موضوعها: 2
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
orlando
با عرض شرمندگی که دارم ۱ کمی دیر جواب میدم. من هنوز فرصت نکردم که دنبال کار برم، ولی در مورد هوا باید بگم که اینجا به شدت گرم و مرطوبه. جوری که من موهامو سشوار میکشم میرم از خونه بیرون تا دم ماشین موهام فرفری شده!!!!! با توجه به اینم که تازه ۱ ماه که اومدم، مینیمم و حد اکثر دما رو نمیدونم چی بگم ولی ۱ سر به ویکیپدیا بزنید همه چی معلوم میشه! کلا فلوریدا پراپرتی تکس نداره، ولی خوب جوره دیگه جبران کرده، مثلا من در نورث کرولینا پول گواهینامه در حد ۲۰ دلار دادم اونم برای ۹ سال، شنیدم اینجا برای رنیو کردنش ۴۹ دلار هزینه بر میداره، اجاره خونه هم مینیمم ۱ آپارتمان ۱ خواب ۶۰ متری فسقل نزدیک دانشگاه که ما هستیم حدود ۷۰۰ دلار. البته شیکتر هم داره که با همین متراژ ۹۵۰ دلاره. بقیه مخارج هم من با نورث کرولینا مقایسه میکنم تقریبا یکی هستش، بیمه ماشین حدود ۵۰ دلار تفاوت داره، ارزونتره یعنی! امنیت هم نمیدونم چی بگم، هفته پیش ظاهراً ۱ شب تو یکی از نایت کلابها ۱ آدم دیوانه ای چند نفر را میکشه که خوب ما نایت کلاب نمیریم کلا. بیشتر از این هم چیزی ندیدم و نشنیدم. قسمتهای توریستیِ شهر رو هم هنوز فرصت نکردیم بریم، رفتیم حتما بهتون میگم. آهان یک چیزی که به نظرم عجیب اومد این که اینجا به نسبت آمریکا اکثرا بد رانندگی میکنن، ۱ چیزی شبیه تهران البته نه به اون شدت، ولی خوب بی اعصابن، بوق زیاد میزنن که من فقط اینجوری شو تو نیو یورک دیده بودم و هیچ شهر دیگه ای ندیدم اینقدر بوق بزنن! تکس اینجا هم ۶.۵ درصد هست. راستی آبه این شهر افتضاحه، از شیرهای خونه گاهی سنگ ریزه میاد! فعلا همینا به ذهنم میرسه. بعدن چیزی دستگیرم شد میام و بهتون میگم.
موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-19 ساعت 06:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-19 ساعت 12:06 توسط ParsTrader.)
bebakhshid vali behnevis kar nakard!!!!!!!!!
ab o havai miami garm va sharji ast vali aslan ghabel moghayese ba shomal irannist.va be khater vojod aircondition shoma dakhel ham maghazei ke mishavid niaz be gakat darid,pas ziad negran havai inja nabashid.moshkel mohem inja ine ke zaban aval miami spanish ast na english va bekhater hamin roooz be rooz az american hai asli az inja mohajerat mikonand.va be hamin dalil peida kardan kar kami moshkel ast.vali az taraf digar choon 70% jamiat in shahr mohajer hastand adam ziad ehsas biganegi nemikone.vali aslan roi irani hai inja hich hesabi baz nakonid magar inke abadani hastid va yekishoon o khob mishnasid vagarna inja age ye irani befahme shoma irani hastid to maghazeh dige farsi ba bachasham harf nemizaneh,man ke hanooz bad az 1 sal o 6 mah nafahmidam chera????
albateh in mataleb dar mored miami bood dar shahr hai shomali tar matlab kheili fargh mikone chooon tedad spanish zabanh a kamtar mishe
ببخشید ولی بهنویس کار نکرد!!!!!!!!!
آب و هوایی میامی گرم و شرجی است ولی اصلا قابل مقایسه با شمال ایرننیست.و به خاطر وجود ایرکندیتین شما داخل هم مغازهای که میشوید نیاز به گاکت دارید،پس زیاد نگران هوایی اینجا نباشید.مشکل مهم اینجا اینه که زبان اول میامی اسپنیش است نه انگلیسه و بخاطر همین روز به روز از آمریکنهای اصلی از اینجا مهاجرت میکنند.و به همین دلیل پیدا کردن کار کمی مشکل است.ولی از طرف دیگر چون ۷۰% جمعیت این شهر مهاجر هستند عدم زیاد احساس بیگانگی نمیکنه.ولی اصلا رویی ایرانیهای اینجا هیچ حسابی باز نکنید مگر اینکه آبادانی هستید و یکیشون و خوب میشناسید وگرنه اینجا اگه یه ایرانی بفهمه شما ایرانی هستید تو مغازه دیگه فارسی با بچههشم حرف نمیزانه،من که هنوز بد از ۱ سال و ۶ ماه نفهمیدم چرا؟؟؟؟
البته این مطلب در مورد میامی بود در شهرهای شمالی تر مطلب خیلی فرق میکنه چون تعداد اسپنیش زبنه ا کمتر میشه
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان اگه تجربه زندگی یا کار توی ملبورن فلوریدا را دارید ممنون میشم تجربیاتتونو در اختیار بقیه قرار بدید.
با تشکر
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی
اینکه میگن کلا اوضاع کار توی فلوریدا خوب نیست درسته؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
هیچ جا خوب نیست اما اینجا مسئله اهمیت دونستن اسپانیولی برای اکثر مشاغل و جمعیت زیاد مهاجر و غیر مهاجر هیسپنیک و توریستی بودن و علاقه برو بچه های ایالات شمالی به کار و تحصیل در اینجا و گرونی تا حدی و کلاس بالا بودن به نسبت بعضی ایالات که هزینه رو میبره بالا و نیاز به داشتن کولر گازی که 24 ساعت کار کنه و گرمای هوا که مجبورت میکنه گاها روزی دو بار حموم کنی و ...... باعث میشه که اینجا پیل و پله نداشته باشین در اسرع وقت به درجه فلاست و فلاکت برسه آدم...
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
2012-08-31 ساعت 20:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-31 ساعت 20:15 توسط masih sh.)
شنیدم میط ر.ا.م-ن.ی اومده فلوریدا و غوغا به پا کرده و وعده دوازده میلیون شغل داده. دوازده میلیون شغل خیلی به نفع تازه مهاجر هاست.ایول بابا
یامی جان هواشو داشته باشی هاااا.:d
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-01 ساعت 14:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-01 ساعت 14:20 توسط Sanazdk.)
سلام به همه .
راستش توسط گوگل وارد این سایت شدم . من شدیدا مشتاق هستم که در ایالت فلوریا و در میامی ساکن بشم . به همراه همسر و پسرم که 4 ساله اش هست . نظره شما چیست ؟
خیلی خیلی خوشحالم که با این تاپیک اشنا شدم ...چقدر خوب شددددد . مرسی از این همه اطلاعات خوب .
35 ساله. مدبر خانه سالمندان .مقیم کشور دانمارک . به همراه همسر و پسرم . هر 3 دارای پاسپورت دانمارکی .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
فلوریدا از نظر امنیت در چه حدیه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-19 ساعت 15:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-19 ساعت 15:20 توسط Sanazdk.)
بیشتر داریم از هوای دانمارک فرار میکنیم . خوب هوا هم تو روحیه بی تاثیر نیست . اولبته هنوز تصمیم قطعی نداریم ولی خیلی او فکر هستیم . زندگی در میامی رو همیشه دوست داشتم . شاید به خاطر آفتابش هست ولی از نظر اجازه خونه اصلا اصلاعی ندارم . میشه یه حدودی برام توضیح بدید ؟ و یا اصلا پیشنهاد میکتید برای موو کردن ؟ و همچنین کار برای من ؟
مرسی
کاشکی یه وبلاگ در مورد میامی میزدید . پیشکسوت شما خیلی خوب توضیح میدید . ممنون