کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2016-06-06 ساعت 16:50)santi نوشته:  باسلام
خدمت دوستان گرامی
من 2 تا سوال در خصوص پرکردن فرم I-131 دارم ممنون میشم راهنمایی کنید:
1- با توجه به اینکه ما بچه 6 ساله داریم فرمش رو ما پر میکنیم آیا نیاز هست پارت 9 را پرکنیم.
2- ما از سیاتل میخواهیم اقدام کنیم ممنون میشم آدرس اداره مهاجرت را برای من بفرستین.
باتشکر فراوان
1_ خیر.
2- اگر به چند پست قبل رجوع کنید برای تمام ایالات نوشته شده.
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485

لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید.

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان سلام . من میخواهم یک هفته قبل از انقضا پاس سفید وارد امریکا بشوم اما قبل از آن می خواهم دوباره برای گرفتن پاس سفید برای بار دوم اقدام نمایم و مدارک لازم را هم قبل از ورودم ارسال نمایم اما پاس سفیدم را نمیتوانم ضمیمه کنم روند کاری چگونه است ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-06-06 ساعت 17:51)shahin61 نوشته:  
خدمت دوستان گرامی
1- با توجه به اینکه ما بچه 6 ساله داریم فرمش رو ما پر میکنیم آیا نیاز هست پارت 9 را پرکنیم.
2- ما از سیاتل میخواهیم اقدام کنیم ممنون میشم آدرس اداره مهاجرت را برای من بفرستین.
باتشکر فراوان
1_ خیر.
2- اگر به چند پست قبل رجوع کنید  برای تمام ایالات نوشته شده.

باسلام و تشکر
دو تا سوال دیگه هم داشتم : اول آیا برای هرسه نفرمون باید قسمت 1 part 4 را پر کنیم و توضیحات رو در برگ اضافه ضمیمه هر سه تا فرممون بکنیم یا نه
دوم اینکه فرم رو باید تایپ کرد یا با خودکار هم میشه پر کرد.
ممنون از راهنماییتون
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من هم چند تا سوال داشتم :
1- آيا ورژن adobe acrobat 9 براي تايپ و پرينت فرم ها مشکلي نداره ؟ يعني چيزي از قلم نمي افته اگر با اين ورژن آکروبات فرمهامو پر کنم ؟
2- در قسمت آدرس پارت 1 اگر شماره خونه يا مغازه بخوام بدم و يعني آپارتمان و سوئيت يا building نباشه کدوم را ترجيحا بايد بزنم ؟
3- کپي گرين کارت بهتره رنگي باشه يا سياه سفيد هم ميشه ؟
4- در قسمت memo در money order چي بايد نوشت ؟​ در قسمت address زير pay to بايد آدرس us department.... را نوشت يا نيازي نيست تو اون قسمت چيزي نوشت و فقط در سمت راست آدرس خودمان را بنويسيم ؟ (​چون money order نمونه اي که دوستان گذاشته بودند در قسمت راست from , address داشت که مشخصه مربوط به خودمونه و در قسمت چپ pay to و زير آن address و زيرش memo نوشته بود )

با تشکر فراوان
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-06-07 ساعت 14:43)santi نوشته:  
(2016-06-06 ساعت 17:51)shahin61 نوشته:  
خدمت دوستان گرامی
باتشکر فراوان
1_ خیر.

باسلام و تشکر
دو تا سوال دیگه هم داشتم : اول آیا برای هرسه نفرمون باید قسمت 1 part 4 را پر کنیم  و توضیحات رو در برگ اضافه ضمیمه هر سه تا فرممون بکنیم یا نه
ممنون از راهنماییتون
سلام
1- به نظرم بايد براي هر 3 نفر part 4 پر شود .
2- به هر دو صورت امکان دارد يا تايپي يا با خودکار مشکي . البته اگر تايپ کنيد هم در نهايت جاي امضا را بايد با خودکار مشکي امضا کنيد.
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61
(2016-06-07 ساعت 08:23)روشنک نصیری نوشته:  دوستان سلام . من میخواهم یک هفته قبل از انقضا پاس سفید وارد آمریکا بشوم اما قبل از آن می خواهم دوباره برای گرفتن پاس سفید برای بار دوم اقدام نمایم و مدارک لازم را هم قبل از ورودم ارسال نمایم اما پاس سفیدم را نمیتوانم ضمیمه کنم روند کاری چگونه است ؟
طبق قانون اولا باید وارد شده باشید که اقدام کنید.در ثانی اگر پاس داشته باشید باید انرا ضمیمه درخواست جدید کنید.
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: atlantis770
(2016-06-07 ساعت 15:03)lilistar نوشته:  سلام دوستان
1- آيا ورژن adobe acrobat 9  براي تايپ و پرينت فرم ها مشکلي نداره ؟ يعني چيزي از قلم نمي افته اگر با اين ورژن آکروبات فرمهامو پر کنم ؟
2- در قسمت آدرس پارت 1 اگر شماره خونه يا مغازه بخوام بدم و يعني آپارتمان و سوئيت يا building  نباشه کدوم را ترجيحا بايد بزنم ؟
4- در قسمت memo در money order چي بايد نوشت ؟  در قسمت address زير pay to بايد آدرس us department.... را نوشت يا نيازي نيست تو اون قسمت چيزي نوشت و فقط در سمت راست آدرس خودمان را بنويسيم ؟ (چون money order نمونه اي که دوستان گذاشته بودند در قسمت راست from , address داشت که مشخصه مربوط به خودمونه و در قسمت چپ pay to  و زير آن address و زيرش memo نوشته بود )

با تشکر فراوان
1-فکر نکنم مشگلی پیش بیاد.
Flr- 2
3-فرقی نمیکند.
4-مانی اوردر در وجه US Department of Homeland Security  باشه و نوشتن مشخصات و آدرس خودتان  کافیست.

پاسخ
تشکر کنندگان: lilistar
(2016-06-07 ساعت 16:18)shahin61 نوشته:  
1- آيا ورژن adobe acrobat 9  براي تايپ و پرينت فرم ها مشکلي نداره ؟ يعني چيزي از قلم نمي افته اگر با اين ورژن آکروبات فرمهامو پر کنم ؟
2- در قسمت آدرس پارت 1 اگر شماره خونه يا مغازه بخوام بدم و يعني آپارتمان و سوئيت يا building  نباشه کدوم را ترجيحا بايد بزنم ؟
4- در قسمت memo در money order چي بايد نوشت ؟  در قسمت address زير pay to بايد آدرس us department.... را نوشت يا نيازي نيست تو اون قسمت چيزي نوشت و فقط در سمت راست آدرس خودمان را بنويسيم ؟ (چون money order نمونه اي که دوستان گذاشته بودند در قسمت راست from , address داشت که مشخصه مربوط به خودمونه و در قسمت چپ pay to  و زير آن address و زيرش memo نوشته بود )

با تشکر فراوان
Flr-  2
3-فرقی نمیکند.
4-مانی اوردر در وجه US Department of Homeland Security  باشه و نوشتن مشخصات و آدرس خودتان  کافیست.
خيلي ممنون
راستش وقتي فرم با adobe acrobat XI Pro باز ميشه تمام فيلد هايي که بايد پر بشه در جاهاي خالي هايلايته ولي وقتي با آکروبات 9 باز ميشه هايلايت نيست نميدونم فقط فرقش تو هايلايت نشون دادن فيلداست يا اينکه فرق ديگه اي هم داره .
يه سوال ديگه هم داشتم در پارت 5 سوالي که ميپرسه اينه که از وقتي permanent resident شديد روي هم رفته چند وقت بيرون از خاک امريکا بوديد يا اينکه اين دفعه آخر چند وقت بيرون بوديد . چون ما از ژانويه سال 2014 تاريخ گرين کارتمون هست ولي تقريبا 6-7 ماه تو اين دو سال و نيم امريکا بوديم و بقيه اش ايران . اين سري هم حدوده 9 ماهه ايران هستيم حالا اگر به صورت توتال بخواد که بايد بين 1 تا 2 سال بزنيم ولي اگر منظورش آخرين بار باشه بايد بين 6- 1 سال بزنيم به نظرتون کدوم گزينه رو بزنم ؟ 1.b يا 1.c
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-06-07 ساعت 16:52)lilistar نوشته:  
(2016-06-07 ساعت 16:18)shahin61 نوشته:  

با تشکر فراوان
Flr-  2
3-فرقی نمیکند.
خيلي ممنون
راستش وقتي فرم با adobe acrobat XI Pro باز ميشه تمام فيلد هايي که بايد پر بشه در جاهاي خالي هايلايته ولي وقتي با آکروبات 9 باز ميشه هايلايت نيست نميدونم فقط فرقش تو هايلايت نشون دادن فيلداست يا اينکه فرق ديگه اي هم داره .
يه سوال ديگه هم داشتم در پارت 5 سوالي که ميپرسه اينه که از وقتي permanent resident شديد روي هم رفته چند وقت بيرون از خاک امريکا بوديد يا اينکه اين دفعه آخر چند وقت بيرون بوديد . چون ما از ژانويه سال 2014 تاريخ گرين کارتمون هست ولي تقريبا 6-7 ماه تو اين دو سال و نيم امريکا بوديم و بقيه اش ايران . اين سري هم حدوده 9 ماهه ايران هستيم حالا اگر به صورت توتال بخواد که بايد بين 1 تا 2 سال بزنيم ولي اگر منظورش آخرين بار باشه بايد بين 6- 1 سال بزنيم به نظرتون کدوم گزينه رو بزنم ؟ 1.b يا 1.c
فکر نکنم فرقی داشته باشه.
منظور اقامت در مجموع هست...همان C را تیک بزنید.

پاسخ
سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
بچه‌ها، تو پارت ۵ که می پرسه، از وقتي ‎permanent resident‎ شديد روي هم رفته چند وقت بيرون از خاک امريکا بوديد، الان ما بعد از این که گرین کارد گرفتیم حدودا ۸ ماه شده، و حدودا ۸ ماه هم هس که خارج از عمه ریکا هستیم، حالا من باید گزینه ي b رو بزنم؟
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-06-07 ساعت 22:06)samirakn نوشته:  سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
بچه‌ها، تو پارت ۵ که می پرسه، از وقتي ‎permanent resident‎ شديد روي هم رفته چند وقت بيرون از خاک امريکا بوديد، الان ما بعد از این که گرین کارد گرفتیم حدودا ۸ ماه شده، و حدودا ۸ ماه هم هس که خارج از عمه ریکا هستیم،  حالا من باید گزینه ي b رو بزنم؟
یله....( ولی شما بدون پاس سفید 8 ماه هست که در خارج از انجا هستید ؟ کمی نامفهوم بود )

پاسخ
(2016-06-07 ساعت 15:06)lilistar نوشته:  
(2016-06-07 ساعت 14:43)santi نوشته:  
(2016-06-06 ساعت 17:51)shahin61 نوشته:  1_ خیر.

باسلام و تشکر
دو تا سوال دیگه هم داشتم : اول آیا برای هرسه نفرمون باید قسمت 1 part 4 را پر کنیم  و توضیحات رو در برگ اضافه ضمیمه هر سه تا فرممون بکنیم یا نه
ممنون از راهنماییتون
سلام
2- به هر دو صورت امکان دارد يا تايپي يا با خودکار مشکي . البته اگر تايپ کنيد هم در نهايت جاي امضا را بايد با خودکار مشکي امضا کنيد.

باسلام و تشکر به خاطر پاسختون
اگه میشه در خصوص پرکردن پارت 9 جواب کامل تری بدین.بعضی از دوستان نوشتن چون که ما برای دخترمون فرم رو پر می کنیم می بایستی پارت 9 رو هم پر کنیم.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-06-08 ساعت 09:30)santi نوشته:  
(2016-06-07 ساعت 15:06)lilistar نوشته:  
(2016-06-07 ساعت 14:43)santi نوشته:  باسلام و تشکر
ممنون از راهنماییتون
سلام

باسلام و تشکر به خاطر پاسختون
اگه میشه در خصوص پرکردن پارت 9 جواب کامل تری بدین.بعضی از دوستان نوشتن چون که ما برای دخترمون فرم رو پر می کنیم می بایستی پارت 9 رو هم پر کنیم.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
حتما براي بچه ها پارت 8 را پدر يا مادر امضا کنند . در مورد پر کردن پارت 9 براي بچه ها اختلاف نظر وجود داره ما هم خودمون همين مشکلو داريم که پارت 9 را هم علاوه بر امضاي پارت 8 پر کرده و امضا کنيم يا نه . بهرحال من از دوستانم هستند که هر دو قسمت را بجاي بچه ها امضا کرده اند و پاس سفيد هم گرفته اند که ما هم تصميم داريم که همين کارو بکنيم . ولي امضاي پارت 8 به جاي بچه ها خيلي مهمه . اگه اون قسمت امضا نشه مدارکتون برگشت ميخوره.
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61
دوستان
من دارم فرمم را تايپي پر ميکنم . وقتي تو قسمت آدرس پارت 1 در قسمت STATE مثلا GA را ميزنم و بعد عدد 5 رقمي ZIP CODE را . ديگه نميشه تو قسمت PROVINC چيزي نوشت آيا نيازي هست که اون قسمت دستي پر بشه يا نه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-06-08 ساعت 12:49)lilistar نوشته:  دوستان
من دارم فرمم را تايپي پر ميکنم . وقتي تو قسمت آدرس پارت 1  در قسمت STATE مثلا GA  را ميزنم و بعد عدد 5 رقمي ZIP CODE را . ديگه نميشه تو قسمت PROVINC چيزي نوشت آيا نيازي هست که اون قسمت دستي پر بشه يا نه ؟

خیر .

پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان