موضوعها: 0
رتبه:
8
2 تشکر در 0 ارسال
2011-05-23 ساعت 13:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-23 ساعت 15:38 توسط GBUSA.)
شیخ در پایان خطبه ، برق شوق مهاجرت در چشمان مریدان خود همی بدید که ایشان به علت فزونی ریاضت ، مرتبت پنجم و ششم عین خیالشان نبود. پس مریدان را ندا همی داد که مرتبتی دیگر در احوالات مهاجرت موجود است و آن مرتبتی است مابین مرتبت اول و مرتبت ثانی که از جمیع مراتب مرتبتش بالاتر است ، مریدان شیخ را سوگند همی دادند که مرتبت برتر بر ایشان آشکار سازد.
شیخ فرمود : آن مرتبت باز کردن اکانت در مهاجرسرا باشد ، و مهاجرسرا وبگاهی است بس گران سنگ و مردمان آن مردمانی نیکو که از دست خلق در مصایب همی گیرند و به مهاجران یاری همی رسانند.
مریدان جملگی نعره برآوردند و به سوی رایانه هایشان شتافتند!
Visa Category : F2B
Case Number : ANK2009
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
[
مریدان جملگی نعره برآوردند و به سوی رایانه هایشان شتافتند!
[/quote]
افرین به شما . جوابتان بی نظیر بود.
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
2011-09-20 ساعت 21:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-20 ساعت 22:07 توسط rs232.)
سعید را نیز خجسته نگارشی است بس در خور که مرتبت بر هفت بر شمرد و حکایت همی به پایان برد و لیک نداند نیک که این درازه سر دراز دارد و این دروازه دری باز دارد که هر که از آن به در آمد ز پنجره به در شد و فراموش آن کردی که عمرش به سر شد و بدان که چو باده سرکشی مستی به اختیار ز سر نشود و یاد دیار از سر به در نشود و مرتبت هر چه فزون شود از شوق بکاهد و به فراق بیافزاید.
با آرزوی موفقیت برای شما
رتبه:
8
2 تشکر در 0 ارسال
2011-09-21 ساعت 22:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-21 ساعت 22:11 توسط GBUSA.)
بعد از چند صباحی، به علت عزیمت جملگی مریدان، شیخ کنج عزلت برگزید و گهگاهی نامه های الکترونیه از مریدان دریافت می نمود.
عده ای از مریدان جز اشکال الفیه و شلفیه و به ذیل تصاویر جز دشنام و انگشت میانه سوی شیخ نثار نمی کردند، که تباهی دوران طفولیت و جوانی از ریاضتهای القایی شیخ ایشان را متصور بود. لکن عده ای از ایشان به علت فتح مراتب و مدارج مکاتب فرنگستان و پایان یافتن ریاضت ، شیخ را دعاگو بودند، که رموز مهاجرت بر ایشان آشکار نموده بود. و در باطن خویش همی گفتند : " عدو شود سبب خیر گر یزدان خواهد. "
به ناگه، شیخ به اندیشه ای فرورفت بسی ژرف و برخود نهیب زد بس فراوان. عمری به مثابه شیوخ دیگر که خلایق را به صراط راست رهنمون باشند و خود از انجام آن بر حذر باشند ، وی نیز چنین کرده بود.
حال که مریدان را از صراط راست که به زعم خویش همانا ماندن در دیار کهن و استمرار ریاضت بود، رهانید، پس در واقع ایشان را از صراط راست خارج ساخت. به ناگه، علت برتر از معلول ! و برهان خلف برتر از برهان مستقیم ! بر شیخ پدید آمد و استمرار بیهوده این اصرار بر خویشتن آشکارا بیافت.
و شوق مهاجرت به سن هشتاد و با محاسن و موی سپید شیخ را فرا گرفت!
to be continued.....
Visa Category : F2B
Case Number : ANK2009
رتبه:
25
2 تشکر در 0 ارسال
امروز هوای تهران بارونی شدیده این تاپیک رو دارم برای چندمین بار می خونم و منم که خب دل تنگ خانواده ای که بیش از یک ساله از هم پاشیده و به یاد روزهای قشنگی که دور هم بودیم و انقدر که با هم بودیم خسته می شدم هر بار که به خونه پدری می رم بد غم غربتی می گیرم و با خودم فکر می کنم انگار مهاجرت کردم چون حس می کنم دیگه هیچ کسی رو نمی شناسم. بی خیال خیلی خصوصیه این موضوعات ولی من از غربت یه چیزی رو اینجا تو ایران احساس می کنم که فکر می کنم پیش در آمد هجرته و گویی تمرین می کنم.
خیلی عالی بود
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-26 ساعت 10:00)humsun نوشته: با خودم فکر می کنم انگار مهاجرت کردم چون حس می کنم دیگه هیچ کسی رو نمی شناسم. بی خیال خیلی خصوصیه این موضوعات ولی من از غربت یه چیزی رو اینجا تو ایران احساس می کنم که فکر می کنم پیش در آمد هجرته و گویی تمرین می کنم.
خیلی عالی بود
سلام.
من تا حالا فکر میکردم که پنچرترین عضو این سایت باشم ولی الان نظرم عوض شد.
متاسفم که چنین حال و هوایی دارید. همونطور که گفتید مشکلاتتون خیلی خصوصیه ولی فکر میکنم بتونم کمی همذات پنداری کنم با شما.
من مدتیه که راه حل عملی برای این مشکل پیدا کردم. منظورم حس غربته که اشاره کردید. من سعی میکنم از هیچ احدالبشری توقع کمک، همدلی و... نداشته باشم. بلکه متوقعم که کلاهمو ببرند، از پشت به من خنجر بزنند و ..... . اتفاقا این روش جواب داده. سبکبار تر شدم.
موفق باشید.
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !