موضوعها: 0
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
میتونید اگر مدارکتان ازاد شده مدارکتان را تحویل بگیرید و ترجمه رسمی کنید و بعد در ecfmg ثبت نام کنید چون نیاز به ترجمه دارید تا اطلاعات خواسته شده را وارد کنید که حتما ه باید مطابق با اطلاعات مدارکتان باشد
موفق باشید
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
از زمانی که ثبت نام میکنید در سایت خودش مشخص میکند که براساس زمان ثبت نام بازه ۳ ماهه رو حداکثر در طول ۱ سال باید مشخص کنید مثلا اگر امروز ثبت نام کنید تا دسامبر سال اینده فرصت دارید البته ۳ ماه هم میتونید بعد از پایان مهلت تمدید کنید پس اگر میخواهید بیش از ۱ سال دیگه امتحان بدهید عجله برای ثبت نام نکنید
موفق باشید
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
بنویس جهت تایید مدارک تحصیلی برای تخصص امریکا یا اروپا، کشور مهم نیست چون هر کشوری بری موظف هستند تایید کنن(استثنا ندارن)
من فکر کنم نوشتم امریکا ولی زیاد مهم نیست چی بنویسی اگه مدارکت ازاد باشه یا وثیقه ای باشه حله
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی،
در روند ثبت نام در سایت ecfmg جایی از ما میخواهد که این تاریخ را مشخص کنیم Date you completed requirements for the final medical diploma
این دقیقا چه تاریخی میشود؟ همان تاریخ graduation هست یا فرق میکند؟ ممنون از پاسختون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام. من ثبت نام کردم و فرم ۱۸۶ توسط ecfmg برام صادر شد. بغیر از این فرم فرمهای دیگه ای هم شنیدم لازمه که پر بشه (۱۸۷-۳۴۵-۳۴۴) اونا رو از کجا باید گرفت؟ چون تو پروسه ثبت نام بغیر از ۱۸۶ چیزه دیگه ای برام نیومد. ممنونم از توضیحاتتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام، دوستان بنظرتون این درخواست که در روند تایید مدارک ازمون میپرسن
REQUEST TO WITHHOLD STEP1-2 EXAM RESULTS
FROM YOUR MEDICAL SCHOOL
رو باید اوکی بدیم؟ در غیر اینصورت مشکلی برامون پیش نمیاد؟ فایده اینکار چیه؟