موضوعها: 0
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
خیر تا از ایران فارغ التحصیل نشی طرحت رو نخری یا تموم نکنی . نمیتونی هیچ مدرکی بگیری چون تا مدارکت رو ایران تایید نکنه ecfmg کاری پیش نمیبره این قوانین برای دانشجویان کشورهای دیگه است پس اگه هنوز دانشجویی باید صبر کنی تا درست تموم بشه بعد اقدام کنی امیدوارم که جوابت رو گرفته باشی
موفق باشی
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان هیچ کس از nbde. اطلاهاتی نداره
به قول جناب چاپلین: شاید این زندگی اون مهمونی نیست که می خواستی به آن دعوت بشی،ولی حالا که دیگه دعوت شدی تا میتونی زیبا برقص
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من همه مطالب این تاپیک را خوندم,ولی فکر میکنم یکم مطالب قدیمیه.اگر کسی جدیدا در ECFMG ثبت نام کرده , میشه مراحلش را توضیح بده؟ایا همون طور که در صفحه 2 توضیح داده شده است یا تغییر کرده؟
ممنون از کمکتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان قديمي اين تاپيك ديگه سر نمي زنن؟ كسي خبري نداره ازشون ؟ مثلا ياشار
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من این میل رو الان از ECFMG دریافت کردم. میشه فارسسی بگید دقیقا چی می خواد؟؟؟
ممنونم
you are required to submit your final medical school transcripts in the original language and a word for word English translation. You may submit your transcripts along with your Certification of Identification Form (Form 186).
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اول بریم سراغ دانشجوها. شما می تونین قبل از فارع التحصیلی تو امتحانات شرکت کنین ولی چند تا شرط داره. ۱- شما باید حداقل دوره علوم پایه رو گذرونده باشین. ۲- باید به محض اینکه مدرکتون (منظورم همون دانش نامه است) صادر شد اون رو براشون بفرستین. ۳- حواستون به اون ۷ سالی که تو پست مربوط به USMLE نوشتم باشه. در پروسه ثبت نام شما اگه دانشگاهتون عضو EMSWP باشه IWA برای شما فرم 186 رو می فرسته (که بعد از تایید ۵ سال اعتبار داره) ولی اگه نباشه (که احتمالاً دانشگاههای ایران عضو EMSWP نیستن) فرم 183 رو براتون می فرسته (که برای هر بار ثبت نام در هریک از امتحان ها باید پر بشه). حالا اینکه IWA و فرم 186 چی هستن رو در ادامه می گم. فرم 183 رو نمی دونم چه شکلی یه چون شامل حال من نمی شد.
این چیزیه که یاشار تو صفحه دو نوشته . ایمیل ECFMG هم منکر این امکان دانشجوهای ایرانی نمیشه . ولی من که به کلی گیج شدم .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
متاسفانه تاپيك هاي مربوط به USMLE به تاريخ پيوستن. و ما همچنان دلتنگ ياشار هستيم و منتظريم تا بياد از تجربه هاش تو امتحان بگه .ايشالا كه تركونده
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.لطفا کسانی که امتحانات USMLE رو دادند از تجربیات و توصیه هاشون برامون بگن.مرسی
موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
SINA454: لطفا توجه داشته باشید پروسه خواهرم از کانادا شروع شده بود.شاید با اینجا متفاوت باشه تایمینگش. ازش پرسیدم سوالات شما را. فرم دوم همان رضایتنامه افشای اسرار و تبادل اطلاعات و از این لوس بازیهای اینجاها بود...
از PHYSICIAN APPLY تلفنی پرسیده بود(ببخشید قبلا به اشتباه گفتم توسایت چک میکرد)وخبردار شد پکیج رسیده شهیدبهشتی...
بعلاوه گفت از همکاران شنیده دانشگاه آزاد انگار خودش کارها را انجام میده و میفرسته شاید اونجا طولانی تر بشه... حدود 7 هفته از زمان اپلای در کانادا طول کشید تهران رسید. یک هفته رسیدن تهران و برگردوندن. دو هفته ای فیلادلفیا به کانادا تائید داد.کلا شاید ده هفته..شاید همین داستان توقف تائید و دوباره به جریان افتادنش کار شما را طولانی کرده..نگران نباشید ایشالا زود تائید میشه.
با آرزوی موفقیت برای همه مهاجرین خصوصا مدیکال فیلدیها