موضوعها: 0
رتبه:
0
4 تشکر در 3 ارسال
(2016-11-02 ساعت 19:32)shahin61 نوشته: (2016-11-02 ساعت 19:29)moresa96 نوشته: سلام اگر ما در خواست پاس سفيد رو بديم و روز مصاحبه هم باشيم و بعد از اون بلافاصله برگرديم ايران ايا مشكلي پيش مياد كه پاس رو برامون پست كنن؟
منظورتان از مصاحبه همان انگشت نگاریست؟
خیر، اشکالی ندارد.
منم همین سوال رو داشتم. تاریخ سفر رو توی فرم I-131، بیست و ششم نوامبر نوشته بودم. اما تاریخ انگشت نگاری رو 18 نوامبر تعیین کردن.
عیبی نداره بلیتم رو عوض کنم و بلافاصله بعد از انگشت نگاری از آمریکا خارج بشم؟
راستی من آخرش متوجه نشدم که کپی گرین کارتی که جداگانه ارسال کردم که بذارن تو پرونده ام رو گذاشتن یا نه. طی تماس تلفنی هم پاسخ دهندهگفت که من نمیتونم این مورد رو تو پرونده چک کنم و جواب بدم. اما حالا که قرار انگشت نگاری تعیین شده و ایرادی نگرفتن، گویا اشکالی در مورد نقص مدارک نبوده. درسته؟ اگه نقص مدارک بود باید زودتر اعلام میکردن؟
ارسال فرم I-131 : چهاردهم اکتبر
Acceptance Confirmation: بیستم اکتبر
Appointment Notice: سی ام اکتبر صادر شده، 5 نوامبر به دستم رسیده
تاریخ انگشت نگاری: 18 نوامبر (12 روز دیگه)
F2A همسر
PD: Oct-2016
Approve: Jan-2018
Case No and InvoiceID: May-2018 ABD2018
Case Completed: Sep-2018
Interview: Feb-2019
Interview result: Waiver request & AP
OR: 28-Nov-2019
2nd Interview email: 26-Dec-2019
2nd Interview Date: 3-Feb-2020
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان مثل اینکه پاس سفید رو جدیدا به خود شخص میدن و باید حتما حظور داشته باشید ولی چیزی که من تحقیق کردم این بوده که میشه درخواست کنید که از سفارت انکارا یا ایروان یا ابوظبی تحویل بگیرید و بلافاصله پی از انگشت نگاری برگردید ایران چون من میخوام ودیعه رو بگیرم و مشکلی پیش نیاد از اون بابت و برای ترم بعد هم برسم .
کیس نامبر : 2016AS6300
تعداد : 3
برنده : مادر (شغل پرستار بیمارستان خصوصی)
اعضا : پدر (سربازی ارتش - شغل حسابدار شرکت خصوصی) خودم(دانشجو کارشناسی کامپیوتر )
رویت قبولی: agust2015
ارسال فرم : هفته اخر october(دیر ولی مشکلی پیش نیومد)
کارنت : april2016
تاریخ مصاحبه : 11may 2016
سفارت : ابوظبی
نتیجه : ap (نفر اصلی و پدر . خودم ready)
آپدیت ها : 12 may-13
14 agust دو خطی
16 agust او ار or
16 agust شب ایمیل کلیری اومد(بعد از حدود 90 روز)
22 agust issued
مقصد : سن دیگو ( 28 october)
سوشال : ٢ هفته طول كشيد اين لعنتي
گرین کارت 11 december بعد از حدود 1 ماه 10 روز
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-11-07 ساعت 07:13)moresa96 نوشته: دوستان مثل اینکه پاس سفید رو جدیدا به خود شخص میدن و باید حتما حظور داشته باشید ولی چیزی که من تحقیق کردم این بوده که میشه درخواست کنید که از سفارت انکارا یا ایروان یا ابوظبی تحویل بگیرید و بلافاصله پی از انگشت نگاری برگردید ایران چون من میخوام ودیعه رو بگیرم و مشکلی پیش نیاد از اون بابت و برای ترم بعد هم برسم .
سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
دوست عزیز مطمئن هستید که پاس رو تحویل خود شخص ميدن؟ ما حدودا ۲ ماه پیش انگشت نگاری کردیم و برگشتیم.
نگران شدم. مطمئن هستید؟
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، یکی به طور خلاصه میگه که پاس سفید که بگیری 2 سال جزو سیتیزنی محسوب میشه یا نه؟
و اینکه هزینه ی گرفتن پاس سفید چقدره؟
دوبار اگه پاس سفید بگیریم 4 سال جزو سیتیزنی محسوب میشه یا نه؟
مرسی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام
یه سوال داشتم از تاریخ انگشت نگاری ما دقیقا چهار ماه میگذره و توسایت هم همون پیغام اولیه مبنی بر دریافت هزینه انگشت نگاری رو نشون میده.
میخواستم بدونم راهی هست ما پیگیر پاسمون بشیم.
این انتخابات اخیر تاثیری رو پرونده ها داره یا نه؟
ممنون میشم اگه اطلاعی دارین بگید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
1 سالش هم حساب نمیشه حتی؟
رتبه:
7
2 تشکر در 2 ارسال
سلام دوستان
من یه سوالی داشتم که اگر دوستان تجربه مشابه ایی داشته باشن ممنون میشم راهنمایی کنن.
من یه گرین کارت دو ساله دارم . وقتی برای اولین بار وارد آم ریکا شدم سه ماه بودم و گرین کارتم رو گرفتم و دوباره برگشتم متاسفانه برای پاس سفید اقدام نکردم الان بعد از 9 ماه دارم دوباره بر میگردم آمریکا و قصد ماندن هم ندارم .حالا با توجه به اینکه برای تمدید گرین کارت از شش ماه قبل از تاریخ اتماش باید اقدام کنیم می تونم برای پاس سفید دو ساله اقدام کنم با توجه به اینکه زمانی که در آمریکا هستم گرین کارتم یکسال بیشتر اعتبار نداره؟
ممنون
CR1