2017-04-12 ساعت 16:25
(2017-04-12 ساعت 15:29)shahin61 نوشته:(2017-04-12 ساعت 14:29)vchip نوشته: سلام.ایتطوز که معلوم هست این اولین ورود شما و خاتواده نیست که وارد میشوید و حتمآ کارت سبز دارید.
من میخوام 29 می برم و برای پاس سفید برای خودم و خانواده اقدام کنم . به این شکل که خانواده 15 جون میان آمریکا و برای همگی برای 28 جون بلیط برگشت بگیرم . سوالم اینه که ایا به نظر شما زمانبندیم درست است ؟ حدودا از 29 ام چند روز بعد نامه برای انگشت نگاری میاد؟ آیا 3 هفته از شروع ارسال مدارک تا زمان انگشت نگاری زمان کافی هست؟
ممنون
شما فعلآ آخرین ورژن فرم را به تعداد افراد خانواده پرینت بگیرید و آنهارا پس از پر کردن بدهید هریک فرم خودرا امضا کنند.
بعداز ورودتان بلافاصله فرم هارا بصورت اکسپرس در یک پاکت پست کنیداحتمالآ جوابش برای انگشت نگاری قبل از تاریخ برگشت خواهد آمد که باید بدون توجه بتاریخ انگشت نگاری بروید و با نشان دادن بلیط برگشت انجام دهید.
راه دیگر گرفتن وقت از USCIS برای انگشت نگاری است مثلآ برای 20 جون..
البته قانونآ کسیکه تقاضا میکند باید بصورت فیزیکی درکشور حضور داشته باشد..ولی امیدوارم حضور شما به معنای حضور همه افراد خانواده باشد ! و مشگلی پیش نیاید.
ممنون از پاسختون . سوالی که برای من پیش آمده اینست که تاریخ پر کردن فرمها را کی بزنم با توجه به اینکه فقط من در آن تاریخ در انجا هستم و دیگران نیستند؟