موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، عیدتون مبارک
من یه سوال در مورد ویزای توریستی فرانسه داشتم. من یه دعوت نامه از فرانسه دارم، الان تو ایران توی یه شرکت خصوصی کار می کنم، سفارت از من 1- گواهی اشتغال به کار 2- لیست بیمه کارکنان شرکت و 3- شرح سوابق و فعالیت های شرکت تو کاغذ سربرگ دار مخصوص شرکت به زبان انگلیسی یا فرانسه رو می خواد. می خوام بدونم کسی تا بحال در حین کار تو ایران به سفارت فرانسه رفته و بدون اینکه مدارک 2 و 3 رو ارائه بده تونسته ویزا بگیره یا نه؟ ( چون می دونم شرکت بجز گواهی اشتغال بقیه مدارک رو به من نمیده) .ممنون از راهنمایی تون.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-04-01 ساعت 18:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-04-01 ساعت 19:02 توسط harasan.)
ويزاي توريستي به فرانسه
سلام
از دوستان كسي دقيقا كسي ميدونه چه مداركي براي سفر توريستي به فرانسه لازم است؟
واينكه اگر كسي هنوز كارت پايان خدمت رو نگرفته باشه ولي شاغل باشه(رسمي) ميتونه ويزاي تورسيتي فرانسه را بگيره؟
اگر كسي تو فرانسه اشنا داره كه برام دعوتنامه ارسال كنه.ممنونش ميشم.
به هرحال در انتظار پاسخ.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من و همسرم قصد داریم برای حدود 2 یا 3 هفته بریم آلمان. البته من دو راه برای گرفتن دعوت نامه دارم. یکی از طریق یک شرکت آلمانی که باهاش در ارتباطم و دیگه از طریق داییم که سالها هست اونجا زندگی می کنه و شرایط خوبی داره.
من 26 سالمه و فکر کنم از نظر اونها خیلی سنم کم باشه. از نظر بیمه چون در شرکت رئیس هیئت مدیره هستم بیمه خویش فرما دارم و فیش حقوقی هم ندارم. اما سند خونه و ماشین دارم و خانومم هم یه سند زمین به نامش هست. فکر می کنید امکان گرفتن ویزا برای دیدار چقدر هست؟
آیا در دعوت نامه ای که داییم می فرسته باید چیز خاصی نوشته بشه که اعتبارش بیشتر بشه؟ مثلا اینکه هزینه های سفر ما رو متقبل می شه آیا جزء هر دعوت نامه ای هست یا باید خودم تاکید کنم که توش قید بشه؟
ممنون از همگی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
من برای رفتن به المان دعوت نامه از کنفرانس دارم اما می خوام مدت بیشتری اونجا بمونم. چطوری و از کجا می تونم برای 45 روز از المان یا 20 روز از ایتالیا دعوت نامه بگیرم؟ نیاز به کمک فوری دارم، مدارکم رو به سفارت تحویل دادم و باید تا اخر هفته دعوت نامه ببرم. کسی می تونه برای گرفتن دعوت نامه کمکم کنه لطفا. بد نیست 1کم هم توضیح بدم؛ من دانشجو هستم و برای مصاحبه می خوام برم اما به رشته ای که من درس می خونم سخت ویزا میدند و 2تا8ماه طول میکشه که برای مصاحبه ویزا بدند می خوام برای مصاحبه برم و بعد که کارام درست شد...
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-04-27 ساعت 14:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-10 ساعت 16:27 توسط یه مهاجر.)
من داييم تو كشور فرانسه ساكنه و يه خونه كوچك از خودش داره .ميخواد براي ما دعوتنامه بفرسته كه واسه گردش بريم پيشش.ما يه خانواده چهار نفره هستيم .كه هر دوتا بچه ها بالاي 18 سال داريم.حالا سوالم اينه كه اگه داييم براي مامانم دعوتنامه بفرسته امكامنش هست كه به چهار تاي ما ويزا بدن يا اينكه ايد يكي از ما گرو ايران بمونه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوالی داشتم از اساتید فروم... میخواستم بدونم آیا سفارت خانه های کشورهای اروپایی مثل مجارستان و لهستان و یونان مدارکی مثل سند خونه و گواهی اشتغال و پرینت حساب بانکی رو استعلام میکنند و اگر مبلغ پرینت بانکی رو کمی تغییر بدیم آیا با بانک مربوطه تماس میگیرند؟
اگر لطف کنید کمی در این مورد توصیح بدید ممنون میشم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من شنیدم کسانی که برای اولین بار برای ویزا شینگن اقدام میکنند بهتره که از طریق آژانس اقدام کنند... آیا این قضیه صحت داره؟
من 30 ساله و مجرد هستم و تمامیه مدارکی رو که سفارت میخواد دارم... اما اولین باری هست که شینگن میخوام بگیرم اون هم توریستی...
به نظر شما شخصا اقدام کنم یا از طریق تور؟