کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2013-06-17 ساعت 08:33)gol1 نوشته:  
(2013-06-15 ساعت 20:43)Carrot نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 12:34)gbtm نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 11:04)Carrot نوشته:  سلام عرض میکنم به بچه های این تاپیک
اگر بریم برسیم اونور و گرین کارت و سوشیال کارت رو بگیریم و بخواهیم برای ری انتری پرمیت اقدام کنیم چقدر زمان طول میکشه از اولین اقدام تا بگیریم . چقدر هزینه داره / ممنون میشم یکی جواب بده / مرسی

سلام
این مطالب در صفحات قبل کاملا توضیح داده شده
فقط دقت کنید حتی اگر گرین کارتتون هم بدستون نرسیده باشه میتونید برای پاس سفید درخواست بدید و دیگه اینکه بعد از انگشت نگاری میتونید برگردید و پاس به آدرستون در آمریکا ارسال میشه یا اینکه درخواست بدید از یکی از تمایندگیهای آمریکا تحویل بگیرید
اگر خودم بمونم و بگیرم برگردم چقدر زمان طول میکشه از اولین روز اقدام تا روز گرفتن پاس؟
کمتر از یکماه

دوست عزیز با احترام به پاسختون ولی تا گرفتن پاس فکر نمی کنم کسی تجربه کمتر از یک ماه داشته باشه ولی تا انگشت نگاری که نیاز به حضور فیزیکی اجباریه احتمالا بشه

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
پاسخ
تشکر کنندگان: e76779
سلام
دوستان پاس من بعد از گدشت 40 روز از زمانی که گفتن پست شده به دستم نرسید. تماس گرفتم گفتن که اونها ارسال کردن و مشکل من هست که دریافت نکردم !
من و همسرم با هم تقاضا دادیم و انگشت نگاری کردیم ، برای ایشان پست شد و ردیافت کردیم ولی برای من نیمده !
به نظرتون چی کار کنم ؟ کسی سابقه چنبن موردی رو داره ؟
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57
اگر این money order که برای گرفتن پاس سفید میخایم بفرستیم ولی هنوز مشخص نشده که میخایم برای ارسال مدارک اقدام کنیم یا نه به نام نزنیم و سفید باشه بعدا میشه از اون money order برای جاهای دیگه استفاده کرد؟و اینکه اگر money order سفید باشه دست کسی بیفته چی میشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57
(2013-06-20 ساعت 22:08)mhz_ir نوشته:  اگر این money order که برای گرفتن پاس سفید میخایم بفرستیم ولی هنوز مشخص نشده که میخایم برای ارسال مدارک اقدام کنیم یا نه به نام نزنیم و سفید باشه بعدا میشه از اون money order برای جاهای دیگه استفاده کرد؟و اینکه اگر money order سفید باشه دست کسی بیفته چی میشه؟

بله ، می تونید بعدا ازش تو جاهای دیگه استفاده نمایید .
دقت نمایید که این برگه مثل چک پول خودمون میونه و اگر دست کسی دیگه بیفته می تونن برن و نقدش کنن (اسم خودشون رو بنویسن و نقدش کنن)
موفق باشین
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
پاسخ
تشکر کنندگان: payam62 ، mehD ، mhz_ir ، behzadb57
دوستان با سلام، خلاصه ای از اقدام مون در خصوص پرمیت را برای شما عرض می کنم.
1- در تاریخ 13 جون مدارک را فرستادیم. همه در یک پاکت، با یک مانی اوردر و بدون عکس و پاکت اضافه.
2- در تاریخ 19 جون (3 عدد)تکست مسج و (3 عدد) ایمیل برای خانمم( که برنده اصلی بوده) آمد که مدارک مورد قبول هست و برای بررسی به نبراسکا فرستاده شده. در ایمیل شماره پیگیری داده اند ولی گفته تا نامه کاغذی که 7 تا 10 روز دیگه می آید نرسیده، سایت را چک نکنید.
باز هم خبری شد اطلاع می دهم....
2012, Bay Area, CA
پاسخ
تشکر کنندگان: mehD ، mhz_ir ، naarestan ، e76779 ، behzadb57 ، lonelyman
چه خوب بالاخره اسمی هم از نبراسکا اومد. خوبیه ایالت واشنگتن اینه که از همون اولش گفتن بفرست نبراسکاCool حالا هی برید لس آنجلس هی برید east coastBig Grin

(2013-05-22 ساعت 09:22)mehD نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 23:14)gbtm نوشته:  برای re-entry permit باید از آدرس صفحه 8 استفاده کنید
برای واشنگتن باید به آدرس فینکس میفرستادید
(یک آدرس برای نامه های معمولی دیگری با پست اکسپرس)
آدرس نبراسکا رو از کجا آوردید؟
من یه سری سوالات داشتم که سریعترین حالتش رفتن به seattle homeland security office بود. که اونجا این آدرسو بهم دادن و فرستادم به همین nebraska و ایرادی هم تو کار پیش نیومد.
پاسخ
تشکر کنندگان: hoseyn
(2013-06-21 ساعت 23:26)mehD نوشته:  چه خوب بالاخره اسمی هم از نبراسکا اومد. خوبیه ایالت واشنگتن اینه که از همون اولش گفتن بفرست نبراسکاCool حالا هی برید لس آنجلس هی برید east coastBig Grin

(2013-05-22 ساعت 09:22)mehD نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 23:14)gbtm نوشته:  برای re-entry permit باید از آدرس صفحه 8 استفاده کنید
برای واشنگتن باید به آدرس فینکس میفرستادید
(یک آدرس برای نامه های معمولی دیگری با پست اکسپرس)
آدرس نبراسکا رو از کجا آوردید؟
من یه سری سوالات داشتم که سریعترین حالتش رفتن به seattle homeland security office بود. که اونجا این آدرسو بهم دادن و فرستادم به همین nebraska و ایرادی هم تو کار پیش نیومد.

سلام
درسته مدارک میره نبراسکا منتها در قسمت آدرس هیچ اسمی از نبراسکا نیامده بود (فینکس و دالاس بود)این بود که اون موقع پرسیده بودم

شما پاس سفیدتون آمد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mehD
(2013-06-18 ساعت 13:06)alimon نوشته:  سلام دوستان عزیز از اطلاع رسانی خوبتون
آیا کسی تجربه اینو داره که بدون حضور اولیه ، فرمها رو دانلود کرده ، پر کنه و با کپی گرین کارت و عکس واسه یه شخصی توی آمریکا فرستاده و اون شخص پست بکنه و بعد از اعلام تاریخ انگشت نگاری ، بره و انگشت نگاری بشه و سریع برگرده ؟ مانی اوردر رو کسی که داره مدارک رو پست میکنه می تونه بدون حضور ما به اسم ما بگیره و بذار توی مدارک و پست کنه...؟
ممنون

با درود
تا جاییکه خاطرم هست من عکس نفرستادم و لازم نبود و اونجا حضورا وقتی انگشت نگاری شدین عکس هم ازتون می گیرن

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
پاسخ
تشکر کنندگان: alimon
(2013-06-23 ساعت 11:06)gbtm نوشته:  سلام
درسته مدارک میره نبراسکا منتها در قسمت آدرس هیچ اسمی از نبراسکا نیامده بود (فینکس و دالاس بود)این بود که اون موقع پرسیده بودم

شما پاس سفیدتون آمد؟
بله میدونم. بله اومد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-23 ساعت 15:44)mehD نوشته:  
(2013-06-23 ساعت 11:06)gbtm نوشته:  سلام

شما پاس سفیدتون آمد؟
بله میدونم. بله اومد.

خب مبارک باشه

لطفا اطلاع بدید چند روز بعد از انگشت نگاری پاستون آمد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
gbtm جان من نمیدونم. چون پاس رفت به آدرس دوستم توی یه ایالت مرکزی و ایشون بعد از دو سه ماه از تاریخ انگشت نگاری، توی ایران به من تحویل دادن. اینه که نمیدونم کی رسیده به دستشون.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-24 ساعت 00:35)mehD نوشته:  gbtm جان من نمیدونم. چون پاس رفت به آدرس دوستم توی یه ایالت مرکزی و ایشون بعد از دو سه ماه از تاریخ انگشت نگاری، توی ایران به من تحویل دادن. اینه که نمیدونم کی رسیده به دستشون.

ممنون بابت پاسخ
چه تاریخی اتگشت نگاری شدید؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها class of admission چی بزنم؟
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
پاسخ
تشکر کنندگان:
این عکس و پاکت چیه ؟ هیچ جا تو دستورالعملش نگفته که اینا رو می خواد؟
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-24 ساعت 07:31)IN.USA@2013 نوشته:  بچه ها class of admission چی بزنم؟

DV lottery

(2013-06-24 ساعت 07:58)IN.USA@2013 نوشته:  این عکس و پاکت چیه ؟ هیچ جا تو دستورالعملش نگفته که اینا رو می خواد؟
هیچکدومشو نمیخواد
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، IN.USA@2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان