موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.مادری که گرین کارت داره و بخواد برای فرزند بالای ۲۱ سالش اقدام کنه،از طریق کدوم سایت باید فایلش رو اپلای کنه؟(اگه نخواد وکیل بگیره)
کيس نامبر: 2017AS7###
تعداد افراد: 2
سفارت: Abudhabi
مشاهده قبولی: 2 Oct
ارسال فرم: 18 Oct
نامه دوم: 24 May
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیر خسته نباشید
از دوستان مطلع میخواستم خواهش کنم اگر راهنمای پر کردن فازسی فرم I-130 خدمتتون هست یا آدرس لینکش رو میدونید لطفا منو تو این راه راهنمایی کنید خیلی ممنون از لطف شما دوستان
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October
تاريخ پی دی:8 2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام شماره ای در دبی دارید تا برای مراحل مدیکل هموطنان ایرانی کمک کنند چون قبلا خانمی بود که با گرفتن تماس کمک می کرد و با گرفتن پولی برای گرفتن ازمایشات و رفتن به سفارت همراهی می کرد ایا کسی هست در این مورد راهنمایی کند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و خسته نباشید به همه شما عزیزان من گری کارت دارم وبرای دخترم دو سال پیش اقدام کردم ولی فقط رسیدن پول را به من اطلاع دادن و هنوز کیس اپرو نشده و نامه ای به جز رسیدن رسید پول به دست ما نرسیده به نظر شما باید چکار کنم ممنون می شمراهنمایی کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام یک سوال داشتم
مادر یکی از دوستان من که گرین کارت داشته واسه دخترش اقدام گرین کارت کردن. ولی بدلیل اینکه اینجا مشکل قلبی داشتن بیش تر از ۶ ماه هست که خارج امریکا هستن میخواستم بپرسم که این بیش از ۶ ماه خارج بودن تو پروسه دخترشون اشکالی به وجود میاره یا نه؟
البته ایشون مدارک پزشکی در مورد بیماریشون هم دارن و قصد دارن دوباره به امریکا سفر کنند. ممنون میشم که راهنمایی بفرمایید. البته نامه nvc برای دخترشون اومده که مدارک را بفرستید. الان ترسیدن که نکنه مشکلی در پروسه دخترشون به وجود بیایید
ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
I am a US citizen by birth and have all legal documents except five years presence in USA , i have been in USA less than 5 years .i was born in US 1979 and stayed overthere for one year then i backed to my country(IRAN) with my parents when i was a child ( 1 years old). also, i have been in USA on 2013 for two month. i got married in iran 4 years ago and now i have two kids both under 3 years old.
how can i get green card for my children?
Form N_600k ?
Form i-130?
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیز:
آیا کسی میدونه برای بچه ای که از یک مادر شهروند آمریکایی -ایرانی Citizen در ایران متولد چطوری میشه پاسپورت آمریکایی گرفت ؟
با توجه به اینکه مادر بچه قانون پنج سال اقامت و حضور فیزیکی (زندگی در آمریکا ) را ندارد . (یک سال دارد)
سوال : از طریقی باید اقدام کرد؟ USCIS - form N_600K ? یا از طریق کنسولگری های نزدیک ایران؟
با تشکر فراوان