موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-26 ساعت 12:24)rasarasa نوشته: بابا به خدا داستان همینقدر بود تا تهش رو گفتم سان رایز جان ! آخرش اینه که بنده حالا حالاها با این تافل خوشگله، کار دارم ،دست از سرم هم برنمیداره.
دوستان تافل خوان ، بنده پیشنهاد میکنم که هر کتاب دیگه ای رو نخوندید نخوندید ولی لانگ من رو حتما بخونید خیلی خوبه.
اااا،تموم شد؟؟پس چرا من فکر میکنم نا تمومه :-) پس باید دوباره از اول داستان بشینم بخونم .
من 7می در ایران امتحان تافل دادم اما paper base ،اما اونطرف هیچ فرقی بین اینترنتت بیس و پیپر بیس واسه پذیرش هست؟؟
با کتابی هم که معرفی کردی کاملا موافقم اما من لانگمن قرمزو که واسه پیپر بیس بود رو خوندم که واقعا کمکم کرد حرف نداشت!! به همه توصیه میکنم.
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سارا جون
واقعا داستان تافلت عالی بود
من که از خوندنش خیلی لذت بردم
همچنین از اطلاعات مفیدی که راجع به این موضوع دادی
موفق و پیروز باشید
موضوعها: 13
رتبه:
91
5 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز من فکر میکردم که سریال تافل من ادامه دارد ولی متاسفانه یا خوشبختانه در وسط مسیر تغییر جهت دادم و با تحقیقات گسترده به این نتیجه رسیدم که مدرک دانشگاهی گرفتن در امریکا هم ،در رشته ای که من میخواهم به گفته همین آمریکاییها وقت و پول تلف کردنی بیش نیست و راه به جایی که من میخواهم نمیبرد و مسیرش از جای دیگریست .پس با یک عقب گرد سریع یکی از انگشتانم را به ای تی اس نشان دادم و با وجود انس و علاقه شدیدی که به تافل عزیز در این مدت پیدا کرده بودم او را نصفه کاره برای همیشه رها کردم و زندگی را طور دیگری رقم زدم .اگر این راه جدید موفقیت آمیز باشد میشود از کل سریال این نتیجه اخلاقی را گرفت که در تمام آن حوادث و بدبیاریها خیریتی بوده وباعث شده که من به مسیر اشتباه نروم و از این حرفهای دلخوشکنک .
شاید یک روزی از همین روزها وقت کنم و برای شما و آیندگانی که باید در این راه گام بردارند و گریزی ندارند که برای رسیدن به آمال و آرزوهایشان اتوبوسهای خطی تافل تا دانشگاه را سوار شوند ،نکات کنکوری تافل که دراورده بودم را بگویم که هم وقتی که جهت درس خواندن صرف تافل کرده بودم حرام نشود و هم مشمول دعای خیر دیگر بازیگران سریال تافل شوم و دچار خیر اخروی گردم.
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
شما که بی خیال تافل شدید
می شه درمورد اون راه جادویی هم که در مورد پول در آوردن پیدا کردین بگین ، دی
آخه رشته منم نیاز به صرف هزینه و زمان زیادی می بره برای بهره بری
من مدیریت خوندم و فکر کنم شما که امریکا هستین بدونین که خیلی از امریکایی ها مدیریت خوندن در حد لیسانس
فعلا که تافل سخت تر هم شده و لحجه های دیگه هم غیر از امریکایی بهش اضافه شده از اولین همین ماه
من راستش دنبال ازمون نیستم، بیشتر دنبال انتخاب کردن یک راه منطقی و درست هستم
حالا می خواد مرتبط با درس باشه یا نه ، فکر کنم تجربه شماها خیلی به درد بخور
یک دنیا ممنونم
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که در کالیفرنیا تافل رو قبول شدند دوستانی رو که در پی این مهم هستند رو یاری بدهند!
اگر دوره آموزشی خوبی سراغ دارند و معرفی کتاب و این داستان ها...
اجرتون با آقا اوباما...
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
منم داشتم آیلتس می خوندم که وسط راه منصرف شدم . دقیقا فکر کردم که دیگه حوصله ادامه تحصیل ندارم. حالا میخوام واسه زندگی روزمره انگلیسی میخوام. میشه کالج آنلاین یا سایتی معرفی کنین که تو دوره هاش شرکت کنم ؟ مرسی