2016-02-07 ساعت 03:33
(2016-02-05 ساعت 21:23)golia نوشته:(2016-01-27 ساعت 21:10)yami نوشته: من نزدیک میامی بودم اما نه دیگه. رفتم سالت لیک سیتی و با اینکه کار دولتی پیدا کردم اما حوصلم بخاطر تنهایی بشدت سر رفت و آمدم وگاس.جناب yami يه سوْال دارم براي تازه واردين بخصوص با سرمايه اندك و خانواده چه شهري رو توصيه ميكنيد مثلا سالت ليك يا لاس وگاس دليلش هم مشخصه خريدن وقت براي مهاجرتازه وارد?
در جنوب فلوریدا اگه اسپانیولی ندونید کار سخته چون همه هسپنیک هستن.
کلا برای تازه واردها من وگاس و پیشنهاد میکنم. کار دم دستی بخاطر صنعت توریسم زیاد (فلوریدا همینم نیست یا اسپانیولی میخواد) و هزینه ها قابل تحمل تره (اجاره ها در فلوریدا خیلی بالاست). آب هوا هم زمستونا برفی نیست که برای تازه وارد بدون ماشین و خونه درست حسابی معضلی هست.
الان در ایالات شمالی مردم قبض برق و گازهای چند صد دلاری میدن که از عهده یه تازه وارد ممکنه خارج باشه.
معلمی در آمریکا حقوق پایین و بسیار پر دردسره. استخدامشم تا آخر عمر قراردادیه سال به سال. بچه ها هم بینهایت تخس و بی ادب.
برای بچه ابتدایی ها، بچه اگه شلوارشم کثیف کنه، معلم تمیزش میکنه. دیدم که میگم.
باید لیسانس داشته باشید در هر رشته ای بعد برید یه کالجی یا دانشگاهی دوره معلمی طی کنید و کلی امتحان و دوره پاس کنید تا مدرک معلمی لدن که باهاش دنبال کار باشید. ارزش نداره. ساعات کارش زیاد، همش سر پا و حقوقش هم سالاری عست یعنی ساعتی نیست و اضافه کار نمیگیرید.
زبانتونم عالی نباشه که با بچه ارتباط کامل برقرار کنید، اساسا شغل معلمی منتفیه.
Boies,چطوره با لاس وگاس چه فرقي با هم دارن بجز از نظر آب و هوا آيا شما لاس وگاس هم زندگي كردين
دوست عزیز، من قبلا یا بهتر بگم تا همین یک سال پیش فکر میکردم که یه خارجی، از جمله یه ایرانی، به راحتی میتونه در هر شهری در آمریکا که به نسبت خوب باشه زندگی کنه و راضی باشه ولی ماجراهای این یک سال اخیرم به من ثابت کرد که بجز آنهایی که واقعا به خرید وقت احتیاج دارند وگرنه برگشتنی هستن یا هوم لس میشن، بقیه به سرعت زندگی براشون سخت میشه و به این نتیجه میرسند که ایکاش با کمی هزینه بیشتر و قبول یک کار بدتر، در یک شهر سوشال تر و بین المللی تری زندگی میکردند.
همانطور که در یک تاپیک دیگه احتمالا گفتم، اگه تمام فاکتورها رو با هم در نظر بگیریم، واقعا تعداد شهرهای انگشت شماری در آمریکا برای زندگی یک خانواده ایرانی یا یه ایرانی مجرد مطلوب هست.
مردم مناطق مید وست آمریکا، قلبا آدمهای خوبی هستند و اون پدرسوختگی و کلاشی که در مردم شرق آمریکا دیدم رو کمتر دارند ولی باید اینو قبول کنید که اگه جزو سیستم مذهبی اینا نباشید، اینا شما رو «نخواهند دید». یعنی شما برای آنها وجود خارجی نخواهید داشت!! و این برای آدم تنها (البته بیشتر مد نظرم آقایان عزیز هست! وگرنه بانوان محترم که کره ماه هم برن مشکلی ندارند!!) که کس کاری در آن شهر نداره، دیوانه کننده هست.
در سالت لیک که بخاطر جمعیت مورمون تقریبا پنجاه درصدی به نسبت وضعیت بهتر بود، این قضیه کماکان به شدت نمود پیدا میکرد، چه برسه به شهرهای کوچکتر مثل بویزی که فرمودید و بسیار یکدست تر هستند.
من یکی دو نفر در سالت لیک میشناختم که از بویزی آمده بودند و در مورد شهر و ایالت در مقایسه با سالت لیک مثل یک اجتماع روستایی بدون امکانات تفریحی صحبت میکردند و البته مردمی خوش قلب ولی بسیار کوته فکر و با ذهنی بسته. میگفتند که از سالت لیک بسیار راضی تر هستند. همین کفایت کرد که اصلا فکر هزینه کردن و رفتن و دیدنش رو هم نکنم، چه برسه به زندگی.
البته بازم میگم اگه کسی گیر ارتزاق روزمره هست و یک هفته کار نکنه هوم لس میشه، باید اصلا به این مسائل توجه نکنه چون مهمترین قضیه زندگی در جایی با کار زیاد و هزینه های کم هست.
فعلا سالت لیک رو برای خانواده ها، مخصوصا خانواده های مذهبی، که جمعیت خودشون رو دارند و اصلا نیازی به ارتباط برقرار کردن با دیگران و دوست پیدا کردن ندارند، توصیه میکنم. مخصوصا که امکانات گردش و تفریح اطراف شهر در بهار و تابستان بی نظیر هست. وگاس هم برای خانواده های غیر مذهبی و مجردها بخاطر زندگی ارزان ولی اکتیو تر.
خداییش وگاس هم به اون بدی که میگفتن نیست!! من که فعلا بجز تصادفات رانندگی بیشتر نسبت به سالت لیک، و البته کمی ارزانتر بودن کرایه خانه ها، چیز خاصی ندیدم.
واقعا کالیفرنیا یک چیز دیگری است! ولی با بیکاری بالا و هزینه های گزاف، برای یک تازه وارد ریسک بزرگی هست. من بعد از 5 سال زندگی در آمریکا هنوز جرات نمیکنم به کالیفرنیا فکر کنم.
امیدوارم که به زودی بتونیم پرتلند اورگان و شیکاگو را هم ببینم که هر دو شهری مدرن و به داشتن مردمی مهربان و اجتماعی (که اولین اولویت انتخاب شهر من هست) شهره هستند. مخصوصا پرتلند که سرمای شیکاگو را هم ندارد و چیزی در حد کالیفرنیا با تخفیف ویژه حساب میشود!!