موضوعها: 0
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-11 ساعت 21:58)yami نوشته: با این آمارها برای زندگی یا عدم زندگی در شهری تصمیم نگیرید.
مهمترین فاکتورها:
- میانگین اجاره آپارتمان در یک محله مناسب
- بحث پیدا کردن کار مناسب، نه چندان دور به محل زندگی
- آب و هوا و امکانات زندگی اجتماعی شهر
وگرنه هزینه خورد و خوراک در اکثر شهرها بسبار مناسب هست، مخصوصا اگه بدونید چگونه و از کجا خرید کنید. در اروپا اینها ممکنه معیار باشه ولی در آمریکا نه.
دوست عزيز اين رقم ها واسه يه منطقه بالاشهر يا پايين شهر نيست.متوسط ارقاميه که واسه اين شهر ميانگين گرفته شده.
روي كاغذ خم شده بود
بنويسد «آزادي»
بالای سرش
بيست قرن پرنده بود
كه در هوا ميچرخيد
هر دور خستهتر
هر دور، بالاتر و، دورتر.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ميامي داون تاون كه كلا هيچي، خطرناك و نا مناسب، فقط براي ديدن ، شهر هاي خوب كه با دارن تاون حدود ٤٥ دقيقه فاصله دارند sunny isles, aventura , bay harbor , bal harbor . و بسمت بالاتر weston, pembroke هستند، منظورم از خوب امن و مدارس خوب است. البته اينم بگم اگر بچه داريد كلا دور فلوريدا را خط قرمز بمكشيد، حتي بهترين جاهاش و بهترين مدرسه هاش هم خوب نيستند. رانندگي يك ورژن از ايران، بوق زدن هاي متناوب، رد كردن چراغ قرمز، زدن تو صف ماشين ها، راه ندادن به عابر پياده كاملا عادي است. حتي براي اوتوبوس مدرسه هم نمي ايستند. بي نظمي در سيستم اداري و..... خلاصه بقول صاحب خونه ما welcome to florida! اونموقع نفهميديم منظورش چيه. از نظر هزينه، جاي خوب اجاره دو خوابه 2000-2500. بيشتر هم هست خيلي. اگر نور گير نباشه و طبقات بايين بدون ويو خوب تا 1600 هم پيدا ميشه. zillow را چك كنيد دستتون مياد. state tax نداره. اگر مي خواهيد از ارامش و نظم امريكا لذت ببريد فلوريدا را فراموش كنيد. من كه به هيچ عنوان حاضر نيستم پسرم اينجا تو فلوريدا باشه.
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
سنت جان اگه اشتباه نکنم واقعا یکی از آرامترین و زیباترین و خوش آب و هوا ترین قسمتهای فلوریدا هست.
یک بار از آنجا رد شدم و عاشقش شدم ولی خوب کار بار بعید میدونم زیاد باشه اونجا.
جون میده برای زندگی بازنشستگی!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان وتشکر پیشاپیش از دوستانی که تجربیان خودشون رو با ما به اشتراک میذارن. من و همسرم امسال تو لاتاری برنده شدیم و قصد داریم اگر خدا بخواد بیایم آمریکا. قبل از اینکه اینجا بنویسم خیلی تحقیق کردم و از صحبت های دوستانم به این نتیجه رسیدم که ایالت فلوریدا و شهر میامی محل چندان مناسبی برای من نیست ولی از اونجایی که یکی از بستگان نزدیکم در میامی زندگی میکنه و سالهاست که آمریکا بوده به احتمال فراوان میخوام در ابتدا بیام اونجا. من رشته ام کامپیوتر هست و شغلم در ایران برنامه نویسی نرم افزار های تحت وب هست. همسرم هم کامپیوتر خونده و لی در حوزه تبلیغات فعالیت کرده. با توجه به تحقیقاتی که انجام دادم میامی از لحاظ کار و موقعیت شغلی چه در ابتدا و چه بعد از مدتی که کارهای ساده انجام دادم برام مناسب نیست وقصد ندرام اینجا زیاد بمونم اما از طرفی خیلی از دوستان از داشتن کسی که هوای شمارو داشته باشه خیلی تعریف میکنن و من در میامی این موقعیت رو دارم.یعنی کسی اونجا هست که میتونم روش حساب کنم. با توجه به این موضوع و اینکه من خودم به شخصه شهر دالاس رو برای زندگی و کار خیلی بهتر میدونم چندتا سوال از عزیزان داشتم که امیدوارم اینجا جواب هاشون رو پیدا کنم.
1- با توجه به اینکه اطمینان دارم در بدو ورود به میامی و کمک کسی که اینجا دارم میتونم یه کار ساده پیدا کنم آیا عاقلانه است که بعد از چند ماه برم جایی که هیچ کسی رو ندارم و نمی شناسم و دوباره شروع کنم؟
2-اینکه میامی برای تازه واردین خوب نیست با توجه به شرایط بنده اساسا چقدر واقعیت داره؟
3- آیا اصلا ارزش داره که از میامی برم یا اینکه بهتره تا جایی که ممکنه اینجا بمونم وسعی کنم همینجا زندیگیمو ادامه بدم.
4- با توجه به اینکه در بدو ورود چند ماهی(حداکثر 3 یا 4 ماه) میتونم منزل کسی که اونجا دارم بمونم.چقدر پول برای شروع باید همراه داشته باشم که مشکلی برام پیش نیاد؟
خیلی ممنون از دوستانی که میتونن و بنده رو راهنمایی میکنن
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
Salam.dustan ma ham dar Miami hastim donbale hamkhuneye khanom baraye mahe Novambre hastam a
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان
کسی راجع به مناطق Cutler BAY و Richmond West و کلا" مناطق جنوب میامی اطلاعاتی داره بده
متشکرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و خسته نباشید
دوستان من میخوام با ویزای کار وارد میامی بشم و یکسری مطالبی که تو سایتها خوندم نگرانم کرده.نوشتن که میامی شهر گرونی هست قیمت مسکن و خوراک بالاست.از طرفی اب و هواشم گرم و مرطوب هست یه چیری مثل بوشهر خودمون...کسی میتونه منو راهنمایی کنه.راجع به میامی و کارولینای شمالی اطلاعاتی به من بده..