موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه هه من دنبال وکیل ایرانی مهاجرت در شهر اورلندو میگردم میشه راهنمایی کنید مرسی.
موضوعها: 6
رتبه:
222
5 تشکر در 0 ارسال
یامی تا حالا جکسون ویل رفتی؟ چه جور جاییه؟ من اسکورش رو تو سایت ها نگاه می کردم خیلی خوب بود. یکی از اقوام سمت عیال 3 هفته پیش توریستی اومده بودن آمریکا. از ساحل غربی شروع کردن و به ساحل شرقی ختمش کردند. یک شب هم پیش ما بودن. خانوادگی مصمم بودن که به محض برگشت به ایران وکیل بگیرن و از طریق ویزای سرمایه گزاری وارد بشن. ظاهراً هدف اصلیشون تاسیس رستوران ایرانی در جکسون ویل بود. حدس می زنی احتمال ریسکش چقدر باشه؟
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
میخواستم در مورد تامپا با بچه های با تجربه مشورت کنم .تصمیم دارم برای ورود به انجا برم چون یه دوره تکنسین هم میخوام بگذرونم یه راهنمایی کلی میخوام در مورد شهر تامپا وآدماش . هزینه زندگیش و کار پیشاپیش سپاسگزارم
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]
رتبه:
16
2 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان عزیزم و ساکنین محترم اینجا
من ده دوازده روزی میشه اومدم میامی و کلاً خیلی گیج و گنگم. نمیدونم باید چی کار کنم؟از کجا شروع کنم؟ واسه کار و این داستانا. البته یه اتاق اجاره کردم با یه خانواده آمریکایی و دوستم هم اینجا تو همه چیز بهم کمک میکنه الی کار چون اینا یه جمع دانشجویی هستن که ارتباطی غیر از محیط دانشگاهی ندارن. خیلی دوست دارم با ایرانیای اینجا بیشتر آشنا بشم. اگه میشه راهنماییم کنید
ممنون
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز، حالا یک کوچولو مدتی تا خودت رو پیدا کنی خیلی هم خوبه کنار دوستات باشی ولی دیگه بعدش باید بری پی زندگی خودت. اونا دانشجو هستن و اگه بخوای ناخواسته زندگی ات رو بر اساس ساز اونا کوک کنی، یک باره خواهی دید که اونا دارن فارغ التحصیل میشن و میرن پی زندگی خودشون و شما هنوز داری تو مک دونالد تازه اگه شانس بیاری، کارگری میکنی. شرمنده که رک و پوست کنده صحبت میکنم.
به ضرص قاطع!! عرض میکنم خدمت شما که میامی برای شما آمریکا نخواهد شد دوست عزیز.
فکر کن که خربزه آبه.
شما فوق لیسانس چی داری اگه فضولی نباشه؟
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-30 ساعت 21:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-30 ساعت 21:50 توسط amaka747.)
من به میامی میام برای ورود واز اونجا عازم تامپا هستم نیاز به آدرس دارم درمیامی یا تامپا برای این که گرین کارت و سوشال روبفرستن به اون آدرس و ازش بگیرم ..کسی هست که کمک کنه و روش حساب کنم
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]