موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. ممنون از راهنمايياتون.
1-ميخواستم بدونم كه منظور از ارايه سند ملك اينه كه سند پيش سفارت گرو ميمونه تا پايان سفر؟
2-اينكه ميگين توي فرودگاه ممكنه بازداشت و بازجويي كنن, شامل چه كارهايي ميشه؟ يعني چه مراحلي داره و و مداركي ميخوان؟
ممنون ميشم پاسخ بدين....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان لطفا اگه کسی می دونه به من بگه که لیست بیمه چیه؟؟؟ آخه شرکتی که من توش کار می کنم می گه که ما لیست بیمه همه کارکنان رو که نی تونیم به شما بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
افرادی که در گرفتن ویزای توریستی شینگن و همچنین سفر به اروپا تجربه دارن ، لطفا به این سوالات من پاسخ بدن:
من پزشک 35 ساله متاهل هستم و هدف نهایی من مهاجرت به آمریکا از طریق دادن امتحان usmle و رزیدنتی آمریکاست، اما از اونجایی که برای گرفتن ویزای آمریکا (حتی برای گذروندن مراحل نهایی امتحان usmle) اینطور که متوجه شدم سابقه سفر به منطقه شینگن خیلی مهمه، مجبور هستم دو سه تا سفر به اروپا داشته باشم.
هفت صفحه تاپیک ویزای توریستی رو خوندم اما بعضی از سوالاتم پاسخ داده نشد.
1- ویزای توریستی رو حتما باید از طریق تورها رفت؟ از اونجایی که قصد من از سفر به اروپا گشت و گذار نیست و فقط میخوام مهر سفر به منطقه ی شینگن تو پاسپورتم بخوره، این امکان وجود داره که آدم خودش برای گرفتن ویزا و بلیط رفت و برگشت و رزرو هتل از ایران اقدام کنه؟
فرض کنید تور ایتالیا حدود چهار میلیون قیمتشه درحالی که بلیط ایران ایر رفت و برگشت یک میلیون قیمت داره و اگه آدم یک الی دو شب هم در ایتالیا بمونه حداکثر یک میلیون هم اینطور هزینه داره. این میشه نصف قیمت تور! اما سوال من اینه که میشه چنین کاری کرد و به آژانس و تور کاری نداشت؟
2- در حال حاضر از لحاظ جاب آفر مشکلی ندارم اما گردش حسابم خیلی بالانیست و سند خونه ندارم (یه تیکه زمین اطراف تهران دارم که خیلی بیارزه سی میلیون). شاید گردش حساب رو بشه کاریش کرد ولی اگر سند خونه نباشه گرفتن ویزای شینگن غیر ممکن میشه؟ (البته اجاره خونه در حدود همین سی چهل میلیون دارم، بدرد میخوره؟)
3- چه فصلی رو ، و چه کشوری رو تو منطقه ی شینگن برای مسافرت پیشنهاد میکنین که هزینه ها برای دو نفر به حداقل برسه؟ (همونطور که گفتم قصدم فقط مهر پاسپورته و قصد گشت و گذار ندارم).
با تشکر از همه ی دوستانی که مشاوره و کمک میکنن.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از پاسخت پوریا جان
گردش حساب منظورت صد میلیون بود یا ده میلیون؟ ده میلیون تو سه ماه که گردش حساب چندان بالایی به حساب نمیاد! (من از حسابم استفاده زیادی نمیکنم ولی فکر میکنم همین الانشم بیشتر از ده میلیون تو سه ماه گردش داره !!)
و اینکه گفتی سندو قبول نمیکنن یعنی کلا سند زمین قبول نیست یابخاطر ارزش پایین (سی میلیون) اینو گفتی؟
در مورد کشور هم موافقم که این کشورهایی که نام بردین ارزونتر هستن اما فکر میکنم مهری که از این کشورها تو پاسپورت بخوره برای اون منظوری که گفتم ارزش چندانی نداره. بیشتر منظورم از میون کشورهای صاحب نام اروپا (آلمان، ایتالیا، اسپانیا، فرانسه، دانمارک و ...) بود.
میخواستم ببینم بین این کشورها از دوستانی که به اینها سفر داشتن کدوم ارزانتر درمیاد.
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-03-09 ساعت 13:04
میبخشید این پست رو در اینجا میگذارم. انجمنی برای ایران پیدا نکردم.
من دوستی در کشور آلمان دارم که تصمیم گرفته همراه نامزدش برای بازدید توریستی به ایران بیاید.
1.با توجه به شرایط ایران مشکلی برایشان پیش میآید یا خیر.
2.اصلا برای اخذ ویزای ایران بهتر است مطرح کنند که نامزد هستند یا اینکه جداگانه ویزا بگیرند؟
3.با توجه به اینکه اساسا ایرانی نیستند، قوانین و محدودیت خاصی در ایران برایشان وجود خواهد داشت یا خیر؟
4.در صورتیکه من بخواهم آنها را در این سفر همراهی کنم، نیاز به اخذ مجوز خاصی است؟
قوانین مربوط به توریست در ایران بر عهده کدام سازمان دولتی است؟
پیشاپیش متشکرم.