موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من سیتیزن هستم و برای پسرانم اقدام کردم الان پرونده همه ی انها کارنت شده و یکی از پسرانم در موقع اپلای بالای 21 سال بود ولی همزمان با بقیه کارنت شده و فرم ds230 رو هم برای هر سه همزمان پر کردیم و ارسال کردیم ایا امکان دارد هر سه همزمان برای مصاحبه دعوت شوند؟ایا تاخیری در پرونده پسر بزرگترم ایجاد میشود؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
من شنیدم اگه پدر و مادرت گرین کارتشونو بگیرن با پر کردن فرم I-130 می تونی بری تو نوبت ویزا... کسی اگه راجع به فرم I-130 اطلاعات داره توضیح بیشتر بده!
اي کاش آدمها ميدانستند در انتظار چه هستند،
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا کسانی که اطلاع دارند خبر بدن من هم یک همچین چیزی رو شنیدم با توجه باینکه پدرومادر گرین کارت دارند وفرزند بالای 21 سال کسی رو نداره تو ایران.شاید قوانینی باشه .با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ممنون از مطالب مفیدی که مطرح می کنید.
کسی راجع به تغییر پرونده از حالت مجرد بالای 21 به متاهل بالای 21 میدونه؟
مادر من سیتی زن هستند و در سال 2006 برای من پرونده گرین کارت
apply کردند .اون موقع مجرد بودم ولی سال پیش ازدواج کردم و مدارک رو هم براشون فرستادیم . کسی مورد مشابهی داشته که بدونه چقدر دیگه طول می کشه؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
hasti banooعزیز کلیه مطالبی که در رابطه با این تایپیک بود مطالعه کردم من وهمسرم در ماه اوریل راهی واشینگتن هستیم وکیس ما لاتاری بوده در روز مصاحبه افیسر گفت فرزندپسرت که مجرداست میتوانید یکسال بعد ببرید امریکا ولی اگرازدواج کنه مشکل خواهد شد .با توجه به قوانین موجود واشاره شده بنظر میرسه این پروسه خیلی طولانی بشه تا فرزندم را منتقل کنم(حداقل 5سال) آیا راه دیگری هست که بشه زودتر انتقالش را صورت داد.درضمن منظور افیسر چه بوده؟ممنون میشم اگر اطلاعی دراین زمینه دارید راهنمایی نمایید.