موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوست گرامی ممکنه توضیح کاملی در مورد دو جدول ویزا بولتن بدهید. دو تا جدول هست “Final Action Dates” and “Dates for Filing Applications,” با تاریخ های متفاوت برای کیس ما که من گیج شدم نمیدونم چه فرقی دارند.
رتبه:
3
29 تشکر در 17 ارسال
(2017-06-11 ساعت 06:16)ali039 نوشته: دوست گرامی ممکنه توضیح کاملی در مورد دو جدول ویزا بولتن بدهید. دو تا جدول هست “Final Action Dates” and “Dates for Filing Applications,” با تاریخ های متفاوت برای کیس ما که من گیج شدم نمیدونم چه فرقی دارند.
دوست عزیز جدول اول بولتن که توی سایت میبینید بر اساس تاریخ priority date شماست که نشان میده شما کی current میشوید و برای کنسولگری باید آماده بشید جدول دوم برای ارسال مدارک برای اداره NVC یا هر اداره مهاجرتی که پروندتون در آن تشکیل شده
F2A
priority date :20 May 2016
approved :30 Sep 2016
case number:1 Nov 2016
Invoice ID number : 22 Sep 2017
confirmation number:24 Sep 2017
complete:25 Dec 2017
Interview:31May 2018
Result : waiting
رتبه:
3
29 تشکر در 17 ارسال
(2017-06-11 ساعت 13:50)azadehriahi نوشته: (2017-06-11 ساعت 10:54)melon نوشته: [quote='ali039' pid='760223' dateline='1497145601']
دوست گرامی ممکنه توضیح کاملی در مورد دو جدول ویزا بولتن بدهید. دو تا جدول هست “Final Action Dates” and “Dates for Filing Applications,” با تاریخ های متفاوت برای کیس ما که من گیج شدم نمیدونم چه فرقی دارند.
دوست عزیز جدول اول بولتن که توی سایت میبینید بر اساس تاریخ priority date شماست که نشان میده شما کی current میشوید و برای کنسولگری باید آماده بشید جدول دوم برای ارسال مدارک برای اداره NVC یا هر اداره مهاجرتی که پروندتون در آن تشکیل شده
همون اول که پرونده باز شده مدارک رو مگه نمیگیرن
میدونین چه مدارکی باید ارسال بشه؟
[/quote
بله یکسری همون اول میفرستی ولی معمولا خودشون ایمیل میدهند و مدارکی که لازم باشه رو ازتون میخوان و خیلی وقتها همون مدارکی که قبلا فرستادی باز دوباره میخوان
F2A
priority date :20 May 2016
approved :30 Sep 2016
case number:1 Nov 2016
Invoice ID number : 22 Sep 2017
confirmation number:24 Sep 2017
complete:25 Dec 2017
Interview:31May 2018
Result : waiting
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان امیدوارم همگی خوب و سلامت باشید بویژه دوستان منتظر گروه F2B
چند روزه مادرم ایمیلی دریافت کرده مبنی بر اپرو شدن من و الان نمی دونم خوشحال باشم یا ناراحت!!! ( آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا!!)
از دوستانی خواهشی دارم اگر میدونید پروسه به چه صورته لطفا راهنمایی کنید و
سوال اصلیم اینکه الان با وجود مشکلاتی که ترامپ ایجاد کرده امکانش هست که ویزا بدن یرای مصاحبه یا نه؟
و اگر ممکنه بصورت خصوصی هم شده یه وکیل مهاجرتی به من معرفی کنید برای اینکه یه داستان دیگه ای هم دارم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کسی می دونه که اگر بخواهیم سفارتمون را عوض کنیم تاریخ دعوت به مصاحبه عقب می افتد؟
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
متاسفانه ایمیگریشن آفیس تشخیص داد که حضور ما و اپروو کردن مجدد کیس ما, برای مادرمون با وجود فوت پدرمون نیازی نیست!!!!!!!!!!!و کیس ما رو REVOKE کردن و بازهم متاسفانه وکیل ما بنا به دلایلی منطی حاضر نشدند که برای ما APPEAL کنن و گفتند که فایده نداره و دوباره همون نفر قبلی پرونده شما رو بررسی میکنه و فرصت 30 روزه برای درخواست تجدید نظر رو هم از دست دادیم
اداره ایمیگریشن گفته که مادرشون میتونن دوباره براشون درخواست کنن که مادر من در سال 2014 این کار رو کرده بودند و این به معنی انتظار حداقل 4 ساله مجدد برای من و خواهرم در سن 36 سالگی میباشد و نباید هم ازدواج کنیم
خیلی ناراحتم و دیگه هم هیچ کاری از دستمون بر نمیاد
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و درود
پدرم که گرین کارت داره کپی گرین کارت خودش و ترجمه مدارک اثبات این که من فرزندش هستم مانند ترجمه شناسنامه خودش وترجمه سند ازدواج و غیره رو با پست فرستادیم به دفتر مهاجرت در فونیکس که حتی رسیدش روز ۲۴ دسامبر سال پیش اومد دستمون ولی دیگه هیچ خبری از اپروو شدن و شماره پرونده گرفتن نشده، هیچ ایمیلی نیومده. بیش از ۶ ماه میگذره، چکار کنم؟
ممنون بابت پاسخ ها و راهنمائی ها
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من فرم I-130 و مدارک را همون جوری که در پست بالا نوشته ام در دسامبر سال گذشته فرستادم با پست USPS یا DHL از داخل خود ا م ر ی ک ا و رسید تحویل پاکت مدارک را ۲۴ دسامبر گرفتم حالا در این مرحله باید منتظر نامه ApprovalLetter باشم؟ چجوری از این Priority date و شماره پرونده مطلع شوم؟
در مورد شما این مدت زمان چقدر طول کشید؟
از بابت کمکتون ممنون و متشکر خواهم شد.