موضوعها: 0
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
درود بر همگی، دو سوال داشتم، از دوستانی که اطلاع دارن ممنون میشم راهنمایی کنن.
۱) من و خانواده دو سال پیش پاس سفید گرفتیم و از امریکا خارج شدیم. حدود ۶ ماه پیش وارد امریکا شدیم ولی بنا بر دلایلی دوباره به ایران برگشتیم. هنوز مهلت پاس سفید ما یک ماه باقی مونده. آیا با توجه به اینکه یکبار وارد شدیم، پاس سفید هنوز اعتبار داره و ما می تونیم برای بار دوم تقاضا بدیم؟
۲) آیا برای تقاضای بار دوم حتما باید داخل امریکا باشیم؟ چون به هر حال یکبار انگشت نگاری کردن و اگر هم
مدارکی نیاز هست دوستانمان در آمریکا بفرستن،.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کسی اینجا هست پاس سفید دوم یا سومشو گرفته باشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کسی اینجا هست پاس سفید دوم یا سومشو گرفته باشه؟
میخوام بدونم پاس قبلی رو باید با مدارک به uscis پست کنیم یا روز بایومتریک تحویل بدیم؟
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
سلام
من پاس سفید درخواست دادم و برای ی کدی اومده کجا می تونم این کد بزنم و پیگیری کنم
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
سلام . من پاس سفید دوساله گرفتم و یک ماه دیگه اکسپایر میشه. اما من تا سه ماه آینده به علت مشکلات شخصی نمیتونم وارد امریکا بشم. آیا اگر دو یا سه ماه بعد از تاریخ اکسپایر شدن پاس سفیدم وارد امریکا بشم مشکلی پیش میاد؟ آیا میتونم کرونا رو بهونه کنم؟؟ کسی تجربه وارد شدن بعد از اکسپایر شدن پاس سفیدشو داره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. خیلی نگرانم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من دوبار پاس سفید گرفتم و حدود یکسال از تاریخی که باید میرفتم گذشته به دلیل اینکه پزشک هستم و طرح میگذروندم در مراکز کرونا
الان طرحم تموم شده و واقعا نمیدونم که باید چیکار کنم
چقد احتمالش هست که با بردن مدارکی که در مرکز کرونا مجبور به کار بودم قبول کنن ؟
و اینکه چجوری میتونم ی وقت سفارت ترکیه بگیرم که با مدارک برم و صحبت کنم ؟
اگه از دوستان کسی شرایط مشابه داشته ممنون میشم راهنمایی کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من اکتبر 2017 گرین کارت گرفتم و بعد از اینکه برای پاس سفید اقدام کردم، 30 نوامبر 2017 به ایران برگشتم. پاس سفیدم با تاریخ صدور 12 ژانویه 2018 اومد و من 11 ژانویه 2019 از ایران به آمریکا برگشتم و تا الان تو امریکا زنگدگی میکنم. الان نمیدونم کی باید برای سیتیزن شیپی اقدام کنم. گیج شدم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.