کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2016-06-21 ساعت 07:29)روشنک نصیری نوشته:  
(2016-06-19 ساعت 18:44)vistac نوشته:  منم میخوام قبل از ورود به آمریکا از طریق فاملمون برای بار دوم اقدام به گرفتن پاس سفید کنم فک نکنم مشکلی پیش بیاد حالا میخوام سبک سنگین کنم بهتون اطلاع میدم چون واقعا نمیتونم 1 ماه آمریکا باشم

لطف کنید جزییات را بعدا توضیح دهید چون ما هم مثل شما میخواهیم به همین طریق انجام دهیم . تشکر
با سلام
من تو یکی از پستا خوندم که این کار غیر قانونی هستش و براتون مشکل بوجود میاد اگر متوجه بشن . من خودم این ریسک رو نمیکنم.شما رو نمیدونم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، makhayat
دوست گرامی، هرکاری ممکنست شدنی باشد ، ولی اگر برخلاغ فوانین ان انجام شود وبه نحوی این نقص قانون مشخص شود ، ایا ارزش ریسک رد شدن کل پرونده را دارد؟؟
پاسخ
سلام
من مدارکمو با express USPS دوشنبه 20 جون فرستادم و پست هم نشون میده سه شنبه 21 جون مدارک تحویل داده شده دو تا پاکت اکسپرس و فرم g1145 هم برای enotification جز مدارک فرستادم. امروز پنج شنبه 23 جون هست من هنوز نه پستی دستم رسیده که بگن مدارک دریافت شده نه ایمیل یا اس ام اسی.
معمولا چقدر طول میکشه با ایمیل اطلاع بدن؟ آیا راهی هست قبل از تایید مدارک پیگیری کازی کنم؟ چون کمی عجله دارم می پرسم
ممنون
F1
تشکیل پرونده: آگوست 2007 |مصاحبه: جون 2015 ،ارمنستان | ویزا: یکضرب
ورود اول به امریکا: جون 2015 | دریافت سوشال: 2 هفته بعد از ورود - گرین کارت: 6 هفته بعد از ورود
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: makhayat
(2016-06-24 ساعت 01:49)nargesi نوشته:  سلام
من مدارکمو با express USPS دوشنبه 20 جون فرستادم و پست هم نشون میده سه شنبه 21 جون مدارک تحویل داده شده دو تا پاکت اکسپرس و فرم g1145 هم برای enotification جز مدارک فرستادم. امروز پنج شنبه 23 جون هست من هنوز نه پستی دستم رسیده که بگن مدارک دریافت شده نه ایمیل یا اس ام اسی.
معمولا چقدر طول میکشه با ایمیل اطلاع بدن؟ آیا راهی هست قبل از تایید مدارک پیگیری کازی کنم؟ چون کمی عجله دارم می پرسم
ممنون
ایا در G-1145 ایمیل داده اید یا موبایل ؟ بهرحال دیر نشده ، حداکثر یک هفته ای از طریق ایمیل باخبر خواهید شدو ثامه هم خواهند فرستاد .
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485

لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید.

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: nargesi ، makhayat
(2016-06-24 ساعت 02:26)shahin61 نوشته:  
(2016-06-24 ساعت 01:49)nargesi نوشته:  سلام
ممنون
ایا در   G-1145   ایمیل داده اید  یا موبایل ؟  بهرحال دیر نشده ، حداکثر  یک هفته ای  از طریق  ایمیل  باخبر  خواهید شدو ثامه هم خواهند فرستاد .

ممنون
من هم ایمیل داده بودم و هم موبایل.
F1
تشکیل پرونده: آگوست 2007 |مصاحبه: جون 2015 ،ارمنستان | ویزا: یکضرب
ورود اول به امریکا: جون 2015 | دریافت سوشال: 2 هفته بعد از ورود - گرین کارت: 6 هفته بعد از ورود
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61
سلام

روز انگشت نگاری فقط نامه ی تعیین وقت و گرین کارت ببریم، کافیه؟
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان همسر من در امریکا است می شه اون برای من و پسرم و خودش تقاضای پاس سفید بده ما برای انگشت نگاری بریم امریکا
شماره كيس ??45 /محل مصاحبه انكارا تغيير به ايروان؟/كارنت فوریه/ مصاحبه 20اپريل /وضعيت مصاحبه كليرنس /اپديت 2و 4جون,24 و27جولاى نفر اصلی دريافت ويزا 31 جولاى
پاسخ
(2016-06-24 ساعت 07:49)fariba_a نوشته:  سلام

روز انگشت نگاری فقط نامه ی تعیین وقت و گرین کارت ببریم، کافیه؟
بله. ولی بردن پاسپورت هم ضرری ندارد.
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: fariba_a
(2016-06-24 ساعت 08:41)Kia robani نوشته:  دوستان همسر من در آمریکا است می شه اون برای من و پسرم  و خودش تقاضای پاس سفید بده ما برای انگشت نگاری بریم آمریکا
این سوال مکرر پرسیده شده است.
قانونآ باید حضور فیزیکی داشته باشید تا تقاضا بدهید. پس انجام آن غیر قانونیست و ریسک زیادی دارد..(توجه کنید به Part8/1.a. که بر طبق آن شما با امضای خود این اختیار را به آن اداره میدهید تا جهت صحت اطلاعات شما هرنوع تحقیقی را ازمجاری قانونی انجام دهد که مثلا میتواند بررسی ورودی ها و خروجی های شما باشد. ممکن هم هست تحقیقی نشود ولی اگر شد و بدانند که شما سعی در دور زدن قوانین کرده اید کل پروسه مردود و پولی که پرداخته اید هم به باد میرود..از عواقب دیگر آن بی اطلاعم.).
بعضی مواقع صرف زمان و هزینه یشدت مشگل زا هستند ... ولی عاقلانه نیست که برای صرفه جویی در آنها ناخود آگاه راه پر هزینه تری را به ریسک بگذاریم.

پاسخ
تشکر کنندگان: fariba_a ، makhayat
بعد از 4 ماه هنوز پاس سفیدم نیامده چه پیشنهادی دارید؟
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
پاسخ
(2016-06-25 ساعت 10:18)gol1 نوشته:  بعد از 4 ماه هنوز پاس سفیدم نیامده چه پیشنهادی دارید؟
برای من 3 ماهه رسید دستم.هیوستون بودم. اگرچه با توجه به ایالت ها، زمان آماده شدن مدرکتون متفاوته ولی اینکه میگید 4 ماه هنوز خبری نشده بهتره یک پیگیری کنید.
پاسخ
بعد از انگشت نگاري آدرس رو آنلاين تغيير داديم. اميدي هست كه پاس به آدرس جديد ارسال بشه ؟
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-06-25 ساعت 23:12)sce نوشته:  بعد از انگشت نگاري آدرس رو آنلاين تغيير داديم. اميدي هست كه پاس به آدرس جديد ارسال بشه ؟
اگر هنوز پست نشده باشد ، بله.ولی کمی ممکنست زمان بیشتری ببرد..

پاسخ
سلام دوستان وقت بخير
من هم ٢٠ جون مدارك رو پست كردم ولي هنوز هيچ خبري نيست نه نامه اي نه اس ام اسي نه ميلي
انشاالله درست ميشه
2016as36XX
برنده اصلی همسرم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به  ابوظبی توسط خودشان
مصاحبه 7 ژانویه   = >   دوران شیرین کلیرنس ( گفت یک تا دو ماه) Big Grin
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل )
17 می فقط نفر اصلی ، 19 می کل کیس آپ دیت و نفراصلی or شد!!
٥ جون پاس ها رو تحويل دادم و همون روز همه مون اپ ديت شديم
٦ جون دوباره اپ ديت شديم و نفر اصلي دوباره / شد
٧ جون نَفَر اصلي و پسرم ايشيو شدند  ولي بنده ظاهرا گيرم (اما اپ ديت شدم)؟؟؟
١٢ جون ويزاي منم ايشيو شد!!!

ورود به امريكا ١٩ جون
درخواست پاس سفيد ٢٠ جون

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-06-25 ساعت 23:29)shahin61 نوشته:  
(2016-06-25 ساعت 23:12)sce نوشته:  بعد از انگشت نگاري آدرس رو آنلاين تغيير داديم. اميدي هست كه پاس به آدرس جديد ارسال بشه ؟
اگر هنوز پست نشده باشد ، بله.ولی کمی ممکنست  زمان  بیشتری ببرد..

دقیقا همون روزی که انگشت نگاری انجام شد، شب من آدرس رو تغییر دادم.
امیدوارم همونطور که میگین باشه.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان