2014-05-30 ساعت 21:49
(2014-05-30 ساعت 07:59)basi2014 نوشته:(2014-05-30 ساعت 07:10)yami نوشته: دوست عزیز، حالا یک کوچولو مدتی تا خودت رو پیدا کنی خیلی هم خوبه کنار دوستات باشی ولی دیگه بعدش باید بری پی زندگی خودت. اونا دانشجو هستن و اگه بخوای ناخواسته زندگی ات رو بر اساس ساز اونا کوک کنی، یک باره خواهی دید که اونا دارن فارغ التحصیل میشن و میرن پی زندگی خودشون و شما هنوز داری تو مک دونالد تازه اگه شانس بیاری، کارگری میکنی. شرمنده که رک و پوست کنده صحبت میکنم.
به ضرص قاطع!! عرض میکنم خدمت شما که میامی برای شما آمریکا نخواهد شد دوست عزیز.
فکر کن که خربزه آبه.
شما فوق لیسانس چی داری اگه فضولی نباشه؟
نه بابا این چه حرفیه خواهش میکنم. من فوق لیسانس زبان شناسی رایانشی دارم (یه جورایی برنامه نویسی با کامپیوتره) ولی اصلا علاقه ای به این رشته ندارم و نمیخام هم در رابطه با این رشته نه اینجا و نه هیج جای آمریکا کنم. چون اصلا آدم موفقی نخاهم بود..ترجیح میدم یه فوق لیسانس دیگه اینجا بگیرم البته اگه دولت کمک کنه و مجبور نشم خرج زندگیمو از ایران واسم بفرستن..
این رشته ای که شما خوندی فکر کنم تو دنیا حرف اول رو توش آمریکا میزنه!! فکر کنم چیزی شبیه این سیستمهای Text to Speech و Speech to Text و تشخیص صدا و اینا باشه. واییی چه شود!!! حیفش نکن دوست عزیز!
فوق لیسانس هم بخوای بگیری باید امتحان GRE بدی اولش و فکر کنم یک TOEFL هم باید بگیری. بنابرین تا این دو تا رو با نمره عالی ردیف نکردی زیاد به فوق لیسانسه فکر نکن.
حداقل تا اینا رو ردیف کنی یک سالی گذشته و این استیت شدی.
اما بازم میگم، خودت و در فلوریدا حیف نکن. اینجا هیش خبری نیست...
نه پول هست نه کار نه آدم درست حسابی.