موضوعها: 0
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
2015-11-24 ساعت 10:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-11-24 ساعت 10:35 توسط Sam2014.)
(2015-11-23 ساعت 22:01)saeidfireboy67 نوشته: [quote='hasti_banoo' pid='245813' dateline='1354592597']
در حالت نرمال سه نوع حساب بانکی می تونید داشته باشید ، checking ، Saving و credit . .......
خیلی ممنون از اطلاعات مفید تون
بر اساس چیز های که من فهمیدم اینکه یک تازه مهاجر برای افتتاح حساب یک حساب چکینگ باز میکنه و یک حساب سکیور که بعد ها تبدیل به کردیت میشه
و هردو کارتی به شما می دهند که دپیت می باشد با این فرق که چکینگ همون جا کم میشه و کردیت مثلا۱ روز طول میکشه
حالا سوال اساسی که غیر از دسته چک حساب saving با حساب checking چه فرقی داره ؟(دوستان و دیگر سایت های راهنما میگن که شما حساب checking بهتره)
اگه عملا حساب saving بدرد نمی خوره و سودی خوبی تعلق نمی گیره هدف از این حساب چیه؟
و سوال دیگه اینکه خوب من یک حساب checking دارم و یک حساب کردیت که هنوز سکیور است بهتره از کدوم مخارج رو انجام بدم؟چرا؟
و اینکه درسته اگه چند گردش داشته باشم یا از یک مبلغی بالاتر باشه هزینه ای ازم کم نمیشه؟
خیلی ممنون
درود بر شما
1- ایتجا سیستم بانکی با ایران کلاً فرق فوکوله ... بنابراین سود حساب و این حرف ها اینجا موضوعیت ندارد.
2- دو نوع حساب بانکی داریم : checking و saving . حساب cheching حساب معمول که همه دارند و یک کارت نقدی یا Debit یهش متصله و هیچ گونه سودی بهش تعلق نمی گیره بلکه هزینه هم داره ( براساس شرایط بانک عامل) . حساب saving یا پس انداز کارت بانکی نداره ولی می تونه به حساب checking متصل بشه . این حساب سود بسیار ناچیزی داره ( مثلاً 0.1 درصد در سال ) و مثل حساب checking هزینه داره . در شرایطی که بانک تعیین می کنه هزینه از بابت حساب ها از شما گرفته نمیشه ... حداقل موجودی بالای مبلغ 1500 تا 2000 دلار ، واریز مستقیم یا Direct Deposit حداقل میلغی و یا شرایط دیگر ( بر حسب بانک عامل )
3- بانک ها معمولاً مثل Wells Fargo, Bank of Americaو Chase در اغلب نقاط آمریکا شعبه دارند و تعدادی هم بانک های محلی هستند که در همان ایالت شعبه دارند .
4- داستان credit card حکایت دیگری است و اصلاً کارکردش با کارت معمولی فرق می کند .
و اما در پاسخ به فرمایشات جنابعالی:
- حساب saiving ایمن هست و شما پول هایتان را در آن نگهداری می کنید .حساب checking چون کارت Debit بهش وصل است ایمن نیست و نباید داخلش پول زیادی باشه . بنابراین هر دو حساب بدرد می خوره و لازمه در کنار هم داشته باشید و روی آنها مدیریت کنید .
- برای تازه واردین که هیچ گونه سابقه ندارند معمولاً سیکیور کردیت کارت باز می کنند و به اندازه مبلغ اعتبار از حسابتان پول بلوکه می کنند . کردیت کارت اصلاً دبیت کارت نیست بنابراین اشتباه نشود . مکانیزم کارکرد کردیت کارت کلاً با دبیت کارت فرق می کنه . شما برای ساختن Credit History باید از کردیت کارتتون با برنامه استفاده کنید و سعی کنید اکثر خرید هاتون را با کردیت انجام بدهید البته با توجه به سقف اعتباری که دارید و نه بیشتر .
- حنماً برای حساب هاتون گزینه Overdraft protection را درخواست و فعال کنید تا اگر در زمانی موقع خرید موجودی کافی نداشتید بانک شما را جریمه نکند .
- استفاده از کردیت کارت را خوب یاد بگیرید و مفاهیمی چون Billing Period و Due date و چند نکته مهم دیگر در ارتباط با کردیت کارت و نحوه استفاده از آن را خوب یادبگیرید تا بتوانید حسابتان را مدیریت کنید .
- پست هایی نظیر پست هستی بانوی گرامی را به دقت مطالعه کنید و یادداشت بردارید . داستان کردیت کارت نیازمند آگاهی و ظرافت هایی است و همانطور که گفنم اصلاً مثل دبیت کارت نیست .
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
3
2 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-24 ساعت 10:31)Sam2014 نوشته: (2015-11-23 ساعت 22:01)saeidfireboy67 نوشته: [quote='hasti_banoo' pid='245813' dateline='1354592597']
در حالت نرمال سه نوع حساب بانکی می تونید داشته باشید ، checking ، Saving و credit . .......
خیلی ممنون از اطلاعات مفید تون
بر اساس چیز های که من فهمیدم اینکه یک تازه مهاجر برای افتتاح حساب یک حساب چکینگ باز میکنه و یک حساب سکیور که بعد ها تبدیل به کردیت میشه
و هردو کارتی به شما می دهند که دپیت می باشد با این فرق که چکینگ همون جا کم میشه و کردیت مثلا۱ روز طول میکشه
حالا سوال اساسی که غیر از دسته چک حساب saving با حساب checking چه فرقی داره ؟(دوستان و دیگر سایت های راهنما میگن که شما حساب checking بهتره)
اگه عملا حساب saving بدرد نمی خوره و سودی خوبی تعلق نمی گیره هدف از این حساب چیه؟
و سوال دیگه اینکه خوب من یک حساب checking دارم و یک حساب کردیت که هنوز سکیور است بهتره از کدوم مخارج رو انجام بدم؟چرا؟
و اینکه درسته اگه چند گردش داشته باشم یا از یک مبلغی بالاتر باشه هزینه ای ازم کم نمیشه؟
خیلی ممنون
درود بر شما
۱- ایتجا سیستم بانکی با ایران کلاً فرق فوکوله ... بنابراین سود حساب و این حرف ها اینجا موضوعیت ندارد.
۲- دو نوع حساب بانکی داریم : checking و saving . حساب cheching حساب معمول که همه دارند و یک کارت نقدی یا Debit یهش متصله و هیچ گونه سودی بهش تعلق نمی گیره بلکه هزینه هم داره ( براساس شرایط بانک عامل) . حساب saving یا پس انداز کارت بانکی نداره ولی می تونه به حساب checking متصل بشه . این حساب سود بسیار ناچیزی داره ( مثلاً 0.۱ درصد در سال ) و مثل حساب checking هزینه داره . در شرایطی که بانک تعیین می کنه هزینه از بابت حساب ها از شما گرفته نمیشه ... حداقل موجودی بالای مبلغ 1500 تا 2000 دلار ، واریز مستقیم یا Direct Deposit حداقل میلغی و یا شرایط دیگر ( بر حسب بانک عامل )
۳- بانک ها معمولاً مثل Wells Fargo, Bank of Americaو Chase در اغلب نقاط آمریکا شعبه دارند و تعدادی هم بانک های محلی هستند که در همان ایالت شعبه دارند .
۴- داستان credit card حکایت دیگری است و اصلاً کارکردش با کارت معمولی فرق می کند .
و اما در پاسخ به فرمایشات جنابعالی:
- حساب saiving ایمن هست و شما پول هایتان را در آن نگهداری می کنید .حساب checking چون کارت Debit بهش وصل است ایمن نیست و نباید داخلش پول زیادی باشه . بنابراین هر دو حساب بدرد می خوره و لازمه در کنار هم داشته باشید و روی آنها مدیریت کنید .
- برای تازه واردین که هیچ گونه سابقه ندارند معمولاً سیکیور کردیت کارت باز می کنند و به اندازه مبلغ اعتبار از حسابتان پول بلوکه می کنند . کردیت کارت اصلاً دبیت کارت نیست بنابراین اشتباه نشود . مکانیزم کارکرد کردیت کارت کلاً با دبیت کارت فرق می کنه . شما برای ساختن Credit History باید از کردیت کارتتون با برنامه استفاده کنید و سعی کنید اکثر خرید هاتون را با کردیت انجام بدهید البته با توجه به سقف اعتباری که دارید و نه بیشتر .
- حنماً برای حساب هاتون گزینه Overdraft protection را درخواست و فعال کنید تا اگر در زمانی موقع خرید موجودی کافی نداشتید بانک شما را جریمه نکند .
- استفاده از کردیت کارت را خوب یاد بگیرید و مفاهیمی چون Billing Period و Due date و چند نکته مهم دیگر در ارتباط با کردیت کارت و نحوه استفاده از آن را خوب یادبگیرید تا بتوانید حسابتان را مدیریت کنید .
- پست هایی نظیر پست هستی بانوی گرامی را به دقت مطالعه کنید و یادداشت بردارید . داستان کردیت کارت نیازمند آگاهی و ظرافت هایی است و همانطور که گفنم اصلاً مثل دبیت کارت نیست .
بسیار ممنون از جواب شما
مگه برای حساب سیوینگ کارت دپیت نمی دهند؟اگه میدن پس اونم نباید زیاد توش پول باشه مثل checking
یک سوال من که هنوز نفهمیدم این موقع خرید بهنره از کردیت استفاده بشه یا checking
رویت قبولی: 6 may
ارسال فرم may 11:
کنسولگری: انکارا
کارنت 8 Feb
نامه دوم 15 feb
تعداد نفرات: 1 نفر
مصاحبه: 6april
مدیکال:31march
کیس نامبر
2016000005
دریافت ویزا:یکضرب
دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت اسمان دراز می شود
رتبه:
5
6 تشکر در 6 ارسال
2015-12-17 ساعت 06:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-12-17 ساعت 06:12 توسط babak.n.)
سلام و درود به دوستای مهاجر سرایی .
من دیگه از تاپیک های ویزا بولیتن و اینا دارم میام تو قسمت های دیگه
من تقریبا این تاپیک رو خوندم .
چند تا سوال و مسئله :
من بالاخره بعد از دو ماه سوشال رو گرفتم و تصمیم به بازکردن داستان ساده امممما در عین حال پیچبده ی کردیت دارم
1 - بنا به تجربتون ، چه بانکی رو پیشنهاد میکنید که با توجه به نداشتن کردیت هیستوری ، با گرفتن سکیور کردیت ، در آینده امکانات بهتری ارایه بده . ( اگر دلیلش رو هم بگید ممنون میشم )
دوم اینکه ، من خوندم چندتا از دوستان صاحب نظر گفتن که داشتن کردیت کارت زیاد ، منفی حساب میشه .
درست هست اما :
طبق جستجو ها و ریسرچ ها و مشورت هایی که کردم ، برای منی که در سال اول زیاد اسکور بالا تاثیری توی کارم نداره چون مثلا خونه نمیخوام بخرم ، اتفاقا اگر بتونم کردیت کارتها (حساب های ) بیشتری باز کنم ( اگر ) ، درسته که در ابتدا تاثیر منفی داره اما در دراز مدت چون میانگین سابقه ی حسابهام( چه کردیت - چه سیوینگ ) زیاد میشه ، مثبت حساب میشه .
سابقه ی حساب هم جزو فاکتورهای کردیت اسکور حساب میشه طبق گفته ی سایت کردیت کارما
ضمن اینکه میگن در طول یک سال باز کردن دوتا حساب تاثیر منفی زیادی نداره .
ممنونم
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه: 14Sep2015 - ویزا : یکضرب
همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر، از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید متشکرم
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
سلام به دوستان عزیز
ما برای 22 مارس به مدت 10 روز وارد امریکا میشیم میخواستم حساب باز کنم ممنون میشم راهنمایی کنید کدوم بانک بهتره و در طی 10 روز کردیت کارت رو میدن؟ و چه حسابهایی باز کنم ما وارد اورنج کانتی میشم
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
2016-01-21 ساعت 00:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-01-21 ساعت 00:09 توسط joybar.)
دوستان سلام. من دوست دارم که در اینجا تجربه باز کردن حساب و گرفتن کردیت کارت را براتون بگم شاید بدردتون بخوره.
اول اینکه برای درخواست باز کردن حساب یا کردیت کارت حتما باید ادرس مشخص مسکونی با پروف ان مثلا اجاره نامه داشته باشید که این موضوع با داشتن گواهینامه و سوشال نامبر حل میشه البته که گرفتن گواهینامه نیز مشروط به داشتن ادرس است .
دوم من فکر میکنم کسانی که با داشتن گرین کارت وارد امریکا میشن مثل دوستان لاتاری راه ساده تری را طی میکنند من خودم با مراجعه چیس بانک خیلی ساده و سریع حساب چکینگ باز کردم .و اما برای کردیت کارت من با راهنمایی یکی از دوستان از طریق وب سایت بانک اینترنتی دیسکاور درخواست کردیت کارت دادم و بلافاصله موافقت شد و کردیت کارت با سقف هزار دلار برایم ارسال شد. دیسکاور که بیشتر به فاینانس میپردازد تا کارهای روتین بانکی بعد از ویزا و مستر و امریکن اکسپرس یکی از کارت های مورد قبول است. بنظر من برای دوستان تازه وارد علاوه برتامین یک وجه مناسب و از همه مهمتر یک اهرم پرداخت در جامعه امریکا ساده ترین راه برای شروع پرفایل کردیت اسکور است.
همین جا باید اضافه کنم که خیلی از جاها مثل هتل ها دبیت کارت را یا قبول نمیکنند یا مشروط قبول میکنند. (دلیل موجه است که در این مجال نمی گنجد) پس داشتن یک کردیت کارت از هر نوع حتما لازم واجب است از همون روزهای اول .
کیس نامبر: 2015AS6XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 27 می> کارنت:10می> مصاحبه : july> کلیر: نیمه اول سپتامبر| تعداد اعضای کیس: 3 نفر || مقصد : تگزاس
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان كسي اطلاع داره با برگشت بانكهاي ايران به شبكه ي سوئيفت امكان ارسال پول از ايران به ام ري كا بدون دخالت صرافي ها امكان پذير هست يا نه؟
رتبه:
3
2 تشکر در 0 ارسال
. Credit Cards
كرديت كارتها در واقع خطوط اعتبارى اى هستن كه موسسات بزرگ مالى مثل MasterCard، Visa، American Express، و امثال اينا به واسطه ى بانكها و موسسات مالى و با توجه به سابقه و امتياز مالى و اعتباريمون بهمون ارائه ميدن. اینها يكى از مهمترين محصولاتي هستن كه بانكها، موسسات مالى و بعضى از فروشندگان بزرگ بسیار راغبن به من و شما بفروشن. چرا میگم محصول، واسه اينكه خودشون هم از همين عنوان يعنى (Product) و نه خدمت (Service) استفاده مى كنند. همينجا لازمه اشاره كنم كه واسه پيدا كردن انواعشون تو وبسايت هر بانك يا موسسه اى بايد به بخش (Our) Product مراجعه كنين.
2. Statement
صورتحساب دوره است كه اغلب ماهانه بوسيله ى پست(mail) يا الكترونيكى (email) برامون ارسال ميشه. شايد بهتره بگم تو ايميل فقط خبرمون مى كنن كه واسه ديدن و احتمالن دانلود صورتحسابمون به اينترنت بانكمون مراجعه كنيم. اين اطلاع رسانى مى تونه به صورت اس ام اسى يا پيام صوتى هم تو بعضى موسسات مالى ارائه بشه.
3. Balance
ميزان بدهى ما به كارتونه يا همون مبلغى كه ما با كرديت كارتمون خرج كرديم كه خودش با پيشوند هاى مختلف معانى متفاوتى پيدا ميكنه:
3.1. Statement Balance
ميزان بدهى صورتحسابى ماست و خيلى مهمه.
3.2. Current Balance
بدهى جارى ما به كارتمونه كه بزرگتر يا مساوى Statement Balance هست. اين مبلغ رو توى صفحه ى شخصى بانكیمون مى تونيم ببينيم و الزامن بدهى لحظه اي ما نيست، چون بعضى تراكنشها زمان مى برند تا تو صفحه ى شخصى بانكيمون ثبت بشن .
3.3. Real Balance
اين اصطلاح من درآورديه. ولى بخاطر اهميتش فعلن ازم قبول كنين. چون بهش نياز دارم و قراره راجع بهش در ادامه توضيح بدم. اين بدهى در واقع ميزان بدهى جارى ماست كه تو صفحه ى شخصيمون مى تونيم ببينيم به اضافه ى ميزان هزينه كرد مون كه تا اون لحظه صورت گرفته و هنوز ثبت نشده.
4. Credit Limit
ميزان اعتبار ما تو سيستم اعتباريه كه واسه كسايى كه فاقد پيشينه ى اعتبارى ان ممكنه از 1000 تا 2000 دلار باشه و در بعضى موارد شنيده شده كمى بيشتره. اين ميزان على العموم هر شش ماه با توجه به عملكرد حسابمون قابل ارتقا هست. البته هر لحظه كه اراده كنين مى تونين كمش هم بكنين.
تازه واردينى كه فكر مى كنن اين ميزان كرديت براشون كافى نيست حتی مى تونن از يه موسسه مالى ديگه هم كرديت كارت با مبالغ ليميت مشابه دريافت كنن. تو اين زمان خاص ( منظورم ماههاى اول مهاجرته) شخصا بيش از دو كرديت كارت رو توصيه نمى كنم.
سال ٢٠١١ كه من وارد كانادا شدم به خاطر نداشتن پيشينه ى اعتبارى مجبور شدم به ميزان كرديت ليميتم سپرده ى بلاك شده بذارم تو RBC تا وجه الضمان پرداختم باشه. ولى خوشبختانه با خبر شدم كه بعضى از بانكها واسه تازه مهاجرا از اين مبلغ بلاك شده صرف نظر مى كنن.
5. Available Credit
مبلغيه كه عليرغم بدهيمون مى تونيم خرج كنيم و به عبارتى همون اعتباريه كه ميشه روش حساب كرد. دقت كنيم كه گاهى بخاطر ثبت نشدن لحظه اى برداشتهامون ممكنه از مبلغى كه تو وبسايت يا موبايل بانكمون ميبينيم كمتر كرديت قابل استفاده داشته باشيم. اينجا يكى از جاهايیه كهReal Balance معنى پيدا مى كنه. چون هزينه كرد بالاتر از كرديت برامون جريمه به همراه داره.
6. Balance Transfer
يه ويژگى خيلى مهمه كه بوسيله ى اون مى تونيم بدهى حساب يا كارتى رو به كارت اعتباريمون منتقل كنيم. اين ويژگى گاهى خيلى اهميت پيدا مى كنه. بعضى وقتا موسسات مالى به صورت promotion اين ويژگى رو پيشنهاد ميدن و گاهى بعضى كارتها اين ويژگى رو مثلا در شش ماه يا يك سال اول استفاده مون از كارت دارن. اهميت بالاى اين ويژگى رو در ادامه توضيح ميدم.(بند 7.3)
7. Interest
سودیه كه به مبلغ بدهيمون تعلق ميگيره كه با توجه به نوع كارت، جنس برداشتها از كرديت كارت يا شيوه ى پرداخت بدهيمون متفاوته كه جلوتر بيشتر توضيح ميدم؛
7.1. Purchases Interest
سوديه كه به بدهى پرداخت نشده مون تعلق مى گيره
7.2. Cash Advances Interest
سوديه كه به مبلغ برداشت مستقيم ما از كارت اعتباريمون تعلق ميگيره. مثلن اگه بجاى كارت دبيتتون، کردیت کارتتون رو تو دستگاه ATM وارد كنين و پول دریافت کنید، به مبلغ برداشتى سود تعلق ميگيره. درصد اين سود معمولا بيشتر از درصد سود Purchases ه.
7.3. Balance Transfer Interest
سوديه كه به مبلغ انتقالى به حساب يا كارت ديگه تعلق ميگيره.
اين سود در حالت عادى با سود Cash Advanceتقريبن يكيه. ولى اهميتش در كاربردشه. گاهى امتيازاتى رو كرديت كارت خاصمون ( توضيح بيشتر در پست بعدى راجع به انواع كرديت كارت) داريم يا در زمانهايى اين امتياز رو به كارتموم ميدن و اين درصد رو به صورت قابل ملاحظه اى كم مى كنند. به نوعى كه مثلا اگه تو حسابى بدهكار بوديم و داريم %19.99 بهش سود سالانه ميديم مى تونيم با انتقال بدهى اين حساب به كارتموم اين سود رو واسه يه دوره ى زمانى محدود كم كنيم (مثلن %1.99).
سناريوى ديگه اينه كه فرض كنيم کسی قصد ساختن كرديتش رو داره كه مثلا در ماههاى آينده كرديت ليميتش رو افزايش بده يا درخواست وام كنه و نياز داره بدهى تو كرديتش نباشه. ما با اين ويژگى مى تونينم بهش كمك كنيم.
مهم.: ممكنه به اين سرويس fee تعلق بگيره كه احتمالن درصدى از مبلغ انتقاله.
7.4. Daily Interest (Rate)
اين مبلغ يا درصد ، در واقع چيز اضافه اى نيست و اطلاعات بيشتریه كه واسه روشنتر شدن مبلغ يا درصد سود بهمون ميدن و حاصل تقسيم سود يا درصدش به ٣٦٥ روزه كه اگه اشتباه نكنم تو ايران بهش ميگن سود روزشمار.
اهميت خاصش شايد هشدارى باشه واسه مايى كه بدهى حساب داريم.
مهم: فرض كنيم تو كارتمون بدهى چند دوره باقى مونده و يهو از منبعى پولى به دستمون ميرسه كه مى تونه بدهى هاى معوقه مون رو تسويه كنه. ماها به عادت ممكنه منتظر صورتحساب دوره بعدي بمونيم و به اشتباه تصور كنيم كه تا اون زمان Grace Period مونه. ولى اين اشتباه نا خداگاه ممكنه مبلغى رو به عنوان سود به بدهيمون اضافه كنه.
8. Grace Period
مدت زمانى از لحظه ى خريد تا لحظه ى پرداخت بدهى كارته كه بهش سودى تعلق نمى گيره و در عمده ى موارد حداقل ٢١ روزه است.
اين يكى از مهمترين امتيازات كرديت كارت به دبيت كارته، با اين ويژگى ماها مى تونيم بدهيهامون رو بدون اينكه سودى بهش تعلق بگيره به تعويق بندازيم.
9. Minimum Payment
مبلغيه كه در هر شرايطى بايد پرداخت كنيم تا بد حساب نشيم. اين مبلغ هميشه ١٠ دلار نيست و ممكنه به نسبت بدهى صورتحسابمون و يا اضافه شدن سود دوره (هاى) قبلى اضافه تَر هم باشه.
10. (Payment) Due Date
زمان مهميه كه بايد صورتحسابمون رو حداقل باMinimum Payment پرداخت كنيم تا بد حساب نشيم . توصيه ميشه كه اين پرداخت دو سه رو قبل due date انجام بشه، چون تراكنشهاى الكترونيك واسه نهايى شدن زمان مى خوان
رویت قبولی: 6 may
ارسال فرم may 11:
کنسولگری: انکارا
کارنت 8 Feb
نامه دوم 15 feb
تعداد نفرات: 1 نفر
مصاحبه: 6april
مدیکال:31march
کیس نامبر
2016000005
دریافت ویزا:یکضرب
دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت اسمان دراز می شود
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
2016-02-26 ساعت 15:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-02-26 ساعت 15:28 توسط ps5.)
به جای کپی کل مطلب بهتر نبود لینک رو میزاشتی اینطوری راحت تر بود.
http://i2canada.com/living-in-canada/tor...D9%84.html
اون ته وب سایت زیر حق تکثیر رو بخونید همیشه نه برای این وبسایت بلکه برای تمام وبسایت ها.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-26 ساعت 15:54)saeidfireboy67 نوشته: (2016-02-26 ساعت 15:26)ps5 نوشته: به جای کپی کل مطلب بهتر نبود لینک رو میزاشتی اینطوری راحت تر بود.
http://i2canada.com/living-in-canada/tor...D9%84.html
اون ته وب سایت زیر حق تکثیر رو بخونید همیشه نه برای این وبسایت بلکه برای تمام وبسایت ها.
حالا لینک یا کپی مهم اینه که بچه ها بخونن ازش استفاده کنن
و اوه ببخشید از این اطلاعات مهم کپی شد اون حق کپی خود سایت رفته از سایت ایرانیان آمریکا برداشته پس ....
خیلی دلت میسوزه اش دهن سوزی بیا یک مطلب بنویس همه استفاده کنن
صاحب سایت رو بنده میشناسم این مطلب توسط نویسنده اصلی براشون ارسال شده و کپی از هیچ سایتی نیست.
کمک کردن هم به مطلب نوشتن نیست. تا جایی که تونستم کمک کردم به هرکسی که سوالی داشته و مطمئنم بیشتر شما به بقیه کمک کردم. از بد بودن کپی بودن مطلب هم بگذریم شما وقتی مطلب رو کپی پیست میکنی رتبه مهاجرسرا در گوگل میاد پایین و حتی اگر اجازه کپی داشته باشی نباید اینکارو بکنی.
در اخر ما همه برای کمک اینجاییم اگر کسی سوالی کرد و شما جوابش رو توی سایت دیگه ای دیدید لینک رو بهش بدید. و الان یکم توجه کردم اصلا کسی از شما درخواست کمک نکرد در مورد کردیت کارت و بقیه ماجرا.
اصلا قصد نداشتم تند حرف بزنم اما جوابت خیلی غیر دوستانه و تند بود اولین چیزی که باید بدونی اینه که همه ما اینجاییم برای گرفتن کمک و یا کمک کردن به بقیه.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
62
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرانقدر سلام
همونطور كه دوست عزيزمون @ps5@ گفتند لطف كنيد مطالبي اگه از جايي جمع آوري ميشه با ذكر منبع باشه و سعي كنيم قوانين كلي رو رعايت كنيم تا به كش و قوس نكشه مباحث!
با تشكر و طلب خير براي همه دوستان
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!
طلب خير براي همه دوستان