موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
هانیم خانم اصلا از بحث کردن گریزان نباشید. من شخصا علاقه دارم در باره این موضوعات بحث بشه تا اگر ابهامی در ذهن کسی هست برطرف بشه. بحث های همه ما تا به حال محترمانه و منطقی بوده و همین می تونه بسیار سازنده باشه.
از شما دوست گرامی و همه دوستان دیگر به خاطر شرکت در بحثها بسیار سپاسگزارم.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 0
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-20 ساعت 02:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-20 ساعت 02:59 توسط dreamer60.)
از نظر من وقتی مدت زمان پروسه گرفتن ویزای مهاجرت خانوادگی به
1) تعداد ویزا های موجود
2) صف افراد منتظر برای دریافت ویزا
3) سقفی که NVC برای هرکشور در نظر میگیره
بستگی داره . در این شرایط واقعا" نمیشه گفت که زمان انتظار برای هر کتگوری به چه میزان خواهد بود . فقط با توجه به پرونده های قبلی میشه حدس و گمان زد ولی نمیشه نتیجه گیری قطعی کرد. این مساله به نظر من بدترین اتفاق در روند مهاجرت به آمریکاست . ای کاش می شد برای کتگوری های خانوادگی هم مثل لاتاری ها یک زمان مشخص اعلام می کردند تا این همه آدم بلاتکلیف نمونند.
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست
در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2011-05-20 ساعت 02:57)dreamer60 نوشته: ... ای کاش می شد برای کتگوری های خانوادگی هم مثل لاتاری ها یک زمان مشخص اعلام می کردند تا این همه آدم بلاتکلیف نمونند.
كه چي بشه؟! يه دلهره و اضطراب ناشي از Deadline هم به مصيبتهامون اضافه بشه، عزيز دلم؟!!!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
نه منظورم این بود که ویزا بولتن حدف میشد و به جاش به شکل قطعی میومدند مدت زمان انتظار رو برای هر کتگوری اعلام می کردند . مثلا" اگه امروز برای من درخواست رد میشد , از همین الان میدونستم که دقیقا" 7 سال آینده مصاحبه خواهم داشت .
می دونید , هیچ آدم عاقلی نمیاد بر مبنای احتمال برنده شدن در لاتاری زندگیش رو تنظیم کنه (بر عکس کیس های خانوادگی )ولی بروبچه های مهاجرت خانوادگی هر چه قدر هم صبور باشند و فعال و برنامه ریز و .... آخرش در این سردرگمی چه فرصتها یی که از دست می دهند و ....
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست
در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
alisarvareharchiabi جان من دختر خالم 7 -8 ماه پیش به راحتی ویزا گرفت درحالی که -23-24 سالی داشت چون قانونی اومده که فقط باید در هنگام درخاست زیر22سال سن داشته باشید (همون قانونی که bsbali جان فرمودند)
بنابر این حتما بهتون ویزا میدهند فقط مدارکو براشون بفرستید چون دختر خاله من همه مدارکش کامل بود
موفق باشید
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر ABD2010
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
چشم اگه در سایت uscis پیدا کردم لینک میکنم
درمورد این قانون همه ی ما فکر میکردیم کار ایشون نمیشه اما وکیلی که کارهاشونو پیگیری میکرد گفت مشکلی نیست به نظر من شما هم مثل قبل که به دکتر ناصرییان زنگ زدید حلا هم همین کارو بکنید شاید خدا خاست و کارتون خیلی سریعتر درست شد
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر ABD2010
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-22 ساعت 00:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-22 ساعت 00:40 توسط battosai.)
سلام به دوستان. امیر جان خوش خبر باشی . اما این مدارکی که میگی اون وکیلی که در آمریکا هست از من نخواسته یعنی اون گفته علی نمیتونه!!! در ضمن گفتم خاله ام از مادر و پدرم پول گرفت. و... . به نظر من این جمله فقط در هنگام درخواست زیر 21 باشیم اشتباه هست . به نظرم مسائلی دیگه در میان است . اما کلا این مباحثی که شده منو خیلی به فکر انداخته ... . امیر جان از دختر خاله ات بپرس مدارکش رو کجا فرستاد؟؟؟؟؟ الان من مدارک مادر و پدرم همه دسته وکیله است .(مراحل آخر که چه عرض کنم منتظریم بریم ترکیه)(اما من چی من که مدرکی ندادم.) سوال اصلیم اینه که اون کنسول آنکارا هم میشه مانور داد یا خیر؟؟؟؟؟ یعنی مدارک رو آنکارا ببرم چه طور.؟؟؟؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-22 ساعت 11:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-22 ساعت 20:43 توسط amir2640.)
سلام
در مورد مسائل دیگه ای که درکار باشه فکر نمیکنم چون وکیل فقط همین دلیل رو ذکر کرده بود ممکنه اون موقع که شما فرم ها رو پر میکردین هنوز این قانون نیومده بوده خاله ی من تا اومد ویزا بولتن عقب بره ویزا رو گرفتن
اما در مورد مدارک هم ایشون همه ی مدارکو همراه خانواده پر کردن وپولها رو هم فرستادن (همون فرم های اخری که شما همراه خانوادتون پر نکردید و مخارج خودتون رو برایشان نفرستادین )
در مورد اینکه میشه از انکارا اقدام کرد هم اطلاع ندارم
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر ABD2010
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ؛ من 21 سالم تموم شده بود ولی ویزا رو دادن!!!! این داستانی که میگن اگه 21 سالت گذشته دیگه ویزا بهت نمیدن اشتباه!!!!!!!! ما از طریق f4 اقدام کرده بودیم از طرف عمه ام ....
20 روز دیگه من میرم....
امیدوارم همه ی 21 ساله ها ویزا بگیرن ............