موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-22 ساعت 14:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-22 ساعت 14:12 توسط leily.)
پس مثل اینکه فقط شانس داداش من بود که ۲۰ روز مونده به ۲۱ سالگیش با یه پرونده ی کامل که فقط وقت مصاحبش مونده بود نامه دادن که از F2A به گروه F2B منتقلش کردن!!!
Periority Date:sep 2005
Category: F2B
تکمیل پرونده : ۱۶ مارچ ٢٠١١
در انتظار وقت مصاحبه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من می دونم که قبلا این کار انجام شده برا خانم گارسیا و حالا تعدادی دیگه اگه نگاه کنید می بینید پستا تاریخشون قدیمیه 2006 و 2007 . چیزی که الان هست اینجور نیست. از اون موقع تا حالا وکیلا دادگاه می رن که بتونن برا همه از این قاونون استفاده کنن اما فعلا جواب ندادن و هنوز مسائل قانونی داره . ما مسائل خانم گارسیا رو همون موقع خوندیم و حتی با وکیلشم تماس داشتیم. چیزی که الان هست اگه شما درخواست کنین فعلا تاریختون عوض نمی شه مگر اینکه یک مورد جدید بگین که تونسته باشن چون الان این کیس گارسیا رو اینقد همه وکیلا خبر دارن که اگه وکیلی دوباره انجام بده خب بقیه هم خبر دا می شن ، اون زمان چون جدید بود یه عده تونستن استفاده کنن.
من اینا رو برا این می گم چون پول وکیل گرونه هزینش برا همچین موردی بالاس و فعلا که جواب نداده (من خودم یه نمونش که وکیل داریم)
اگه وکیل هم می خواین بگیرین فعلا زیاد امیدوار نباشین که بتونه تاریخ تشکیل پروندتونو عوض کنه و برنامه هاتون رو این باشه که زود کارتون درست می شه. چون فعلا دادگاها نتیجه ندادن و هنوز قاضی نظرشو نگفته و تاریخ تشکیل پرونده همین تاریخ جدیده فعلا .بهرحال امیدوارم که زودتر نتیحه رو بگن ولی 4 5 سال فعلا همینه!
(مطالب این پست از صحبت وکیلا تو تلوزیون، وکیل خودم و وضعیت پرونده خودم بود مرجع اینترنتی نمی دونم)
F1
تشکیل پرونده: آگوست 2007 |مصاحبه: جون 2015 ،ارمنستان | ویزا: یکضرب
ورود اول به امریکا: جون 2015 | دریافت سوشال: 2 هفته بعد از ورود - گرین کارت: 6 هفته بعد از ورود
سفرنامه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
اینا فکر نمی کنید کمی سطحش بالا باشه من این مسائل فارسیشم بخونم متوجه نمی شم شاید هیچ کس دیگر هم که الان تو نوبته این چیزا رو ندونه و لازم هم نباشه.
منظورم اینه کسی که می خواد با یه چیزی کار کنه لزومی نداره همه مسائل داخلی سیستمو بدونه، مثلا ریز قانون حمایت فرزند چیه یا دادگاه appeal کجاست و وکیل ها کجا شکایت می کنن ... خب اینا که دیگه کار وکیله
من نتیجه نهایو گفتم که برای جابه جا کردن تاریخ درخواست جدید هنوز موفق نبودن، چند سال پیش مواردی بوده اما نه الان. حرف وکیل و دادگاهم اوردم ولی نه تخصصی، در حد اینکه وکیلا تو دادگاه فعلا نتیجه نگرفتن!
من متوجه لینک و منظورتون نشدم، می شه به زبان ساده بگین منظورتون اینه که طول می کشه دادگاه جواب بده یا برا یه سری پرونده ها این جواب می ده برا بعضی نه یا ...؟
F1
تشکیل پرونده: آگوست 2007 |مصاحبه: جون 2015 ،ارمنستان | ویزا: یکضرب
ورود اول به امریکا: جون 2015 | دریافت سوشال: 2 هفته بعد از ورود - گرین کارت: 6 هفته بعد از ورود
سفرنامه
موضوعها: 2
رتبه:
97
5 تشکر در 0 ارسال
البته نقل قول دوم مربوط به پست من بوده، که خوشبختانه برنده بد شانس لاتاری 2012 نبودم ! (:-)