کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
سلام من الان امري،،ا هستم و بعد از ٢ سال رفت و آمد ميخوام پاس سفيد بگيرم مدارك فرستادم و ميخوام بدون اولين جوابي كه بهم ميدهند كي هست؟ من تاييد پست را ديدم تحويل شده هيچتاييدي نميدن كه مداركو گرفتن؟ من ٣ هفته ديگة بليط برگشت دارم يعني تا اون وقت انجام ميشه خيلي نگرانم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-26 ساعت 03:02)seda نوشته:  سلام من الان امري،،ا هستم و بعد از ٢ سال رفت و آمد ميخوام پاس سفيد بگيرم مدارك فرستادم و ميخوام بدون اولين جوابي كه بهم ميدهند كي هست؟ من تاييد پست را ديدم تحويل شده هيچتاييدي نميدن كه مداركو گرفتن؟ من ٣ هفته ديگة بليط برگشت دارم يعني تا اون وقت انجام ميشه خيلي نگرانم

https://egov.uscis.gov/cris/Dashboard/CaseStatus.do

مراحل کیستونو از اینجا دنبال کنید. با ایمیل خبرتون میکنن. 3 هفته پس از ارسال مدارک کافی به نظر میاد. بعد از انگشت نگاری که 2-3 هفته بعد ارسال مدارک هست میتونید برگردید.
پاسخ
تشکر کنندگان: atlantis770
بسيار ممنون از راهنماييتون مدارك ٢٤سپتامبر رسيد دستشون البته خودشون چيزي نگفتن از پست چك كردم و ١٤ اكتبر برگشت دارم اميدوارم تا اون وقت تموم بشه و شماره كيس ندارم كه از اين سايت چك كنم بهرحال مرسي از راهنماييتون و سىوال ديگه اينكه واقعا اين مدرك براي ٢ سال نيامدن مطمىن هست و بعد از آمدن مشكلي ايجار نميشه
پاسخ
تشکر کنندگان:
امروز برام ايميل اومد كه تا ١ هفته ديگه نامه رسيد نامبر ميگيري من تا ١٧ روز ديگه بايد برگردم آيا تا اون موقع انگشت نگاري انجام ميشه؟ خيلي نگرانم

seda:٢سال است گرين كارت دارم ١ ماه است ازدواج كردم و درگير آمدن همسرم شدم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-27 ساعت 20:40)seda نوشته:  امروز برام ايميل اومد كه تا ١ هفته ديگه نامه رسيد نامبر ميگيري من تا ١٧ روز ديگه بايد برگردم آيا تا اون موقع انگشت نگاري انجام ميشه؟ خيلي نگرانم

seda:٢سال است گرين كارت دارم ١ ماه است ازدواج كردم و درگير آمدن همسرم شدم

به نظرم کافیه. ولی آماده باشید که اگه لازم شد بتونید پروازو بندازید عقب. با نامه انگشت نگاری میتونید زودتر از موعود برید واسه انگشت نگاری.
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان سلام من هنوز نامه اول هم نگرفتم ولي ٢ روز بعد از ارسال مدارك برام ايميل اومد كه توش رسيد نامبر بود ولي هرچي تو سايت ميزنم كه ببينم تو چه مرحله اي هست ميگه همچين نامبري موجود نيست جريان چيه ؟ آيا براي كسي پيش اومده?
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-30 ساعت 08:43)seda نوشته:  دوستان سلام من هنوز نامه اول هم نگرفتم ولي ٢ روز بعد از ارسال مدارك برام ايميل اومد كه توش رسيد نامبر بود ولي هرچي تو سايت ميزنم كه ببينم تو چه مرحله اي هست ميگه همچين نامبري موجود نيست جريان چيه ؟ آيا براي كسي پيش اومده?

طبیعی هست. هنوز وارد سیستم نشده. تا چند روز دیگه وارد میشه. فک کنم خودشم تو ایمیل دریافت مدارک میگه بعد از نامه ی اول توی سیستم چک کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
1111111111111111111111111
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-30 ساعت 19:10)pouria.narimisa نوشته:  سلام دوستان

کسی میدونه class of admission واسه ی ویزاهای مهاجرتی از طریق لاتاری چیه؟

هنوز گرین کارت رو همسرم دریافت نکرده به همین علت نمیدونم چیه

ممنون میشم جواب بدید

diversity visa >>> dv1
پاسخ
تشکر کنندگان: pouria.narimisa
سلام
دوستان من پاس سفید دارم 4 ماهه اومدم ایران بخاطر کاری که پیش اومده بود . مشکلم حل شده و میتونم برگردم امریکا.
2 تا سوال دارم که برام مهمه اگه دوستان لطف کنن جواب بدن
1- برای ورود حتما پاس سفید لازم همراه باشه یا گرین کارت کفایت میکنه
2- راهی وجود داره که وقتی برگشتم مدت زمانی که هستم برای سیتیزنی محاسبه شه ؟ یا که از 20 ماهه دیگه تا زه شروع میشه محاسبه ماههای زندگی در اونجا ؟
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: shoshina
سلام دوست عزيز تا جاييكه من ميدونم پاس سفيد را كه بايد فرودگاه نشون بديد ولي اگه كلا زير ٦ ماه حتي با داشتن پس سفسد برگرديد سوابقتون باقي مي ماند
پاسخ
تشکر کنندگان: atlantis770
111111111111111111111
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها امروز ١٠ روز از ارسال مدارك گذشته و من هنوز نامه اول هم نگرفتم و رسييد نامبري كه برام ايميل كردن تو سايت ميزنم ميگه وجود نداره من ١٠ روز ديگه بايد برگردم آخه اين عادي هست نگرانم شايد اصلا مداركم به دستشون نرسيده....

بچه ها امروز ١٠ روز از ارسال مدارك گذشته و من هنوز نامه اول هم نگرفتم و رسييد نامبري كه برام ايميل كردن تو سايت ميزنم ميگه وجود نداره من ١٠ روز ديگه بايد برگردم آخه اين عادي هست نگرانم شايد اصلا مداركم به دستشون نرسيده....
پاسخ
تشکر کنندگان:
امروز ١٠ روز گذشته و هنوز نامه اول هم نيامده و رسيد نامبر هم تو سايت ميگه وجود ندارد يعني چي شده ؟ من ١٠ روز ديگه بايد برگردم چيكار كنم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-03 ساعت 16:15)seda نوشته:  امروز ١٠ روز گذشته و هنوز نامه اول هم نيامده و رسيد نامبر هم تو سايت ميگه وجود ندارد يعني چي شده ؟ من ١٠ روز ديگه بايد برگردم چيكار كنم

سلام
بر اساس اطلاعات همین تاپیک مدت زمان مورد نیاز برای انگشت نگاری و صدور پاس سفید, 2 تا 4 ماه طول میکشه
البته بر اساس گفته برخی کاربران با نوشتن متن ''فوری'' بر روی مدارک ارسالی, ممکنه این مدت زمان به زیر 2 ماه کاهش پیدا کنه

موفق باشید
stock-FEx-bond
Market

و دیگر هیچCool
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان