2016-05-23 ساعت 04:10
اگر تنها مشکلتون با حساب چکینگ بوده بستگی به بانک و مبلغی که شما بدهی داشتین قضیه شما تفاوت میکنه.
اول اینکه سیستم بانکی امریکا با سیستم بانکی ایران متفاوت هست و این موضوع کاملا صدق میکنه که شما ممکنه از کارت جایی استفاده کرده باشید و سه چهار روز بعد اون مبلغ از حسابتون کم بشه .
اما درباره رعایت نکردن حداقل موجودی و منفی شدن حساب . بانکها معمولا حساب مشتری که منفی بشه به هر دلیل براش چند بار اخطار میفرستند و بعد حساب را غیر فعال میکنند . بسته به بانک میتونند از شما هزینه نگهداری بگیرند که من میدونم مثلا ولز فارگو این کار را نمیکنه.
اما باز برمیگردیم به بحث حساب منفی شما. هر بانکی تا یکمقدار حساب منفی را تحمل میکنه تا صاحابش بیاد و تکلیف را معلوم کنه. در بهترین و ارزونترین حالت فرستادن مشتری با collection 250 دلار برای بانک هزینه داره . معمولا این موضوع درباره همه بانکهای کوچک و بزرگ صدق میکنه که زیر 250 دلار را اصلا پیگیری نمیکنند. بانکها بزرگتر این مبلغ تا 500 دلار هم میرسه.
در صورتی کردیت هیستوری شما خراب شده که مبلغ بدهی شما خیلی بالا باشه در اون صورت اونها این مبلغ را ریپورت میدن. اما باز بهترین مرجع برای مطمئن شدن بانک خودتون هست میتونید تماس بگیرید سوال کنید.
در بدترین حالت هم اگر کردیت شما را خراب کرده باشن ، مبلغی که بدهکار هستید را میدید و این موضوع را از کردیتون خارج میکنید.
زیاد نگران نباشید.
اول اینکه سیستم بانکی امریکا با سیستم بانکی ایران متفاوت هست و این موضوع کاملا صدق میکنه که شما ممکنه از کارت جایی استفاده کرده باشید و سه چهار روز بعد اون مبلغ از حسابتون کم بشه .
اما درباره رعایت نکردن حداقل موجودی و منفی شدن حساب . بانکها معمولا حساب مشتری که منفی بشه به هر دلیل براش چند بار اخطار میفرستند و بعد حساب را غیر فعال میکنند . بسته به بانک میتونند از شما هزینه نگهداری بگیرند که من میدونم مثلا ولز فارگو این کار را نمیکنه.
اما باز برمیگردیم به بحث حساب منفی شما. هر بانکی تا یکمقدار حساب منفی را تحمل میکنه تا صاحابش بیاد و تکلیف را معلوم کنه. در بهترین و ارزونترین حالت فرستادن مشتری با collection 250 دلار برای بانک هزینه داره . معمولا این موضوع درباره همه بانکهای کوچک و بزرگ صدق میکنه که زیر 250 دلار را اصلا پیگیری نمیکنند. بانکها بزرگتر این مبلغ تا 500 دلار هم میرسه.
در صورتی کردیت هیستوری شما خراب شده که مبلغ بدهی شما خیلی بالا باشه در اون صورت اونها این مبلغ را ریپورت میدن. اما باز بهترین مرجع برای مطمئن شدن بانک خودتون هست میتونید تماس بگیرید سوال کنید.
در بدترین حالت هم اگر کردیت شما را خراب کرده باشن ، مبلغی که بدهکار هستید را میدید و این موضوع را از کردیتون خارج میکنید.
زیاد نگران نباشید.
(2016-05-23 ساعت 00:08)عسلبانو نوشته: با سپاس از راهنماییتون. بله مینیمم ۱۵۰۰ دلار باید تو حساب باشه ک هزینه های جانبی به حساب تعلق نگیره ولی من قبل از خروج از آمریکا به یکی از شعب بانک تو ایالت دیکری رفتم و کل حساب رو برداشت کردم ولی دو سه جا قبلش کارت کشیده بوذم ک گویا همون موقع از حساب کسر نشده بوذه و با تاخیر دوسه روزه بعد از اینکه من پولو از حسابم برداشتم تازه صورتحساب به بانک رفته و برداشت شده و حساب من هم منفی. اینو روز پرواز به ایران فهمیدم وقتی ک به بانک زنگ زدم فقط گفت حسابو پر کن من هم به دلایلی تو این مدت نتونستم حساب پر کنم چون اصولا برام جای سوال داره ک شاید اصلا بانک اشتباه کرده . اخه چطور ممکنه از دبیت کارتت استفاده کنی و همون موقع پول کسر نشه ؟؟ در صورتیکه همون موقع کشیرها فاکتور میدادن و همه چی اکی بود. مثلا مگه میشه پول نیومده باشه به حساب یه هتل و اونها هم بذارن من راحت چک اوت کنم ؟؟
در مورد اینکه چطور فعال نگه داشتم حسابمو اونم با بلنس منفی : کارمند بانک یه شماره تلفن داد بهم و گفت با وجود برداشت کل پول از حساب میتونم همچنان حساب باز نگه دارم چون در هر صورت اگر بخام ازش استفاده کنم باید پول واریز کنم من هم به همون شماره تلفن زدم و اونها هم تلفنی فقط پرسیدن تو کدوم کشورها قصد استفاده از این کارت رو دارم و تمام.و گفت به مدت دو سال خارج از آمریکا میتونم از این کارت در کشورهای مذکور استفاده کنم
حالا لطفا شما و دیگر دوستان مسلط به امور بانک و کردیت ..... کمکم کنید من به اوضاع بانکیم سرو سامون بدم. مطمینا تا الان جریمه عدم پرداخت بدهی بهم تعلق گرفته ، حسابم منفیه ، کردیت اسکورم منفیه کلا هم چیم از لحاظ بانک منفیه با این وضع هم برگردم حسابم با کرام لکاتبینه . سوالم اینه چطور این پوینتهای منفی رو ویو کنم و هیستوری حسابمو درست کنم ک موقع برگشت به مشکل برنخورم با این حساب اگه چند هزاردلار هم یه باره بریزم به حسابم وقتی برگشتم بازم نمیتونم جایی رو اجاره کنم و یا بخرم چون هیستوریم منفیه.