موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز:
لطفا برای سوالات عمومی از ایمیل و یا پیغام خصوصی استفاده نکنید
در تاپیبک های عمومی مطرح کنید تا همه استفاده کنند:
[font=Arial]
کد:
salam , bebakhshid man ozve mohajersara hastam . alan dar usa hastam va baraye passe sefid eghdam kardam . dalil ro bimariye madaram neveshtam chon eeshan be shedat bimar hastan. copy ham az passam gereftam . aks ham gozashtam. hala bayad be kodoom adres post konam ?
tooye sitesh adres ziyad zade . kheili az shoma mamnoonam ke rahnamayi
mifarmayid
سلام , ببخشید من زو مهجرسر هستم . الان در us هستم و بری پاس سفید اقدم کردم . دلیل را بیماری مادرم نوشتم چون ب شدت بیمرا هستن. کپی هم ز پاسم گرفتم . عکس هم گزاشتم. حالا باید ب کدوم ادرس پست کنم ? توی سایتش ادرس زیاد زده .
[/font]
دوست عزیز:
اگه با دقت پست ها ی قبلی و همچنین خود دستور اعملش رو میخوندید به جواب میرسیدید.
بستگی داره که شما کدوم ایالت هستید و با چه پستی میخواهید بفرستید
صفحه 8.........قسمت 7 یه جدول داره . از اون ادرستون رو پیدا کنید
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-24 ساعت 14:00)gol1 نوشته: سلام من نمی توانم نامه اداری به انگلیسی بنویسم اگر ممکن است برای گرفتن پاس سفید می خواهم اشاره به یک پروژه نیمه تمام که در حال انجام می باشد و همچنین به علت شرایط اقتصادی کشورم عدم فروش خانه مسکونی ام تقاضای مجوز 2 ساله پاس سفید را دارم لطفا راهنماییم کنید
کسی نیست مرا راهنمایی کنه؟
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گرامی
من ۶ اکتبر مدارک پاس سفیدم رو ارسال کردم
۱۱ اکتبر رسید آن تایید شده بود که ۱۶ اکتبر از طریق ایمیل بدستم رسید
الان امروز که اول نوامبر است و من ۱۴ نوامبر پرواز برگشت دارم هنوز خبری از وقت انگشت نگاری نیست! به نظر دوستان باتجربه تر چه کار کنم بهتره؟
لازم به ذکر است که تو سایت که از طریق اون شماره رسید چک میکنم میگه که مدارک و هزینه انگشت نگاری شما به دست ما رسیده است و ........ و اینکه میگه پرونده شما در مرکز NEBRASKA SERVICE CENTER درحال بررسی است.
هر پیشنهادی که دارید ممنون میشم بهم بدید
با سپاس فراوان
راستی بقیه کارها خیلی راحت و بدون هیچ مشکلی انجام شد اعم از آمدن SSN خود کارت سبز- باز کردن حساب و امتحان رانندگی و گرفتن گواهینامه فقط این پاس سفیده هنوز تکلیفش معلوم نیست
بازم ممنون از راهنماهاتون
با آرزوی بهترینها برای همه شما دوستان عزیز
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-02 ساعت 19:36)shawn2012 نوشته: (2012-11-02 ساعت 19:11)alireza1777 نوشته: (2012-11-02 ساعت 04:59)shawn2012 نوشته: سلام دوستان گرامی
من ۶ اکتبر مدارک پاس سفیدم رو ارسال کردم
دوست عزیز میتونی بیشتر راجع به نحوه پرداخت هزینه توضیح بدی؟
با چه پستی فرستادی؟
تو قسمت class of admission چی نوشتی؟
ممنون
سلام پست شماره ۱۸ در همین تاپیک رو خوندی؟ همه سوالات شما اونجاست
تو قسمت class of admission من نوشتم DV1
با پست ups فرستادم
پرداخت پول هم همانجا در دفتر پستی با گرفتن یک money orderانجام شد نقد به مسوول پست دادم اونهم بهم همون مانی اردر رو داد که گذاشتمش تو پاکت ارسالی به uscis و یه رسید هم به خودم داد
جمع مبالغ در یک money order یا برای هر نفر جداگانه
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. لطفا یکی برا قوت قلبم بهم جوابمو بده
من تا حالا نرفتم امریکا.ویزام حدود یک ماه دیگه ایشا الله میاد. سوالی که دارم اینه که آیا میتونم از ویزام یک کپی بگیرم و برا دوستانم توی امریکا بفرستم و آنها برام مدارک رو بفرستن به اداره ی مربوطه تا کاهام زودتر چیش بره؟ آیا ویزای مهر نخورده رو قبول می کنند؟ ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان خوب مهاجر سرائی
من دو سئوال در خصوص دریافت پاس سفید دارم و ممنون می شوم از دوستانی که پاسخ آن را می دانند مرا راهنمایی کنند .
سئوال اول :
ما 4 نفر هستیم . آیا هر کداممان می بایست مدارکمان را جداگانه و در پاکت جدا قرار دهیم یا تمامی اعضا خانواده مدارک را در یک پاکت قرار دهیم و ارسال نماییم .
سئوال دوم :
ما در نیوجرسی هستیم و باید مدارکمان را به تگزاس ارسال نماییم . آیا انگشت نگاری را در همین دفاتر مهاجرتی نزدیم نیوجرسی تعیین می کنند ؟
با تشکر
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام همسر من برای 22 دسامبر میره و تا 2 ژانویه اونجاست چه جوری بفهمم که روز های تعطیلش کی و چه زمانی هست؟