مهاجرسرا از تلاش تمام کاربران، به ویژه مدیران قبلی و کنونی برای موفقیت انجمن قدردانی می کند. مهاجرسرا با مشارکت گروهی از برندگان قرعه کشی گرین کارت متولد شد، اما هدف بالاتر انجمن ایجاد محیطی پویا برای گفتگو و تبادل نظرهای مهاجرتی بین تمام مهاجران فارسی زبان است. در آستانه سه سالگی با معرفی مهاجرسرا به دوستان و آشنایانی که به هر شکل درگیر فرآیند مهاجرت هستند به غنی سازی سایر بخشهای انجمن کمک کنید.
لطفا هرگونه سوال مرتبط با موضوعات مهاجرت را در انجمن مطرح کنید، از پاسخ به پیامهای خصوصی و ایمیل در موارد فوق معذورم
".We do not inherit the Earth from our Ancestors, we borrow it from our Children"
با سلام
خیلی تبریک بابت 2 ساله شدن سایت مهاجر سرا خیلی تشکر می کنم از ادمین این سایت و مدیران محترم که شبانه روزی زحمت های فراوانی برای بچه های مهاجر سرا دارن کاش از دست ما کاری بر می آمد تا تلاش های شما را جبران کنیم
موفق و سربلند باشید
سلام به همه دوستان
تبریک میگم به همه اعضا و مدیران و ادمین محترم . واقعاً از اینکه این انجمن رو راه اندازی کردین و زحمت کشیدین تا به این نقطه برسه واقعاً تشکر میکنم و تولد 2 سالگی رو تبریک میگم .
امید به اینکه این انجمن تبدیل به یک سایت منبع برای مهاجران بشه
شماره کیس: AS30XXX
نامه اول: 2008 may
ارسال مدارک: june 2008
تاريخ مصاحبه : 2009 13 july
دریافت نامه دوم: 5june 2009
تاريخ گرفتن ويزا بدون كليرنس :2009 14 july
تاریخ ورود به غربت : 24 october
هر کسی که به این دنیا پا گذاشته آمده است تا ترانه ای را بخواند...
ترانه ی زندگی خود را....پس زندگی را به آواز بخوان ....زایشی دوباره را عاشقانه بگذران....و فراموش نکن که معشوق اصلی خداست...........
تولدت مبارک.........
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
من هم به نوبه خودم دو سالگی سایت مهاجرسرا را به همه دوستان و عزیزان بویژه ادمین سایت تبریک عرض میکنم و امیدوارم که هر روز به تعداد کاربران این سایت افزوده بشه و هر کاربری که مشکلی داشته باشه بتونه از طریق این سایت مشکلش رو حل بکنه انشالله
منم تبریک میگم!!!
امیدوارم این سایت خوب همیشه پا برجا باشه و هر روز بیشتر پیشرفت کنه!!!
منم از همه عزیزان مخصوصا مدیران محترم که این سایت رو از آغاز تاکنون گرم نگاه داشته اند سپاسگذارم ...
با تشکر فراوان از ادمین عزیز که فکر میکنم اگر اون نبود تو این دو سال هیچ کس نه فکرش میرسید نه حوصله داشت که این سایتو راه بندازه
سایت کوچولو تولدت مبارک هوش دورودو هوش دورودو
راستی معمولا بچه ها که دو ساله میشن به حرف میافتن. فکر میکنید اگر این سایت خودش بیاد چند تا پست بزنه چی مینویسه؟
من فکر کنم بر اساس قاعده اولین حرفش باید تکراری ترین موضوعی باشه که دیده. مثلا میگه:
اده بده سبت نام کرده طاریخ تولدشو اوزی داده هی هی هی جیش
2011-08-18 ساعت 10:18 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-18 ساعت 10:28 توسط WIKIMAN.)
[font=Arial]مــهاجــــــــرســــــرا ۴ ساله شد. [/font]
این قافله عمر عجب میگذرد ..... دریاب دمی که از طرب می گذرد
چهارسال از عمر مهاجرسرای دوست داشتنی گذشت. برای تک تک ما مهاجرسرا مادری بود دلسوز که در این راه دشوار پا به پای ما قدم برداشت، ناهمواری های راه را هموار کرد و سر دوراهی ها مسیر درست را پیش پای ما گذاشت.
چه بسا دوستی های عمیقی که در این سایت شکل گرفت و برای درد بی کسی و تنهایی بسیاری از مهاجران التیام بود و هست.
جا داره از بنیان گذار این سایت ادمین عزیز تشکر کنیم و از باقی مدیران سایت که بدون هیچ چشم داشتی از ابتدای شکل گیری سایت همراه سایت بودند.
بهتر نام ببرم از مدیران حال حاضر (به ترتیب الفبا) :
یادمون نره که فقط مصرف کننده نباشیم و تا می تونیم تجربیاتمون رو در زمینه مهاجرات به اشتراک بزاریم.
تولدت مبارک مهاجرسرا
WikiMAn
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم.
شماره کیس: 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس : June 2011 9
دریافت ویزا : 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
2011-08-18 ساعت 11:26 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-18 ساعت 21:26 توسط ابی22.)
درود بر مهاجرسرای گل ...
درود فراوان بر مدیریت سایت ...
درود وافر بر مدیران زحمتکش ، که بدون هیچ جشم داشتی همواره به ما کمک می کنند ..../
---------------------------
مدیر گرامی WIKIMAN همه ی حرفها رو زدند و حرفی نمونده برای ما که بزنیم ...
فقط اینکه دوستان مهاجر همیشه موفق باشید و هر کجا هستید و یا خواهید رفت ، تندرست ، پاینده ، موفق و سرافراز باشید .../
به امید خدا همگی سلامت باشید تا سال آینده نیز تولد 5 سالگی مهاجرسرا رو ببینید .../
--------------------------
مهاجرسرا تولدت مبارک !
/ ای پرنده مهاجر سفر سلامت اما !.. به کجا میری عزیزم قفست تموم دنیا /
/ روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری .. وقتی خورشیدی ( مهاجرسرا ) نباشه ، تو همیشه سوت و کوری /
آخرش یه روزی هجرت در خونتو می کوبه .. تازه اون لحظه میفهمی همه آسمون غروبه ......!