد شما برای لاتاری هست هیچ مشگلی نیست خلاصه ما هم خیلی امیدوار رفتیم سفارت اصلا دم در من و راه ندادن تو فقط مادر وپدرم رفتن تو و مصاحبه خیلی خیلی تولانی بود و خود پدر مادرم میگن به خاصر پرونده من بوده یه خانواده دیگه هم دقیقا مورد ما رو داشتن و تمامی مدارک دخترشون رو بهشون پس دادن اما از مدارک من هیچ چیزی رو پس ندادن و وقتی پدر من راجع به این مورد من از کنسول سوال میکنه ایشون میگن هیچ چیز دست من نسیت اگه دست من بود همین الان به همه ویزا میدادم ولی راجع به این موضوع یه مامور دیگه داریم و اون باید تایید کنه خلاصه من برگشتم هتل بعد از دقیقا 2:30پشت در سفارت نشستن (که امیدوارم برای کسی پیش نیاد چون خیلی حال بدیه ) و شب زنگ زدیم kccدوباره همه چیز رو چک کرد و گفت هیچ مشگلی نیست ولی در نهایت تصمیم با سفارته ما داریم سعی می کنیم اما تا الان جواب نگرفتیم این مورد به این مسله مربوطه که چقدر از 21 سال گذشته باشی چون من بچه هایی که گرفتن رو همین جا دیدم برای همین خیالم راحت بود اما نشد دیگه
تشکر کنندگان:
آقای 21 ساله شما بیایید به بخش خصوصی تا با مدرک که گفته اگر سفارت در دادن ویزا به ثبت نام کننده های

لاتاری که درزمان ثبت نام الکترونیکی زیر 21 سال بوده اندباید ویزا بده اند.
تشکر کنندگان:
من واقعا متاسفم
ولی به نظر من شما میتونین با وکیل حق خودتونو بگیرین. چون صراحتا گفته شده که زمان پر کردن فرم باید زیر 21 سال باشین.
تشکر کنندگان:
bibikhatoon عزیز من هم واقعاً ناراحت شدم. واقعاً مسخره اس که کی سی سی یه چیز می گه، سفارت یه کار دیگه می کنه. با این ترتیب من نمی دونم دختر ما رو که الان جزو کیس ما نیست و دو هفته قبل از مصاحبه به دنیا میاد رو اصلاً راه می دن تو یا باید بسپریمش به دربون سفارت خودمون بریم تو ... عجب مسخره اس. کیس ما هم هیچ چیزش معلوم نیست.
شماره کیس: **342
تاریخ دریافت نامه قبولی:خرداد 87 (ژوئن 2008)
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: ژوئیه 2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 13 تیر، 2 ژوئن
تاریخ مصاحبه: 18 تیر، 9 ژوئیه
تاریخ دریافت کلیرنس: 1 سپتامبر (بعد از 51 روز)
تشکر کنندگان:
آقای تهرانیپور
شما اصلا نگران نباشید چون دختر منم در کیس ما نبود ولی با ایمیلی که به کی سی سی زده بودم و اعلام تغییر وضعیت کرده بودم همه چی روبراه بودWink
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
تشکر کنندگان:
bibikhatoon عزیز
منم خیلی متاسف شدم
روزی که من مصاحبه داشتم یکی از اقوام دور ما هم مصاحبه داشتند و همین کیس برای اونها پیش اومده بود. اونها 6 نفر بودند و یکی از اونها سنش بالای 21 شده بود و به همه افراد خانواده ویزا دادن ولی به اون دختر ندادن و گفتند بعدا خانواده میتونه اقدام کنه یعنی یه جورایی حواله دادن دیگه...
امیدوارم کار تو هم درست بشه
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
تشکر کنندگان:
bibikhatoon عزیز
امروز یکی از اقوام من در ابوظبی مصاحبه داشتن، دقیقا شرایط شما رو داشت و خیلی راحت رفت تو سفارت و فردا هم بهشون ویزا میدن.
خواستم مطلع باشی که حتماً می تونی پیگیری کنی و کارت رو درست کنی.
با آرزوی موفقیت
Hope Never Die

شماره کیس: ***31
تاریخ دریافت نامه قبولی:may 2008
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july 2008
تاریخ کارنت شدن کیس:May 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:31 may
تاریخ مصاحبه:14 july
دریافت ویزا: 30 september (روز آخر)
تشکر کنندگان:
با سلام به دوستان:

از دوستان مطلع کسانیکه اطلاعاتی مبنی بر اینکه شخصی که درزمان ثبت نام لاتاری زیر 21 سال بوده
ودرزمان مصاحبه بالای 21 سالش شده و ویزایش را گرفته من راباذکر کشوریکه مصاحبه داشته را مطلع سازد
قابل توضیح ازطرف کی سی سی فرزندم را جهت اخذ ویزا تایید کرده انداما درآنکارا از دادن ویزا طفره میروند.

با تشکر منتظرراهنمایی شما دوستان عزیز
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من الان آمریکا هستم.
ببخشید بابت تاخیر،خیلی گرفتار بودم. من حدود دو هفته پیش مصاحبه داشتم.
من مشکل تاریخ تولد داشتم اونم نه یک روز و دو روز! مال من هم سالش و هم ماهش و هم روزش با هم فرق میکرد. ولی چون از قبل(خدود 10 ماه پیش) ایمیل زده بودم و تاییذیه ثبت نام هم داشتم هیچ مشکلی پیش نیومد و روز بعد از مصاحبه هم ویزام اومد هتل!
سعی میکنم در اولین فرصت سفرنامه رو بنویسم.
اونایی که میخوان از جزئیات مشکل تاریخ تولد من مطلع بشن پست های قبلی من رو بخونن.
موفق باشید.
سوالی بود در خدمتم!
تشکر کنندگان:
سلام jmaster
تبریک میگم ولی میذاشتی ویزات خشک بشه بعد .........
یادته من و شما این مشکل تاریخ تولد رو داشتیم و چقدر نگران بودیم. منم یکسال اشتباه نوشته بودم در ثبت نام، و امروز هر دو ما و بقیه دوستان ویزا گرفتن. به همه تبریک می گم.

امیدوارم همیشه در زندگی موفق باشی.
--------------
ما ز بالاییم و بالا می رویم.
--------------
کیس نامبر:10XXX
نامه اول:May-2009
نامه دوم:2009-13-Jan
مصاحبه:Feb-05-2009
کلیرنس اول:May-22-2009
کلیرنس دوم+ویزا: (بعد از 8 ماه)Sep-30-2009Tongue
 ورود به آمریکاBig Grinec-15-2009
تشکر کنندگان: