موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-01-31 ساعت 19:06)shahin61 نوشته: (2017-01-31 ساعت 15:51)m_kh نوشته: (2017-01-31 ساعت 15:44)shahin61 نوشته: بستگی دارد که اولین بار باشد یا چندمین !
اینکه چرا از گرین کارت بعنوان ویزا استفاده میکنید سوال مهمشان هست...
بهترین دلیل موارد پزشکی هست...مستندآ..
من چون همسرم ايرانه مجبورم برم و بيام اين دليل قانع كننده نيست
فکر نکنم...
چرا پاس سفید درخواست نمیکنید ؟
قصد دارم در اسرع وقت درگردم و درخواست پاس سفيد بدم ولي ميخواستم مطمعن بشم در روند صدور پاس سفيد كه خللي ايجاد نشده .
شماره كيس:**٦
تعداد افراد:٢نفر(١ نفر ميرم)
كنسولگري:آنكارا
تاريخ مصاحبه:٨ اكتبر
نتيجه:???يكضرب❤️❤️❤️
اولین ورود:20 فوریه2016
مقصد:واشنگتن دی سی
دریافت گرین کارت:14 آپریل2016
درخواست پاس سفيد:22فوريه 2017
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-01-31 ساعت 19:36)shahin61 نوشته: (2017-01-31 ساعت 19:31)shahin61 نوشته: (2017-01-31 ساعت 19:29)m_kh نوشته: قصد دارم در اسرع وقت درگردم و درخواست پاس سفيد بدم ولي ميخواستم مطمعن بشم در روند صدور پاس سفيد كه خللي ايجاد نشده .
فکر نکنم...
مجددآ در سایت uscis.gov سرچ کزدم...ممنوعیتی ذکر نشده..
يك دنيا تشكر?
شماره كيس:**٦
تعداد افراد:٢نفر(١ نفر ميرم)
كنسولگري:آنكارا
تاريخ مصاحبه:٨ اكتبر
نتيجه:???يكضرب❤️❤️❤️
اولین ورود:20 فوریه2016
مقصد:واشنگتن دی سی
دریافت گرین کارت:14 آپریل2016
درخواست پاس سفيد:22فوريه 2017
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.ایا پاس سفید رو فقط به دلایل شغلی میدن؟یا هرکسی میتونه بگیره؟لطفا اگه کسی اطلاعی داره پاسخ منو بده.ممنون
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
بچهها خدا رو شکر پاس سفید ما بعد از ۵ ماه و ۱۶ روز رسید.ما ۱۵ آگست انگشت نگاری انجام دادیم، و دقیقا ۵ ماه و ۶ روز بعد پاس صادر شده بود که میشه ۲۰ جنيوري، و ۲۵ جنيوري پست شده بود و دیروز که ۳۱ جنيوري بود، دوستمون تماس گرفت و که به دستشون رسیده. تاریخ صدور هر دو پاس، همون ۲۰ جنيوري ۲۰۱۷ هس که تا ۲۰ جنيوري ۲۰۱۹ اعتبار داره. خواستم تو این همه خبرهای بد، یه خبر خوب هم داده باشم که دوستان اميدشون به صدور پاس سفید رو از دست ندن. ایشالا که هر چی خیر هس برا همه مون پیش بیاد.
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-02-01 ساعت 14:40)mahdif نوشته: (2017-02-01 ساعت 13:55)samirakn نوشته: سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
بچهها خدا رو شکر پاس سفید ما بعد از ۵ ماه و ۱۶ روز رسید.ما ۱۵ آگست انگشت نگاری انجام دادیم، و دقیقا ۵ ماه و ۶ روز بعد پاس صادر شده بود که میشه ۲۰ جنيوري، و ۲۵ جنيوري پست شده بود و دیروز که ۳۱ جنيوري بود، دوستمون تماس گرفت و که به دستشون رسیده. تاریخ صدور هر دو پاس، همون ۲۰ جنيوري ۲۰۱۷ هس که تا ۲۰ جنيوري ۲۰۱۹ اعتبار داره. خواستم تو این همه خبرهای بد، یه خبر خوب هم داده باشم که دوستان اميدشون به صدور پاس سفید رو از دست ندن. ایشالا که هر چی خیر هس برا همه مون پیش بیاد.
خوب به سلامتی.از زمان درخواست تا وقت انگشت نگاریتون چند روز طول کشید؟
سلام
دوست عزیز، ما مدارک رو ۲۰ جولای فرستادیم . ۱۳ آگست یه نامه اومد که تازه انگشت نگاری رو ۲۴ آگست زده بودن، اما این تاریخ دقیقا تاریخ برگشت ما بود، به همین خاطر، ما خودمون ۱۵ آگست رفتیم انگشت نگاری.
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.