کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
سلام دوستای عزیزم
دوستانی که به جنوب کالیفرنبا پرواز دارن در صورت نیاز کمک با من تماس بگیرن و اگر دنبال کار و بیزینس هستید میتونم کمکتون کنم ( لس انجلس ، ایرواین ، سن دیگو).
شماره کیس:2015ASx17 > کنسولگری:آنکارا > ارسال فرم: 2014 MAY 21 > کارنت شدن کیس: AUG 12 2014 > مصاحبه: 2 اکتبر 2014 > دریافت ویزا یکضرب > ورود به آمریکا 25 نوامبر
سفرنامه من به ترکیه
سفرنامه من به آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: atlantis770
با سلام
امید وارم که خوب باشید
یک مشکلی برای من پیش امده لطفا من را راهنمایی کنید
نامه ها ی پاس سفید بالاخره امد روز ۵ شنبه ولی برای روز جمعه تاریخ داده بودن و من نتوانستم برم
چه کار باید بکنم ؟؟
ایا می شود با همان نامه ها روز دوشنبه مراجعه کم ؟
سپاس گزارم
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

ثبت ركورد در زمانبندي فرايند پاس سفيد

من مدارك خودم و همسرم رو براي دريافت پاس سفيد دوم به دوستم تو شيكاگو دادم. دوستم هم اون ها رو در تاريخ اول آگست پست كرد.
نامه اول در تاريخ 5 آگست براي من در ايران ايميل شد و تاريخ انگشت نگاري رو براي 8 آگست تعيين كردند.
يعني كل فرايند مي تونست در 8 روز انجام بشه كه فكر كنم در نوع خودش يك ركورد محسوب بشه.
اما اتفاقي كه افتاد اين بود كه من با توجه به تجربيات خودم و دوستان، حدود يك ماه براي اين كار زمان پيش بيني كردم و لذا بليط رفتم رو براي 30 آگست گرفتم. در نتيجه در 8 آگست ايران بودم و نمي تونستم براي انگشت نگاري حاضر باشم.
مشكل بزرگتر اين بود كه وقتي نامه دوم به آدرس دوستم پست شد، اون خودش يه سر اومده بود ايران و در نتيجه ما از تاريخ انگشت نگاري 8 اگست بي خبر بوديم (چون نامه دوم فيزيكي هست و ايميل نميشه).
نكته قابل توجه اينه كه خودشون وقتي كه ديدن ما در تاريخ انگشت نگاري در محل حاضر نشديم، براي 21آگست يه وقت ديگه به طور اتوماتيك دادند. ولي ما تو اون تاريخ هم ايران بوديم (ياد آوري اينكه بليط ما 30 آگست بود).

سر تون رو درد نيارم، دوستم برگشت شيكاگو و با ما تماس گرفت و گفت چه نشسته اي كه دو بار برات تاريخ انگشت نگاري تعيين شده و تو با خيال راحت نشستي تو ايران.
من هم در كمال نا اميدي در حالي كه دو تا 445 دلار نازنين و كل برنامه ريزي دريافت پاس سفيد رو از دست رفته مي ديدم، از دوستم خواستم كه يه نامه بهشون بزنه و درخواست تاريخ جديد كنه.
خلاصه وقتي رسيديم شيكاگو، يه وقت ديگه بهمون دادن براي 11 سپتامبر ساعت 9 صبح و خوشبختانه بليط برگشت ما 11 سپتامبر ساعت 19:45 بود.
بلاخره به صورت كاملا ميليمتري رفتيم انگشت نگاري رو انجام داديم و بعد از ظهرش برگشتيم ايران.

غرض از نقل اين قصه بيشتر اين بود كه به دوستان بگم تاريخ تعيين انگشت نگاري مي تونه خيلي زود و يا خيلي دير باشه و براي هر كسي فرق مي كنه. ضمن اينكه اگه شما در تاريخ مذكور در محل حاضر نباشيد، به احتمال بسيار زياد مثل كيس ما، دوباره يه تاريخ ديگه براتون تعيين مي كنن. هر چند در نامه دوم ذكر شده كه اگر در تاريخ انگشت نگاري در محل حاضر نباشيد، ممكنه اين طور فرض بشه كه شما مايل به ادامه فرايند نيستيد.

موفق و سلامت باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: hosseinkht ، ed2008 ، luigiazzuri4 ، alireza88 ، ریحانا ، samirakn ، Ccroperator
(2015-09-20 ساعت 17:28)shahab2000 نوشته:  سلام دوستان

ثبت ركورد در زمانبندي فرايند پاس سفيد

من مدارك خودم و همسرم رو براي دريافت پاس سفيد دوم به دوستم تو شيكاگو دادم. دوستم هم اون ها رو در تاريخ اول آگست پست كرد.
نامه اول در تاريخ ۵ آگست براي من در ايران ايميل شد و تاريخ انگشت نگاري رو براي ۸ آگست تعيين كردند.
يعني كل فرايند مي تونست در ۸ روز انجام بشه كه فكر كنم در نوع خودش يك ركورد محسوب بشه.
اما اتفاقي كه افتاد اين بود كه من با توجه به تجربيات خودم و دوستان، حدود يك ماه براي اين كار زمان پيش بيني كردم و لذا بليط رفتم رو براي 30 آگست گرفتم. در نتيجه در ۸ آگست ايران بودم و نمي تونستم براي انگشت نگاري حاضر باشم.
مشكل بزرگتر اين بود كه وقتي نامه دوم به آدرس دوستم پست شد، اون خودش يه سر اومده بود ايران و در نتيجه ما از تاريخ انگشت نگاري ۸ اگست بي خبر بوديم (چون نامه دوم فيزيكي هست و ايميل نميشه).
نكته قابل توجه اينه كه خودشون وقتي كه ديدن ما در تاريخ انگشت نگاري در محل حاضر نشديم، براي 21آگست يه وقت ديگه به طور اتوماتيك دادند. ولي ما تو اون تاريخ هم ايران بوديم (ياد آوري اينكه بليط ما 30 آگست بود).

سر تون رو درد نيارم، دوستم برگشت شيكاگو و با ما تماس گرفت و گفت چه نشسته اي كه دو بار برات تاريخ انگشت نگاري تعيين شده و تو با خيال راحت نشستي تو ايران.
من هم در كمال نا اميدي در حالي كه دو تا 445 دلار نازنين و كل برنامه ريزي دريافت پاس سفيد رو از دست رفته مي ديدم، از دوستم خواستم كه يه نامه بهشون بزنه و درخواست تاريخ جديد كنه.
خلاصه وقتي رسيديم شيكاگو، يه وقت ديگه بهمون دادن براي 11 سپتامبر ساعت ۹ صبح و خوشبختانه بليط برگشت ما 11 سپتامبر ساعت 19:45 بود.
بلاخره به صورت كاملا ميليمتري رفتيم انگشت نگاري رو انجام داديم و بعد از ظهرش برگشتيم ايران.

غرض از نقل اين قصه بيشتر اين بود كه به دوستان بگم تاريخ تعيين انگشت نگاري مي تونه خيلي زود و يا خيلي دير باشه و براي هر كسي فرق مي كنه. ضمن اينكه اگه شما در تاريخ مذكور در محل حاضر نباشيد، به احتمال بسيار زياد مثل كيس ما، دوباره يه تاريخ ديگه براتون تعيين مي كنن. هر چند در نامه دوم ذكر شده كه اگر در تاريخ انگشت نگاري در محل حاضر نباشيد، ممكنه اين طور فرض بشه كه شما مايل به ادامه فرايند نيستيد.

موفق و سلامت باشيد

سپاس از مطلبی که نوشتید ..
به چه ادرسی ایمیل زدید . لطفا کمک کنید . شرایط داره برام سخت میشه .
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

من یه مشکلی دارم پارسال نوامبر امریکا بودم بنا به دلایلی پاس سفید نگرفتم و الان یه مشکی دارم که اصلا نمی تونم برم و نزدیکه یه سال ایرانم، مثلا تا عید بمونم میشه حدودا یه سال ونیم!!!
متاسفانه مشکل حاد دارم دوستان راهنمایی کنید؟ مرسی از راهنمایی همتون
به سان رود که در نشیب دره سر به سنگ میزند رونده باش امید هیچ معجزه ای زمرده نیست زنده باش. خدا پشت پناه همتون باشه دوستان
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-09-20 ساعت 20:54)aydinaghajani نوشته:  سلام دوستان

من یه مشکلی دارم پارسال نوامبر آمریکا بودم بنا به دلایلی پاس سفید نگرفتم و الان یه مشکی دارم که اصلا نمی تونم برم و نزدیکه یه سال ایرانم، مثلا تا عید بمونم میشه حدودا یه سال ونیم!!!

سلام
دوست عزيز برنامت چي هست؟
اگه به هيچ عنوان تا عيد نمي توني بري، كه ديگه الان كاري نمي توني بكني.
بايد عيد بري و توكل به خدا كني و وارد بشي و ببيني آفيسر چي مي گه.
هيچ چيزي معلوم نيست. شايد خيلي گير بده و شايد هم به يه تذكر اكتفا كنه.
در هر صورت به نظر مياد بهترين كار اينه كه مدارك و مستندات مربوط به مشكلي كه برات پيش اومده (مثل تحصيل، بيماري و ...) رو همرات ببري كه اگه سخت گيري كردن، يه چيزي براي ارائه داشته باشي.
پاسخ
تشکر کنندگان: reza12
(2015-09-20 ساعت 20:54)aydinaghajani نوشته:  سلام دوستان

من یه مشکلی دارم پارسال نوامبر آمریکا بودم بنا به دلایلی پاس سفید نگرفتم و الان یه مشکی دارم که اصلا نمی تونم برم و نزدیکه یه سال ایرانم، مثلا تا عید بمونم میشه حدودا یه سال ونیم!!!

اگر مشکلتون واقعن اورژانسی و خارج از محدوده ی اختیارات شما بوده (مثل بیماری لا علاج و ...) با داشتن مدارک لازم میتونید برای Returning Resident Visa اقدام کنید، که اگه بگیرید خیلی بی دردسر وارد آمریکا خواهید شد
پاسخ
تشکر کنندگان: reza12
سلام دوستان
من گرین کارت دارم و پاس سفید گرفتم که 2 سال چون نمیتوانستم برم امریکا
حالا میخواهم مجددا پاس سفید بگیریم برای دومین بار
میخوام ببینم 2 ماه زودتر از تاریخی که پاس سفیدم تمام بشه اگر اقدام کنم قبول میکنند یا خیر
چون اون موقع نمیتوانم بروم امریکا ولی 2 ماه زودترش میتوانم
ممنون میشم که راهنمایی کنید مرا
پاسخ
(2015-03-26 ساعت 01:07)sce نوشته:  قابل توجه دوستانی که از من در پیام خصوصی یا در تاپیک عمومی در مورد وضعیت پاس سفید درخواستی یکی از بستگان که برای بار سوم اقدام شده بود:
خوشبختانه این بار هم پاس سفید برای بار سوم و به اعتبار دو ساله صادر شد.پس اگر کسی می خواد برای بار دوم و سوم هم بگیره بدونه که اینکار شدنیه.
موفق باشین.

سلام ممنون بابت اطلاع رسانی از شما
دوست عزیز من هم برای بار دوم میخواهم درخواست بدهم آیا دلیل خیلی محکمی نیاز هستش برای بار دووم ؟
دوست شما چه دلیل آورده اند؟
من اول خرداد تاریخ پاس سفیدم تمام میشه ولی میخوام ببینم میتوانم عید بروم امریکا و درخواست تمدید بدهم بنظر شما؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-03-26 ساعت 03:24)saeed_n_m2 نوشته:  ا سلام
ما یکبار Pass سفید گرفتیم و می خواهیم برای بار دوم اقدام کنیم .
به نظر تون برای بار دوم چه دلیلی بنویسیم . چون الان ما حدود ۶ ماهه آمریکا هستیم , مواردی چون تعهدات کاری و درس و ... را دفعه اول نوشتیم و بیشتر هم برای دفعه اول منطقی به نظر می آید ولی برای بار دوم چیزی به ذهنمان نمی رسد .
دوستان که در این زمینه تجربه ای دارند ممنون می شوم ما را راهنمایی کنند .
ضمنا از pass سفید دفعه اولمون حدود ۹ ماه می گذرد که pass دوم را می گیریم . آیا بازم باید pass اول را در مدارک بگذاریم و ارسال کنیم .
همچنین یک سوال مهمی ذهن ما رو مشغول کرده .
ما تاریخ اعتبار گرین کارتمون ۲۰۱۲ تا 2022 می باشد . دفعه اول pass سفید گرفتیم برگشتیم ایران (۲۰۱۴), اینبار ۹ ماه آمریکا می مانیم و با pass سفید بعدی بر می گردیم ایران (2017). با فرض گرفتن pass سفید سوم , می شود سال 2019 . تا 2022 سه سال وقت باقی است در حالی که با توجه به صفر شده تمام سوابق ما یکسال pass سفیدمان محسوب می شود و برای Citizenship ما باید ۴ سال دیگر بمانیم که می شود سال 2023 که از محدوده گرین کارتمان بیرون می زند . این مواقع چه باید کرد ؟ (البته از pass دوم به بعد فرضیات بود و ممکن است رخ ندهد ).
یعنی از سال 2022 تا 2023 دیگر گرین کارت ما اعتبار ندارد و نمی توانیم از آمریکا خارج شویم ؟ این موضوع تنها این معنی را می دهد یا اینکه کل موضوع منتفی می شود ؟
ممنون از جوابی که به سوال سخت ما می دهید .

سلام دوست عزیز
شما قبل از اینکه پاس سفیدتون تمام بشود تاریخش برای پاس سفید بعدی اقدام کردید ؟
مشکلی پیش نیامد؟
چون مال ما هم خرداد تمام میشود ولی چون اون موقع نمیتوانم مرخصی بگیرم میخوام عید بروم امریکا بنظر شما 2 ماه مانده که پاس سفیدم تاریخش تمام بشه انها قبول میکنند؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
یه سوال دیگه دوستان
آدرس ایمیلی سراغ دارید که من به امور ایمیل بزنم و سوال درمورد پاس سفید ازشون بپرسم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
درود.ما مدارک رو 18 سپتامبر پست کردیم برای خودم و همسرم داخل یک پاکت.امروز (22 سپتامبر) برای همسرم(کیس اصلی) ایمیل اول اومد.آیا برای هر کدام از اعضا باید ایمیل ارسال بشه یا ارسال ایمیل برای نفر اصلی کفایت می کنه و اصلا در این فرایند هم نفر اصلی کیس و نفرات زیر مجموعه دارای تفاوت هستن؟
شماره کیس:**39/ تاریخ مصاحبه:25 مارچ/ محل مصاحبه: ابوظبی/ تعداد نفرات کیس:2 نفر/ وضعیت: همسرم(کیس اصلی) یک ضرب،من در انتظار کلیر/آپدیت ها: 30مارچ،17 اپریل، 5 جولای (کیس اصلی در جواب ایمیل)، 15 جولای(کیس اصلی)، 24 جولای (فقط کیس دوم)،26 جولای (کل کیس)، 27 جولای، کلیر 27 جولای
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-09-22 ساعت 13:59)mona_gh نوشته:  
به نظر تون برای بار دوم چه دلیلی بنویسیم . چون الان ما حدود ۶ ماهه آمریکا هستیم , مواردی چون تعهدات کاری و درس و ... را دفعه اول نوشتیم و بیشتر هم برای دفعه اول منطقی به نظر می آید ولی برای بار دوم چیزی به ذهنمان نمی رسد .
ضمنا از pass سفید دفعه اولمون حدود ۹ ماه می گذرد که pass دوم را می گیریم . آیا بازم باید pass اول را در مدارک بگذاریم و ارسال کنیم .
ما تاریخ اعتبار گرین کارتمون ۲۰۱۲ تا 2022 می باشد . دفعه اول pass سفید گرفتیم برگشتیم ایران (۲۰۱۴), اینبار ۹ ماه آمریکا می مانیم و با pass سفید بعدی بر می گردیم ایران (2017). با فرض گرفتن pass سفید سوم , می شود سال 2019 . تا 2022 سه سال وقت باقی است در حالی که با توجه به صفر شده تمام سوابق ما یکسال pass سفیدمان محسوب می شود و برای Citizenship ما باید ۴ سال دیگر بمانیم که می شود سال 2023 که از محدوده گرین کارتمان بیرون می زند . این مواقع چه باید کرد ؟ (البته از pass دوم به بعد فرضیات بود و ممکن است رخ ندهد ).
یعنی از سال 2022 تا 2023 دیگر گرین کارت ما اعتبار ندارد و نمی توانیم از آمریکا خارج شویم ؟ این موضوع تنها این معنی را می دهد یا اینکه کل موضوع منتفی می شود ؟

سلام دوست عزیز
مشکلی پیش نیامد؟
چون مال ما هم خرداد تمام میشود ولی چون اون موقع نمیتوانم مرخصی بگیرم میخوام عید بروم آمریکا بنظر شما ۲ ماه مانده که پاس سفیدم تاریخش تمام بشه انها قبول میکنند؟

دقیقا منم همین سوال رو دارم که قبل از اتمام پاس سفید اول برای بار دوم میشه اقدام کرد؟
2- اینکه میگید پاس سفید رو همراه مدارک باید بفرستیم منظور کپیش هست چون ما میخوایم قبل ورود به امریکا از طریق فامیلمون درخواست رو بفرستیم وقتی انگشت نگاری مشخص شد بریم امریکا که اگه بخوایم اصل پاس سفید رو بفرستیم اینجا به مشکل میخوریم
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
(2015-09-23 ساعت 11:34)vistac نوشته:  

سلام دوست عزیز
مشکلی پیش نیامد؟
چون مال ما هم خرداد تمام میشود ولی چون اون موقع نمیتوانم مرخصی بگیرم میخوام عید بروم آمریکا بنظر شما ۲ ماه مانده که پاس سفیدم تاریخش تمام بشه انها قبول میکنند؟

دقیقا منم همین سوال رو دارم که قبل از اتمام پاس سفید اول برای بار دوم میشه اقدام کرد؟
۲- اینکه میگید پاس سفید رو همراه مدارک باید بفرستیم منظور کپیش هست چون ما میخوایم قبل ورود به آمریکا از طریق فامیلمون درخواست رو بفرستیم وقتی انگشت نگاری مشخص شد بریم آمریکا که اگه بخوایم اصل پاس سفید رو بفرستیم اینجا به مشکل میخوریم
کجا نوشته بایستی پاس سفید یا کپی آن را بفرستیم
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-09-23 ساعت 11:42)gol1 نوشته:  
(2015-09-23 ساعت 11:34)vistac نوشته:  

سلام دوست عزیز
مشکلی پیش نیامد؟

۲- اینکه میگید پاس سفید رو همراه مدارک باید بفرستیم منظور کپیش هست چون ما میخوایم قبل ورود به آمریکا از طریق فامیلمون درخواست رو بفرستیم وقتی انگشت نگاری مشخص شد بریم آمریکا که اگه بخوایم اصل پاس سفید رو بفرستیم اینجا به مشکل میخوریم
کجا نوشته بایستی پاس سفید یا کپی آن را بفرستیم
دوستان توی همین تاپیک گفتن که برای بار دوم باید پاس سفید اول رو با مدارک ارسال کنیم منم موندم والا
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان