موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2018-12-26 ساعت 01:10)bogey نوشته: سلام
ممنون میشم دوستان مطلع و دارای تجربه دریافت پاس سفید چند سوال بنده رو درباره فرم 131 پاسخ بدن
1- در فرم 131عبارت class of admision برای گرین کارت از طریق لاتاری چی باید نوشت ؟؟؟
2- باید دو عدد مانی اردر تهیه کرد و داخل پاکت گذاشت منظورم اینه که یکی 575 دلار و یکی 85 دلار ؟؟؟؟ یا اینکه فقط یک 575 دلار و 85 دلار رو روز انگشت نگاری پرداخت کرد ؟
3- مانی اردر را بنام چه سازمانی باید دقیقا پر کرد و داخل پاکت گذاشت ؟؟؟
3- اگر بخایم پاس سفید رو از ترکیه بگیریم آیا کنسولگری استانبول میشه ادرس داد ؟؟؟ یا باید فقط سفارت آنکارا نوشت؟؟؟؟ کسی تجربه داره (خصوصا در مورد ترکیه) ؟؟؟؟
4- آیا دریافت از سفارت یا کنسولگری هزینه اضافه ای داره ؟؟؟
تشکر و سپاس فراوان
سلام دوستان
کسی در مورد پرداخت مالیات میتونه من و کمک کنه
من خارج از امریکا کار میکنم البته گرین کارت دارم ۵ ساله
ممنونم
با آرزوی بهترینها برای همه شما عزیزان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.من آخر فروردین دارم میرم امریکا چون پاس سفیدم 5اردیبهشت اکسپایر میشه.مقصد من سیاتل هست سوالم اینه اگر اولین ورودم به امریکا بوستون یا جای دیگه باشه پاس سفید رو اونجا چک میکنن یا ما تو ترانزیت میمونیم تا بریم سیاتل اونجا چک میکنن؟آیا الان امکان داره الکی گیر بدن یا سوالاتی بکنن که آیا میمونی یا میخوای برگردی.من میخوام دوباره پاس سفید بگیرم..
رتبه:
32
4 تشکر در 3 ارسال
اگر باز هم سوال داشتید ، تا آخر برید و سوالاتونو یکی یکی بنویسید. در خدمتم . فقط با عجله پر نکنید.صبح عالی متعالی .
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485
لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید.
قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد ! مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!